2009 Şubat Anneleri

kıslar ben geldim.... az önce geldik doktordan. bebeğim çok sağlıklı doktor herşey yolunda dedi. ve bebeğim bir oğlan. evet pipisini gördük sonunda kıslar. içim cok rahatladı. hem sağlıklı olduğunu duymak hemde cinsiyetini öğrenmek beni cok rahatlattı. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. :1hug:
artıkk listeye bizide ekleyebilirsinizhihoyyyt

canimcimm gözün aydin hihoyyyt hihoyyyt
ayin 9 unda benimde üclü testm var umarim bizde kesin oluruz hihoyyyt
üclü testlerde daha net ggörünüyor degilmi ?? kaydirigubbakcemile2

canım ben de bu olayı anlamıyorum, sağlık ocağı aşı yaptırın diye gün veriyor, doktorların bazıları da aşıya gerek yok diyor, iyi de sağlık ocağı bizim evde doğum yapmayacağımızı biliyor, artık dağ köyünde yaşayanlar bile hastanelerde doğum yapıyor, o halde onlar neden aşı olmamızı istiyor, ne olur ne olmaz, hayatta insanın başına her iş gelir, doğum yaptığım hastane her ne kadar hijyenik olsa bile, belki o gün dikkatsiz davranacaklar, ya da bir tanıdığın başına geldi, hastaneye giderken takside doğum yaptı, çocuğun göbeğini de taksici kendi bıçağıyla kesti, böyle şeylerde gelebilir başa, olmaz dememek lazım, ben bütün bunlaı göz önüne alarak gidip aşımı olacağım, bebeğe de bir zararı yoksa neden aşı olmayayım ki, ben önlemimi alayım da gerisi allaha kalmış..

kizlar yaa edit`im kayboldu kac gündür yazdigimi düzeltemiyorum (
sizdede ayni sorun varmi ? yoksa sirf bende mi var ???

aybuke canim orda mesela 20. haftada kac cm oldugunumu söylüyorsun ??

hayır o değil, 2. paragraftan itibaren oku, bir de yandaki resmi incele, kadın eline mezurayı almış ölçüm yapıyor, yani diyor ki, bu haftadan itibaren ölçüm sonucuna göre kaçıncı haftanda olduğun ortaya çıkıyormuş..:1shok:.bana ilginç geldi, daha önce duymamıştım...

kıslar benım doktor bu ası senın ıcın dııl bebek ıcın yaplıyo artık evde doğum olayı yok ama bu ası bebeğın ılk asılarını olana kadar onu korıcak o yuzden yapılıyo dedı ben 9 ekımde yaptırcam asımı yaptırın nasıl olsa zararı olmaz ıstersenız doktorunuza bır sorun bu arada aılesının yanına gıden arkadaslara hayırlı yolculuklar bız gene bu bayram telefonla ıdare etcez bayram gelmesını bu yuzden hıc ıstemem esımın aılesı burda ve ben onları ole gorunce cok kotu oluyorum kendımı cok zavallı hıssedıyorum ve cocuk gıbı her bayram kavga cıkartıyorum annemlerı gorememek benı cok uzuyo :çok üzgünüm:

bilmiyorum kızlar doktora sordum gerek yok dedi bende ne yapıcağımı şaşırdım :uhm:yaptırsammı acaba bende

kızlarr nasılsınız bakayım..??
şimdiden bayramınızı kutlarım...

senin adına çok sevindim allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin oğlanlar kızlara göre daha geç hareket ediyorlar diyordu annem en azından annemin hamileliklerinde öyle olmuş biz 2 kız 1 oğlanız erkek kardeşim bize göre daha geç hareket etmiş benim ufaklıkta erkek fazla hareketli değil senin bıdık nasıl hareketli mi??

canimcimm gözün aydin hihoyyyt hihoyyyt
ayin 9 unda benimde üclü testm var umarim bizde kesin oluruz hihoyyyt
üclü testlerde daha net ggörünüyor degilmi ?? kaydirigubbakcemile2

üçlü tarama kan tahlili oluyor tatlım bebeği ayrıntılı ultrason yada doopleer de görüyorlar kafa çapı kafatası kemik kalınlığı kol bacak kemik uzunlukları kalbi v.s. nin ölçümleri yapılıyor bu ultrasonla....

sana bu konuda katılıyorum bugüne kadar çok da yorum yapmak istemedim ama söyleyeyim zaten bebeğe zararı olcak olsa sağlık ocakları neden yapmak için bu kadar uğraşsınlar ki.... insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmaz ...bi laf var:sen eşeğini sağlam kazığa bağla da,giderse allahtandır....
o yüzden bizler önlemlerimizi alalımda daha da bişey olursa o da allahtandır

canım benim bebişimde erkek ama oldukça hareketli hatta bi yere gittiğimde rahatsız ediyo etrafımdakiler konuşurken odaklanamıyorum karnımdan fırlıycak gibi oluyo aklım hep karnımda pıt pıt ama çoook güzel bi duygu

bilmiyorum kızlar doktora sordum gerek yok dedi bende ne yapıcağımı şaşırdım :uhm:yaptırsammı acaba bende

sana bişey söyliyim mi canım benim doktorum da bana vitamin vermedi neymiş kilo alıyormuşum ama sağlık ocağındaki ebe hemşirem olmaz öyle saçmalık karbonhidrata yüklenirsen kilo alırsın ama vitamin almazsın o yüzden kullanman lazım dedi ve bana vitamin verdi
o vitamini kullanmadan önce günü nerdeyse tamamını uyuyarak geçiriyordum iki iş yapıp sanki evi ayağa kaldırmışım gibi yoruluyordum vitamini kullandığımdan beri hayatım normale döndü o yüzden her doktorun söylediği doğrudur diye bişey yok bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…