2009 Şubat Anneleri

vitamini kullanmadan önce günü nerdeyse tamamını uyuyarak geçiriyordum iki iş yapıp sanki evi ayağa kaldırmışım gibi yoruluyordum vitamini kullandığımdan beri hayatım normale döndü o yüzden her doktorun söylediği doğrudur diye bişey yok bence.....:kahve:[/QUOTE]
bende bütün gün uyuyorum karnım acıkıyo kalkıyorum yiyorum sonra tekrar yatıyorum ama duramıyorum hep uykum var uyudukça uyuyasım geliyo vitaminsizlikten mi ki acaba ben aspirin ve kan hapı kullanıyorum sadece siz ne vitamini kullanmaya başladınız

ben doktoruma sormayı unutmuşum gittiğimde oda hiç söylemedi aşı meselesini eve gelince muayenanesini aradım kadınla görüşmüştüm oda doktor sizden böyle bişey talep etmez isterseniz gidip sağlık ocağından yaptırabilirsiniz dedi yani burda bunları paylaşmasak haberim bile olmıycak bu kadar sorumsuzluk olur mu bayramdan sonra kontrölüm var gidince kendisine sorucam ama kızlar belli haftaları varmı aşının geç kalmış olmıyım

bende bütün gün uyuyorum karnım acıkıyo kalkıyorum yiyorum sonra tekrar yatıyorum ama duramıyorum hep uykum var uyudukça uyuyasım geliyo vitaminsizlikten mi ki acaba ben aspirin ve kan hapı kullanıyorum sadece siz ne vitamini kullanmaya başladınız

normalde hamilelere elevit veriliyor ama ebe hemşiremin elinde elevite eş değer megadyn varmış onu verdi bu bitince elevit alıcam eczaneye sordum 23 liraymış

işte insan emin olmıyor sonuçta okadar para verip en önemlisi güven duyarak doktora gidiyoruz ben henüz hiç sağlık ocağına gitmedim oyüzden doktoruma göre hareket ediyorum ama gerekliyse tabiki yaptırırım en kısa zamanda sağık ocağına gidip bilgi alacağım bu konuda

ben doktoruma sormayı unutmuşum gittiğimde oda hiç söylemedi aşı meselesini eve gelince muayenanesini aradım kadınla görüşmüştüm oda doktor sizden böyle bişey talep etmez isterseniz gidip sağlık ocağından yaptırabilirsiniz dedi yani burda bunları paylaşmasak haberim bile olmıycak bu kadar sorumsuzluk olur mu bayramdan sonra kontrölüm var gidince kendisine sorucam ama kızlar belli haftaları varmı aşının geç kalmış olmıyım

sağlık ocağının bana söylediği yanlış hatırlamıyorsam 20 ve 24. haftalardı galibaa:sm_confused:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben yine erkenciyim ben işe gitmiyorum ama eşim gitti malesef :çok üzgünüm:eek:nlara tatil yok bugün kzımla yolu yarıladık ALLAHIN izniyle:nazar: :CüvCüv:bugün ben oruçluyum arefe diye tutmak istedim nasıl olsa evdeyim yatarım birazdan zamançabuk geçer tetanoz aşısını intenetten araştırdım önlem açısından yapılması gerekiyormuş 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonumuz var ozaman sağlık ocağınada uğrayıp yaptırıcam

kizlarr benim hem ev doktorum hemde kadin doktorum gerek yok
eger bi kaza gecirdiyseniz yaraniz varsa yapiyoruz dediler .....

günaydın kızlar, ben çok yoğun çalıştığım için yazılarınızı sürekli takip ediyorum ama konuşmalara pek katılamıyorum. 5 günlük bayram tatilinde biraz olsun bende katılayım dedim. ya öncelikle bişi sorucam bu profildeki resmi nasıl koyuyoruz. bu konuda biraz cahilim :KK43:

günaydın herkeseeee, kızızmla biz bugün doya doya uyuduk, 5 aydan sonra ik kez bu kadar uzun uyumuşuz, saat 10,30 ta kalktık, offf bütün vücudumun dinlendiğini hissediyorum,, çok güzel uyandım, bugün yolculuk var, köye gidiyoruz öğleden sonra, bayramda kayınvalidemlerin yanındayız, bakalım cadı görümcelerim beni bu kez ne yapıp ağlatacaklar....

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben yine erkenciyim ben işe gitmiyorum ama eşim gitti malesef :çok üzgünüm:eek:nlara tatil yok bugün kzımla yolu yarıladık ALLAHIN izniyle:nazar: :CüvCüv:bugün ben oruçluyum arefe diye tutmak istedim nasıl olsa evdeyim yatarım birazdan zamançabuk geçer tetanoz aşısını intenetten araştırdım önlem açısından yapılması gerekiyormuş 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonumuz var ozaman sağlık ocağınada uğrayıp yaptırıcam

günaydııınnn,, 20. haftan hayırlı uğurlu olsunn:içelim:, yolu yarıladın sen de, darısı başımıza, ben doldurduğumda köyde olacağım için malesef kutlayamayacaksınız,

sen bilirsin ama, ben çok inançlı birisiyimdir, ve hayatımın hiçbir döneminde adet dönemleri hariç hiçbir mazeretle orucumu kaçırmadım, ama şimdi herşeyin üstünde bir durum var, mucizemi taşıyorum, hamileyken oruç farz değil, Allah hamilelere orucu farz tutmadıysa bildiği var elbet, nasıl olsa Allah nasip ederse 3 aylarda borcumu tamamlarım, onu aç bırakmaya hakkım yok, bu sebeple ben 1 gün olsun tutmayı düşünmedim,

inşallah dayanabilirsin, Allah kabul etsin:Saruboceq:, ama benim senin adına içim hiç rahat değil, bunu da bilesin..:eek:

sana bişey söyliyim mi canım benim doktorum da bana vitamin vermedi neymiş kilo alıyormuşum ama sağlık ocağındaki ebe hemşirem olmaz öyle saçmalık karbonhidrata yüklenirsen kilo alırsın ama vitamin almazsın o yüzden kullanman lazım dedi ve bana vitamin verdi
o vitamini kullanmadan önce günü nerdeyse tamamını uyuyarak geçiriyordum iki iş yapıp sanki evi ayağa kaldırmışım gibi yoruluyordum vitamini kullandığımdan beri hayatım normale döndü o yüzden her doktorun söylediği doğrudur diye bişey yok bence.....:kahve:

canımm mutlaka kullan vitamin. vitaminsiz kaldığın için halsizlik yapıyo. ben başlamadan önce öyleydi. doktorum düzenli meyveni sütünü içiyosan gerek yok dedi. ama her gün yiyemiyorum ki. midem almıyo bazen. o yüzden vitamin takviyesi gerekir canım. sen vitaminini al ama meyveni sebzeni sütünü elinden geldiğince de yemeğe çalış.

bak göre daha dinç olucaksın. ben megadyn kullanıyorum ama tadı biraz iğrenç. elevit denemeyi düşünüyorum bende. doktoruma söyleyip değiştiricem.

günaydın herkeseeee, kızızmla biz bugün doya doya uyuduk, 5 aydan sonra ik kez bu kadar uzun uyumuşuz, saat 10,30 ta kalktık, offf bütün vücudumun dinlendiğini hissediyorum,, çok güzel uyandım, bugün yolculuk var, köye gidiyoruz öğleden sonra, bayramda kayınvalidemlerin yanındayız, bakalım cadı görümcelerim beni bu kez ne yapıp ağlatacaklar....

bende bugün cok dün gece cok güzel uyudum zor uyandim walla oglumu kresine bile gec kaliyorduk :1shok: kafamçokkarıştı 15 dk da kalktik giyindik kahvaltisini koydum cantasina evden ciktik
hangi köye gidiyorsun ? ben bayilirim köy ortamina ne

banane bende gelcem hihoyyyt benim icinde dinlen tertemiz havasi vardir bi baska oluyor türkiyenin köyleri ......
onlarin seni üzmesine izin verme ok .:1hug:

lebis tebrikler canım...paşan geliyor demek..rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin küçük paşanı:) :nazar: :nazar:

tetanoz canım kimi doktor yaptır diyo kimi yaptırma kafamçokkarıştı
ama ben şahsen yaptıracak olanlardanım daha öncede yazdığım gibi insanın başına ne geleceği belli olmaz

aaa ben hamile kalmadan 3 ay önce sağlık ocağında yaptırmıştım:))) şansa bakın yaaaaa..
daha sonra aşıyı tekrar etmek için gel demişdi ama ben gitmedim :eek:..

tatos arkadasım nasılsın nasıl gidiyo seker:)) benim üyeliğimin msj bölümü kapalı özele yazamadım bari burdan yazıyım dedim ben kozyatagında kadıköy belediyesinin diabet merkezine gidiyorum ilgi alaka harika diyetisyenimde orda ...insülüne basladım sen kullanıyomusun igne ...bebegin nasıl ...

günaydııınnn,, 20. haftan hayırlı uğurlu olsunn:içelim:, yolu yarıladın sen de, darısı başımıza, ben doldurduğumda köyde olacağım için malesef kutlayamayacaksınız,

sen bilirsin ama, ben çok inançlı birisiyimdir, ve hayatımın hiçbir döneminde adet dönemleri hariç hiçbir mazeretle orucumu kaçırmadım, ama şimdi herşeyin üstünde bir durum var, mucizemi taşıyorum, hamileyken oruç farz değil, Allah hamilelere orucu farz tutmadıysa bildiği var elbet, nasıl olsa Allah nasip ederse 3 aylarda borcumu tamamlarım, onu aç bırakmaya hakkım yok, bu sebeple ben 1 gün olsun tutmayı düşünmedim,

inşallah dayanabilirsin, Allah kabul etsin:Saruboceq:, ama benim senin adına içim hiç rahat değil, bunu da bilesin..:eek:

a.s.teşekkür ederim beni düşündüğün için ayrıca teşekkür edrim sabah saat 10 yattım bende biraz önce kalktım şimdilik iyiyim kendimi fazla yormadan allahın izniyle atlatırım inşlallah çalışsaydım bende kesinlikle tutmayı düşünmüyordum ama beni biraz korkuttun açık söyliyim:1rolleyes:umarım sorunsuz bir şekilde iftarı görürüm:Saruboceq:

kizlar cok kötüyüm yaa
bir kac haftadir esimle aram zaten cok iyi degilldi sandevic hazirladim onlara esim benden sprite istedim ilk su götürdüm ya nolur spite getir dedi sofraya getirsem oglum farketcek ondan icecek
bende bardagin yarisina kadar sprite koydum devamina su koydum saka olsun diye
bi baktim almis bardagi mutfaga götürüp lavobaya firlatti bir daha benden bisey isteme dedi
saka yaptim tuan icmesin iyi degil dedim ee nolmus dedi
cola gibi icinde kofein yok dedi
HAYATIMDAN CIK GIT DEDIM
cok moralim bozuk kaldiramiyorum artik eger böyle giderse yeminle bosanirim ....

tatos arkadasım nasılsın nasıl gidiyo seker:)) benim üyeliğimin msj bölümü kapalı özele yazamadım bari burdan yazıyım dedim ben kozyatagında kadıköy belediyesinin diabet merkezine gidiyorum ilgi alaka harika diyetisyenimde orda ...insülüne basladım sen kullanıyomusun igne ...bebegin nasıl ...

canım benim benim şeker şu aralar iyi maşallahhh hep de öyle olur inşallah..:Saruboceq:
ben diyet yapıyorum ama arada bazen kaçırıyorum çünki doymuyorum kiiii:1no2:
inşallahh sonuna kadarda böyle güzel gider şekerlerimiz...:Saruboceq:
allah yardımcımız olsun...:1hug:

X