2009 Şubat Anneleri

kizlar yaaaaa ben asiri istahlandim napicazz ??? kafamçokkarıştı 56 kilo olmustum son gittigimde :1shok: .markete gidigimde herseyi almak istiyorum cokacimcoook oglumda 20 kilo almistim bundada öyle olmaz diye söyleniyordum ama bu gidisle isim is walla :CüvCüv: :1shok: klava:

bütün hazırlıklar bitti kızlar hazır bi şekilde eşimi bekliyorum sanırım 22.00 gibi çıkarız hihoyyytevden
şimdiden hepinizin bayramını kutlarım.
kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakınŞeniz

saol cnmm sanada iyi bayramlar iyi yolculuklar :1hug: :a015:

off kıslar bi türlü uyku girmiyor gözüme. içim sıkılıyor. niye mi? bugün saat 14 de doktora randevumuz var . bebeğimi göreceğim ve cinsiyetini öğreneceğim için heyecanlıyım ama bebeğimin sağlığı konusunda endişeliyim. içim içimi yiyor. bebeğimi görmeyeli epey oldu . enson 10 ağustosta gitmiştim.benim için dua edin arkadaşlar iyi haberlerle döneyim:Saruboceq:

günaydın canım inşşallah iyi haberlerle dönersin doktordan merak etme kendini de fazla strese sokma bende dün doktordaydım gayet iyi kızımız 270 g olmuştetenoz aşısını sordum evde doğum yapıcaksan yaptır dedi yani gerek yokmuş 15 ekimde ayrıntılı ultrason için bir daha gideceğiz fiyatı 192 ytl :1shok:şok oldum tabiki önce bebeğimin sağlığı ama parada kolay kazanılmıyor en kötüsüde dört ay boyunca kilo almadım diye sevinirken bir ayda tam 4 kilo almışım:1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ooohh ne güzel göreceksiniz ailenizi, ben nasıl özlüyorum bir bilseniz, evimizin kokusunu özledim, ama doktor yasakladı bana, neden yasaklıyor anlamadım, ilk bebeğimi kaybettiğimden olabilir belki, çilem her ne kadar yol düzgün olsa da çok uzun 14 saatlik yolu nasıl çekeceksin, ben dayanamazdım, sağa sola yatmadan iyi vallahi,

Kızlar günaydın herkese
Dün benim için berbat bi gündü acayip sancım vardı yürüyemedim miğdemden kasıklarıma kadar ağrı 5-10 dk da bir vurdu doğum sancısı gibi bişidi heralde hiç böle bi sancı çekmedim Allahtan sancı aralarında bebişimi hissettim yoksa hemen dr a gidicektim çok korktum gece de kabus gördüm dudağımda uçuk çıktı yaaaa

lebis hadi iyi haberlerini bekliyoruz canim icinde SIKINTI varsa eger ayetel kürsi oku da git

özlemcim canim yaa korkma gecenlerde bendede öyle oldu ayyyy en önce ben mi dogurcam acaba dedim hemen aklima siz geldiniz ,gecti sonra neyseki
doktora gidince sor istersen kontrol etsin sancilarin baslamismi diye
sancilar dakkada bire düsünce dogum basliyor

yoktur bisey SIKMA CANINI CNM

Ay sorma bende dün çok korktm ilk heralde doğurcam dedim ama 5 aylık daha :))

durun kızlar ne aceleniz var kaydirigubbakcemile3 herkes sırasıyla gelsin bebeklerinizi de tembihleyin aceleye mahal yok tutun bebişleri :1hug::dance:

ALLAH hayirlara cikarsin dün gece rüyamda patatesli köfte yapmistim :)) simdi aksam yemegine yapmayi düsünüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…