bütün hazırlıklar bitti kızlar hazır bi şekilde eşimi bekliyorum sanırım 22.00 gibi çıkarız hihoyyytevden
şimdiden hepinizin bayramını kutlarım.
kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakınŞeniz
off kıslar bi türlü uyku girmiyor gözüme. içim sıkılıyor. niye mi? bugün saat 14 de doktora randevumuz var . bebeğimi göreceğim ve cinsiyetini öğreneceğim için heyecanlıyım ama bebeğimin sağlığı konusunda endişeliyim. içim içimi yiyor. bebeğimi görmeyeli epey oldu . enson 10 ağustosta gitmiştim.benim için dua edin arkadaşlar iyi haberlerle döneyim:Saruboceq:
Bu arada bavul yerleştiriyorum bi yandanda evi toparlıyorum akşam yola çıkacaz kısmet olursa.hihoyyyt
mola verdim çok ş yapmış gibikaydirigubbakcemile3
yolumuz çok uzun 14 saat ben uçağa binemeyince otobüsle gidiyoruz ama ytol düzgün çok şükür.çok mutluyum ya bu arada 3 gün diye gidiyodum ama eşimden vize çıktı :teytey:10 günde extare kalcam annemle döncez geri hihoyyythihoyyyt
ah özlemcim neye sıktın kendini de bu kadar kastın yoksa çok mu yordun kendini acaba????
durun kızlar ne aceleniz var kaydirigubbakcemile3 herkes sırasıyla gelsinbebeklerinizi de tembihleyin aceleye mahal yok tutun bebişleri :1hug::dance: