2009 Şubat Anneleri

uzun zamandır giremiyordum bugün gireyim dedim, ee yarın birgün kayınvalideme gideriz 9 gün yine giremeyeceğim, en iyisi fırsat bu fırsat dedim, dün gece başıma gelenleri anlatayım size, gece şiddetli bacak ağrısıyla uyandım, bir baktım kramp giriyor, ama kramp öyle böyle değil, resmen ayağımı felç etti, 5 dk ovalaya avalaya geçmedi, nasıl çığlık çığlığa ağlıyorum bir görecektiniz acıdan, ayağım resmen kilitlendi, koptu diyorum kesin ayağım koptu , hayatımda hiç bu kadar şiddetli kramp yaşamamıştım,

geçmiş olsun aybüke bende sırt üstü yattısam gece bilmeden müthiş bel ve kuyruk sokumu ağrısıyla uyanıyorum eşim yardım etmese kalkamıyorum

Selam hamişler kandiliniz mubarek olsun .Bende bu aralar pek sık giremiyorum eşimin gideceği tarih kesinleşti bayramın ilk günü gidecek içimden sürekli ağlamak geliyo ama tutuyorum kendimi ona belli etmemeye çalışıyorum .Eşimde üzülme bebeğimizde üzülür diye beni avutmaya çalışıyor . Şu sayılı günler çabucak geçse kavuşsak yine . :KK43:(( .

symslow bende 19+6'yım ama bikaç gündür hissetmeye başladım. bence merak etme. bu ilk gebelik olmasıyla ve vücut yapısıyla alakalı bi durummuş. çok az kalmış bence sabret

benim bebiş kız olmasına ve ilk hamileliğim olmasına rağmen ben 14. haftamda hareketleri hissetmeye başlamıştım, ben şanslı hamilelerdenim, şimdi hareketler daha belirgin, bir oraya bir buraya vuruyor kızım, tatlı hareketlendirir derler, ben gebeliğimin başından beri tatlı aşkıyla yanıp tutuşuyorum, hergün mutlaka yiyorum, belki bu sebeple erken hissettim kızımı,

kızlar eski kıyafetlerim hala oluyor bana, giyebiliyorum, yalnızca pantolonlarımın düğmelerini iliklemiyorum, üzerine uzun bişey giyince halloluyor, hamile kıyafetlerine baktım ben de dün, hepsi dandikti, bir tane pantolon beğendim, beli lastikli olandan, o güzeldi hoşuma gitti fakat, hala eski pantalonlarımı giyebildiğimden almayı düşünmedim, bakalım bayramdan sonra durum ne olacak,

bende 1 haftadır net olarak hissediyorum ondan önce yer degiştirdigini kayma şeklinde hissediyodum.ilk hamilelikte 22. haftaya kadar hissedilmeye bilirmiş.merak etme canım.

bide ben genelde sırtüstü başım biraz yüksekte yatınca kızım hareketleniyo bi dene istersen

slmm milllet, nasılsınız bakalım, bizim kızımla çok iyiyiz, :ecrin_bebek:
bizimkinin kız olduğu kesinleşti, o kadar rahatladım ki, bilemezsiniz, artık içimde şüphe yok, eminim, prenses geliyor prenses:eek: doktordan çıktığımda o kadar gülümsüyordum ki mutluluktan havaya uçacaktım, bir ara bir baktım herkese gülümseyerek bakıyorum, millet bana tuhaf tuhaf bakıyor:lepi:

gözün aydın canım demek net kızın olacak hasırnaşık şey. bakalım bizimki degişirmi bilmiyorum. bu arada çok geçmiş olsun artık bebekler büyüyo sorunlarda çogalıyo. ama bebegimiz için herşeye deger. ga.siderseniz ii tatiller bizde yarın sabah çıkacaz yola inşllh sag saglim gidip geliriz hepimiz. bütün yolculuk yapacak olan arkadaşlara hayırlı yolculuklara.s.iyi bayramlara.s.

hamile kıyafeti değişik olsun derseniz bellamom diye bir mağaza var çok acaip hoş şeyler var .Birde benetton un pantalonları hoşuma gitti tarz arıaynlar bu iki mağazaya baksın derim bayram sonu alıcam bende şimdi heryer çok kalabalık

kızlar eski kıyafetlerim hala oluyor bana, giyebiliyorum, yalnızca pantolonlarımın düğmelerini iliklemiyorum, üzerine uzun bişey giyince halloluyor, hamile kıyafetlerine baktım ben de dün, hepsi dandikti, bir tane pantolon beğendim, beli lastikli olandan, o güzeldi hoşuma gitti fakat, hala eski pantalonlarımı giyebildiğimden almayı düşünmedim, bakalım bayramdan sonra durum ne olacak,

ya benim heryanım birden kilo aldı :CüvCüv:

önce dügme açıyodum ama pantolonlar olmuyodu etekte açıyodum.2.5 aylıkkende hamilelik aldık.:eek:

slmm milllet, nasılsınız bakalım, bizim kızımla çok iyiyiz, :ecrin_bebek:
bizimkinin kız olduğu kesinleşti, o kadar rahatladım ki, bilemezsiniz, artık içimde şüphe yok, eminim, prenses geliyor prenses:eek: doktordan çıktığımda o kadar gülümsüyordum ki mutluluktan havaya uçacaktım, bir ara bir baktım herkese gülümseyerek bakıyorum, millet bana tuhaf tuhaf bakıyor:lepi:

gözün aydın canım.geçenlerde bebek için alışverişe çıktım hemde fikir edineyim dedim.bişey dikkatimi çekti kız bebekleri için seçenek çok fazla.şıklığın sınırı yok.benim bebeğim erkek anlıycan fazla çafçaflı şeylere bakamadım.inş saglıklıca kucagımıza alırız.

merhaba arkadaşlar ben 19 haftadayı ama henüz bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce normal mi doktor ilk bebeğin acemisin herşey normal dedi ama bilemiyorum siz ne zaman hisstmeye başladınız

normal canım bence canını sıkma.birde dikkat ettikçe hareket etmiyormuş gibi gelebilir sana.zaten bebekler sürekli hareket edermiş ama biz birçoğunu hissedemezmişiz.hem sorun olsa doktor söylerdi.kendizi üzme.

iyi akşamlar hanımlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun yolculuğa çıkanlara hayırlı yolculuklar benim gibi evde olanlara iyi tatiller bol bol dinlenelim yarın doktor kontrolümüz var kızımızı görücez nasipse sonrada bişeyler bakmak istiyorum artık en azından hastane çıkışı ve battaniyesini filan almak istiyorum bakalım napıcaz bu gece bol bol dua edelim çok hayırlı bir gece ALLAH yavrularımızı sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasib eder inşallah

hamile kıyafeti değişik olsun derseniz bellamom diye bir mağaza var çok acaip hoş şeyler var .Birde benetton un pantalonları hoşuma gitti tarz arıaynlar bu iki mağazaya baksın derim bayram sonu alıcam bende şimdi heryer çok kalabalık

nerede tatlım bu bellamom mağazası . hiç duymamışım. bende carrefour a gitmeyi düşünüyorum. cok güzel pantolonlar varmış hemde uygun fiyata . görümcem gecen gün gitmiş o söyledi. bellamom da fiyatlar nasıl

kızlar bende sonunda girebildim.o kadar cok yogundum ki.işim basımdan aşkındı vallla.malum yarın 6 da yola cıkıcaz hazırlıklar falan derken baya yoruluyorum.bayramdada dinlenemiycem ailemi cok özledim onlarla vakit gecirirken dinlenemem heralde.ama sonra heppp dinlenirim geri geldigimde.kütahyadayım tatilde bu arada.memleketimiz orası.

Kızlar hepimiin kadir gecesi mübarek, dualarımız ise kabul olur inşallah! Hepinize hayırlı geceler...

kızlar bende sonunda girebildim.o kadar cok yogundum ki.işim basımdan aşkındı vallla.malum yarın 6 da yola cıkıcaz hazırlıklar falan derken baya yoruluyorum.bayramdada dinlenemiycem ailemi cok özledim onlarla vakit gecirirken dinlenemem heralde.ama sonra heppp dinlenirim geri geldigimde.kütahyadayım tatilde bu arada.memleketimiz orası.
cnmm mrb cok yorma kendini cok özlicez seni a.s., kayinnvalidenin dediklerini takmamaya calis ...sana iyi yolculuklar cnm su gibi git su gibi gel :a015:

slmm milllet, nasılsınız bakalım, bizim kızımla çok iyiyiz, :ecrin_bebek:bizimkinin kız olduğu kesinleşti, o kadar rahatladım ki, bilemezsiniz, artık içimde şüphe yok, eminim, prenses geliyor prenses:eek: doktordan çıktığımda o kadar gülümsüyordum ki mutluluktan havaya uçacaktım, bir ara bir baktım herkese gülümseyerek bakıyorum, millet bana tuhaf tuhaf bakıyor:lepi:

hihoyyyt kizlar cogaliyor hihoyyyt gözün aydin cnm bende bi emin olsam :asigim: kaydirigubbakcemile5 gecenlede bende biseye cok sevinmistim cocuk gibi esimin sirtina atlamistim bir kac adim sirtinda gittim :sm_cool: yolda kimse yoktu ama cocugun biri pencereden kafasini cikarmis bize komik komik bakiyordu şutarafagitti
delimi bu kiz demistir :roflol:

baska kesin cinsiyeti belli olmayan varmi???

nerede tatlım bu bellamom mağazası . hiç duymamışım. bende carrefour a gitmeyi düşünüyorum. cok güzel pantolonlar varmış hemde uygun fiyata . görümcem gecen gün gitmiş o söyledi. bellamom da fiyatlar nasıl

kipada cnm bellamon yanılmıyorsam fiyatları çok abartılı buldum ben
berkinden aldın 2 pantalon tamesi 89 ytl
bide karşısında bi mağaza var setbaşında ordanda kahve bir kanvas aldım 60 ytl ama çok güzel tavsiye ederim
ben bellomonda bir gecelik sordum 170 ytl dedi bana abartılı geldi ykm den daha güzelini aldım piercardinin 59 ytl

uzun zamandır giremiyordum bugün gireyim dedim, ee yarın birgün kayınvalideme gideriz 9 gün yine giremeyeceğim, en iyisi fırsat bu fırsat dedim, dün gece başıma gelenleri anlatayım size, gece şiddetli bacak ağrısıyla uyandım, bir baktım kramp giriyor, ama kramp öyle böyle değil, resmen ayağımı felç etti, 5 dk ovalaya avalaya geçmedi, nasıl çığlık çığlığa ağlıyorum bir görecektiniz acıdan, ayağım resmen kilitlendi, koptu diyorum kesin ayağım koptu , hayatımda hiç bu kadar şiddetli kramp yaşamamıştım,

cnm yaa gecmis olsun oraya gidince sakin sakin yorma kendini ,dinlen .... sanada iyi yolculuklar cnm hepinizi özlicez walla senağlama , su gibi git su gibi gel ,iyi yolculuklar :a015:

merhaba arkadaşlar ben 19 haftadayı ama henüz bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum sizce normal mi doktor ilk bebeğin acemisin herşey normal dedi ama bilemiyorum siz ne zaman hisstmeye başladınız

canimcim ilk hamilelikte normal bazilarimiz erken hisseder bazilarimizda sonradan hisseder ,bak ben ikinciye hamileyim bende 17+4 günlükken falan basladim hissetmeye şakkıdı

X