Canım Ümraniye son duraktaymış numarasını vereyim istersen 0216 521 88 36sositososito:sm_cool:çok uygunmuş fiyatı...nerede yaptıracaksın????
kızlar bişiy sorucam sizden hiç siyah akıntı geliyor mu benden bugün idrar sonrası azcık geldi
Arkadaşlar geçen gün bir alışveriş merkezine giriyordum.Kapıdaki güvenlik görevlisi siz hamilesiniz galiba dedi ve güvenlik kapısından değil yan tarafından geçirdi. Ben çok şaşırdım.Eve gelince hemen internetten güvenlik kapılarının zararlı olup olmadıklarını araştırdım ve zararlı olmadıklarını öğrendim.
Ama ben yinede ne olur ne olmaz diye güvenlik kapısı olan yerde ben hamileyim deyip yan tarafından geçmeye başladım. Sizlerde güvenlik kapılarından geçiyormusunuz?
Canım Ümraniye son duraktaymış numarasını vereyim istersen 0216 521 88 36sositososito:sm_cool:
nacruncum ben internette düşük kilolu bebek dünyaya getirmeye sebebiyet verdiğini okumuştum ben hiç geçmiyorum neden riske atalım değilmi
Canım ben hamile olduğumdan beri, hatta çalışmalara başladıktan sonra, yani daha hamile kalmadan, geçmiyordum güvenlik kapılarından. Onlar hem hamileler hem de küçük çocuklar için çok zararlı, çünkü röntgen ışınları saçıyorlar,böylece de hem anne karnındakı bebeğin, hem de henüz beyin gelişimini tamamlamamış çocukların beyin hücrelerine zarar veriyorlar. Ben hep yanından geçiyorum hamile olmadığım ve hamile olup da göbeğim henüz çıkmadığı zamanlar da hep geçiyordum dediğim gibi ve hiç bir güvenlik görevlisi şimdiye dek neden içinden geçmiyorsun demedi, çünkü zararından haberdarlar.
Bu nedenle ne kendinizi ne de bebeğiniz ve çocuklarınızı buna maruz bırakmayın derim!!!
çok sağol hayatım....bir konuşayım...ben biraz pimpirikliyim..ucuz olunca acaba bir bit yeniğimi var diyorum..pahalılar da bütçeyi sarsıyor...valla bilemedim ne yapacağımı...bayramdan sonraki hafta yaptırmam lazım...bi de burayla konuşayım bakalım....
dileçcim çok güzel.
ben hem kız hemde erkek için kullanabileceğim bişey olsun istiyorum. hem de çok ayıcıklı fiyonklu istemiyorum sonradan belki sadece bi yatak ekleyerek bi süre daha kullanabilirim.
bende buna bakmıştım çilekten gruplarda değilde ayrı ayrı parçalarda çıkıyo.
ama daha karar vermedim. sarı renk bişey de olabilir. bellona da da güzel modeller var.