2009 Şubat Anneleri

Hamilelikte kramp daha çok olur diye biliyorum,bunun bir çok nedeni olduğunu duydum.Senin de bahsettiğin gibi kalsiyum,magnezyum eksikliği hatta ani sıcaklık değişiklikleri bile krampa neden olurmuş.Kramp girdiği anda yavaş yavaş masaj yapmak gerekirmiş ama ben o esnada acıdan onu bile yapamayacak durumda oluyordum.Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama yine de krampın bir süresi var o süre geçmedikçe acı da geçmiyor. Umarım krampsız bir hamilelik geçiririz.

aramıza yeni katılan güzel şubat anneleri hoşgeldiniz sefalar getirdiniz....

Arkadaşlar geçen gün bir alışveriş merkezine giriyordum.Kapıdaki güvenlik görevlisi siz hamilesiniz galiba dedi ve güvenlik kapısından değil yan tarafından geçirdi. Ben çok şaşırdım.Eve gelince hemen internetten güvenlik kapılarının zararlı olup olmadıklarını araştırdım ve zararlı olmadıklarını öğrendim.
Ama ben yinede ne olur ne olmaz diye güvenlik kapısı olan yerde ben hamileyim deyip yan tarafından geçmeye başladım. Sizlerde güvenlik kapılarından geçiyormusunuz?

kızlar bişiy sorucam sizden hiç siyah akıntı geliyor mu benden bugün idrar sonrası azcık geldi

canım o gördüğün akıntı normalde kırmızı akıntı ama senin kanama olmuş ve yeni gelmiş akıntın rengi o yüzden siyah hemen doktora görün derim internette bu şekilde akıntının sebebinin sonradan geldiği için renginin koyulaştığını okumuştum önemli bir durum bence üzerinde dur.allah korusun.

nacruncum ben internette düşük kilolu bebek dünyaya getirmeye sebebiyet verdiğini okumuştum ben hiç geçmiyorum neden riske atalım değilmi

Canım ben hamile olduğumdan beri, hatta çalışmalara başladıktan sonra, yani daha hamile kalmadan, geçmiyordum güvenlik kapılarından. Onlar hem hamileler hem de küçük çocuklar için çok zararlı, çünkü röntgen ışınları saçıyorlar,böylece de hem anne karnındakı bebeğin, hem de henüz beyin gelişimini tamamlamamış çocukların beyin hücrelerine zarar veriyorlar. Ben hep yanından geçiyorum hamile olmadığım ve hamile olup da göbeğim henüz çıkmadığı zamanlar da hep geçiyordum dediğim gibi ve hiç bir güvenlik görevlisi şimdiye dek neden içinden geçmiyorsun demedi, çünkü zararından haberdarlar.
Bu nedenle ne kendinizi ne de bebeğiniz ve çocuklarınızı buna maruz bırakmayın derim!!!

günaydın kızlar. sizin de göbüşler bu ara çok büyüdü mü. benim artık iyice belli oluyo. bol giysem de gizleyemiyorum.

Canım Ümraniye son duraktaymış numarasını vereyim istersen 0216 521 88 36sositososito:sm_cool:

çok sağol hayatım....bir konuşayım...ben biraz pimpirikliyim..ucuz olunca acaba bir bit yeniğimi var diyorum..pahalılar da bütçeyi sarsıyor...valla bilemedim ne yapacağımı...bayramdan sonraki hafta yaptırmam lazım...bi de burayla konuşayım bakalım....

He bu arada kızlar benim bebikin cinsiyeti artık kesinleşti. Doktorun ilk dediği erkeğe benzediğiydi ama bir kızım olacakmış...:) Çok mutlu oldum!!! Ama şimdi de şöyle bir sorun yaşıyorum, pembeli membeli kız mobilyaları hiç ama hiç hoşuma gitmiyor, bende sanırım çilek'ten aslında erkekler için tazarlanmış bir oda alacağım size linkini göndereyim. sizce olur mu bu bir kıza?
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=44

canım aslında internette Dr.Kaan Kocatepe nin sitesinde de yazıyor kapıların zararlı olmadığı ama bizler yinede dikkatli olalım. Kapılardan geçmeyelim.yasakkelime

dileçcim çok güzel.

ben hem kız hemde erkek için kullanabileceğim bişey olsun istiyorum. hem de çok ayıcıklı fiyonklu istemiyorum sonradan belki sadece bi yatak ekleyerek bi süre daha kullanabilirim.

bende buna bakmıştım çilekten gruplarda değilde ayrı ayrı parçalarda çıkıyo.

ama daha karar vermedim. sarı renk bişey de olabilir. bellona da da güzel modeller var.

Zararsız olsa görevliler bizi yandan sokmazlardı. Mutlaka bir zararları var, kii röntgen ışınlarının zararlı olduğunu zaten herkes biliyor! Röntgen odalarının kapılarında da özellikle hamileler giremez diye bir ibarenin yazması keyfi bişey değil demi ama...
Bence de dikkat etmelisiniz!

Evet canım bende aynı şeyleri düşünüyorum ama denemeden de göremeyiz ben hamişlerden haberler topiğinde gördüm iii çok güzel ilgileniyorlar yazmışlar. Ben de bayramdan sonra yaptırmak istiyorum sen ayrıntılı ultrasonu nu yaptırdın mı?

Bu da çok hoşmuş. Bunlara bir de yakından bakmak lazım:) Ben haftasonu bir çilek mağazasına gideceğim ve ordan bakacağım. Bellona'ya da internetten baktım ama beğenememiştim ordan. Ben çilek'ten alırım büyük bir ihtimalle, çünkü burdaki mağazanın sahibi kayınbabamın arkadaşı çok uygun bir fiyata alma şansımız olur:)

Kızlar merhaba,
Bugün kontrole gittiğim hasteneyi arayıp 4 boyutlu ayrıntılı ultrasonun fiyatını sordum, hastenede 4 boyutlu olmadığını, 2 boyutlu ultrasonlarının olduğunu ve fiyatınında 60 ytl olduğunu söylediler (sigortalı olanlar için) . sanırım 4 boyutlular daha pahalı (100-120 gibi)
fiyatlar galiba buna göre değişiyor. Bu arada bebeğinize müzik dinletmeye başladınız mı, yoksa henüz erken mi? ben nasıl dinleticeğimi bilemedim:uhm: kulaklığı karnıma kayup mu dinletmem gerekiyor, yoksa benim aldığım ses yeterli mi??sositososito (19+4)

kızlar ben akıntıdan dolayı gittim dr biraz önce. dr dikkat et dedi istirahat verdi bebeğe de baktık yine allahtan o iyi.

Geçmiş olsun çalışıyor musun canım çalışınca biraz zor dinleniliyor da Allah bebişlerimizi korusun.

Merhaba annişler nasılsınız?

Ben bugün bebişimi gördüm çok mutluyum. Geçen sefer dr. %90 erkek demişti şimdi %100 erkek dedi. Yine kıpır kıpır dönüyordu içimde :asigim: Yalnız kızlar benim bir haftadır hafif kaşıntım vardı dr.uma sormayı unuttum sonra arayıp asistanına söyledim o sormuş dr. a Zalain kullansın demiş. Acaba bir zararı var mıdır kullansam mı acaba CADIARZU böyle de geçicek gibi değil ilerler de bebeğe bir şey olur diye korkuyorm. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…