2009 Şubat Anneleri

kızlar yazdıklarınızı okudum heveslendim bugün randevu alım gidim dedim doktorum tatildeymiş cuma gelicekmiş 2 hafta oldu bebişimi görmedim özledim valla bize kalsa hergün görmek istiyoruzda.
bugün 15+1 haftayada 3lü test yapar heralde daha önce gittiğimizde birşey söylemedi
 
Ben takvimi beceremedim heralde takvim yerinde çarpı işareti çıkıyor, resmmide değiştiriyorum fakat hala eski resim çıkıyor. Geçende bi arkadaşın tarifi gayet açıklayıcıydı ona göre yaptım ama olmadı yardım edebilecek varmı arkadaşlar...:CüvCüv:
 

yaptığın takvimin kopyaladığın kısmını buraya da kopyalar mısın
çıkan linki komple yapıştırdığında dediğin oluyor sadece bir kısmını yapıştırman gerekiyor
sanırım problem ondandır
 
bu arada ben de perşembeye randevumu aldım
3lü testi yaptıracak dr'um
hafiften bir telaş başladı

bu arada az önce aynada farkettim de benim de göbüş sivrilmeye başladı sanki iyice
sanırım dr ilk tahminde yanılmadı :)
 


bu linki yapıştırıyorum canım
 
Merhaba..bende 13+4 luk hamileyim..insallah cuma gunu dr gidicem..umarim cinsiyetini ogrenebilirim..gerci benim dr ultrasyonu cok net degil..siz kac kilo aldiniz ben 3.5 kilo aldim..umarim cok kilo almam..
 


selam arkadaşlar
ssaslan benimde göbüşüm sivri gibi acaba erkekmidir
 
bilmiyorum ki ben pek söylenenlere kafayı takmazdım ama
gittikçe tariflere uyar oldum
fakat şu takvimlerle taban tabana zıt
hepsinde kız diyordu
 
:1hug:
kız nerdesin sen gelip gidiyom bakıyom sen olmuyon klava: allah allah Çok üzgünüm çoook bende haftaya gidicem inşallah ögreniriz cinsiyetlerini :içelim:

mrb canım :1hug:10 günlüğüne köye gitmiştik, şööyle bol bol temiz hava aldım, serin serinyattım şimdi cayır cayır yanıyoruz valla geldiğime pişman oldum , kayınvalidem hergün bol kalorili yiyecekler hazırladı, ağzıma layık şimdi ne olduğunu söylemeyeyim canınız çeker mazallah:tomato:
kilo aldım valla 10 günde, o kadar da dikkat etmeme rağmen köy havası iştah açıyor, ee herşey doğal...

bu arada çok özlemişim siteyi, ama sanki o eski ilk telaşımız kalmamış gibi geldi bana, herkese sakinlik gelmiş, herşey yerli yerine oturmuş sankii, çok çok iyi tabii ,kaydirigubbakcemile5görüşürüz yinee
 
Selam arkadaşlar... Bizde 15. haftamızın içindeyiz. Bu hafta çok rahatım çok şükür. Bulantı falan kalmadı, halsizlikte yok. Göbişim fena halde çıktı, göğüslerim çok büyüdü bir de... En çok canımı göğüslerim sıkıyor... İşin ilginci henüz 1 kilo bile almadım. Nasıl bukadar büyüdüler anlamıyorum...senağlama Sizin kilo durumunuz nasıl ?
 
kızlar hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz? ne tavsiye edersiniz? ben şimdilik doktorun yazdığı
devletin ödediği dandik bir krem kullanıyorum, daha karnım çok büyümediği için, ama haftaya iyi bir krem almayı düşünüyorum.. bana bir tavsiyeniz var mı?
 
valla benim karışık bi yerde kız diyo bi yerde erkek:)) bakalım haftaya gitcez belli olcakmı
 

canım bende de hipotiroid var...ilacını sakın ihmal etme...sabahları aç karnına alacaksın...levotiron mu tefor mu verdi sana???tsh kaç çıktı??? her ay tsh ölçümü yaptır mutlaka....
 

beyaz bulut ben hastane arayışındayım...göztepe medical e gitmek istiyorum...doktorunun adı ne ? memnun musun? ilgili bir doktor mu? biraz bilgi verirsen sevinirim...bir de sezaryen ücreti nedir?...teşekkürler....
 
gız o bebiş tabi.bende hissettim dün valla dedigin gibi döndü sanki karnımda.gercekten cok güzel oluyoooo kaydirigubbakcemile

gercekten yaaa bizimki gece kusu baksana oyun oynamak icin geceyi beklemis :roflol:
insallah bugün gene olur cok hostu hihoyyyt
 


bende 15 haftamı tamamladım
yarım kilo almışım.anlattığın gibi insanın herbiryeri büyüyor bende bayagı kilo aldım sanmıştım ama almadım.dikkatte etmiyorum ama almadım.almamak daha ii bebek saglıklı olsunda gerisi önemli degil.
 
Selam
bende şubat annesi olcam allah kismet ederse.şuan 16+1. şu anlik hamilelliğim iyi gidiyo.erkekmiş yavrum.arada tekme yiyom.kipirdamalarida hissediom.ama isim bulamadim oğluma tavsiyelerininz varmiii ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…