2009 Şubat Anneleri

bende yarın dr gıdıcem 4haftadır sabırsızlıkla beklıyordum cinsiyetini öğrenebilirim belki.ayrıca 3lü test yapılacagını soyledı drum.3yaptıran varmı aranızda yoksa ılk benmı yaptırıcam?
 

canım bende aynı sorunları yaşıyorum.tsh seviyem 7 civarı cıktı.hap kullanıyorum.her ay kan aldırıp tsh ölcümü yaptırmam gerekiyor.ben ilk üç ay çok bulantı yaşamıştım doktor hipotiroidin neden olabilecegini söyledi.hamilelik boyunca elin ayagın yüzün şişebilir.sacların matlaşabilir sesinde degişme olabilir dedi.tsh ölçümünü düzenli yaptırmayı unutma.
 
canım bende de hipotiroid var...ilacını sakın ihmal etme...sabahları aç karnına alacaksın...levotiron mu tefor mu verdi sana???tsh kaç çıktı??? her ay tsh ölçümü yaptır mutlaka....

Canım ben levotiron kullanıyorum, Yanlız hersabah çeyrek olarak aç karna içiyorum. TSH 9,5 çıktı. T3 3,85, T4 10,5 çıktı. Doktor T4 sınırlar içinde ama T3'ün alt limiti 4 dedi. Çok az aşağıda dedi. Canım sen ne zamandır kullanıyorsun. Bebeğin gelişimine ne etkisi var, doktorun ne dedi?
 
ufak ufak ta olsa bebeğimi hissediyorummm oleyyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile arada oluyo az oluyo düzenli nefes alınca oluyo. ama çok hoş yaw kaydirigubbakcemile3
 
günaydın arkadaşlar

demircool ozaman benim 1 haftam kalmış bebeğimi hissetmeme çok heycanlandım şimdi :))
 
günaydin nisancim
bende iki gündür hissediyorum bebisi hepde geceleri :)))) sende hissedersin bu aralar coooook hos oluyor yaaaaa
 

evet ya ben de işten eve gidiyorum kolumu kaldırmaya halim olmuyor. sıcakların da etkisi var galiba çünkü klimayı açınca biraz diriliyorum. evin durumunu hiç sormayın heryer heryerde. dağınıklık çok canımı sıkıyor ama yapamıyorum işte.
 

canım benim de sat 26 nisan, ben de önlerdeyim. kaydirigubbakcemile5
 
arkadaşlar benim bacaklarım çok agırıyor ayaklarım da şişdi sürekli yatmak istiyorum ama çalışdıgım için o da olmuyor.benim gibi ayakları şişen varmı hiç.

akşamları davul gibi şişiyor hem de eve gider gitmez mutlaka havaya dikiyorum sonra iniyor sana da öneririm canım. işyerinde de bazen kolonyalı mendille siliyorum bacak-ayaklarımı çok iyi geliyor. yeniden doğmuş gibi hissediyorum.
 
kızlar biz bugün kısmetse cinsiyeti öğreneceğiz. dr. randevum iş çıkışı. yani bugün size bildiremem. ama yarın artık aranızdan gelin mi bakacağız, damat mı bakacağız kendimize belli olacak. 5 haftadır gitmedik dr.a. özledim küçüğümü. sağlığını da merak ediyorum bir yandan. 3 lü taramamızda bugünlerde olacak. bak şimdi yine çok heyecanlandım. yarın yazarım artık. öptüm herkesi.
 
İmkanı olan arkadaşlar hemen tv 8 i açsın. Anne-fetus ilişkisini anlatıyor.



işteyim be güzelim bak merak ettim şimdi benneyaptımki bizde cuma günü gidicez randevu alcam bakalım cinsiyetinide merak edeyorum işallah gösterir hayırlısı bakalım
 
kızlar benimde cumaya randevum cinsiyetini öğrenicez bide 3 lü tarama var . bu arada 2 li tarama testi iyi çıkıpta 3 lde riskli çıkan varmı aranızda. benim cumartesi 18 haftalık oluyor. artık akşamları hafif hafif hareketler hissetmeye başladım. gündüz işyerinde pek bişey anlayamıyorum. ama bilmiyorum siz ne hissettiniz benim kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyo bebişim hareket edince heyecandan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…