E
EU2
Ziyaretçi
ayyyyyyyyyy kızlar bakın kzıımın resmini koayabildim ayyyyy süper çok mutlu oldum
ayy cok tatli cnm ya masallah ..:1rolleyes: allah saglikla büyütmek nasip etsin kaydirigubbakcemile5 belli mi cinsiyeti ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyyyyy kızlar bakın kzıımın resmini koayabildim ayyyyy süper çok mutlu oldum
ayy cok tatli cnm ya masallah ..:1rolleyes: allah saglikla büyütmek nasip etsin kaydirigubbakcemile5 belli mi cinsiyeti ??
aşkolsun cimcime kız olcak diye ilk sana yazmıştım ya unuttun herhalde şekerim amin canım ya inşallah hepimiz bu gruptakiler başka gruptakiler herkese allah sağlıkla bebeklerini kucaklarına versin
arkadaşım bende daha geçen hafta medical parkta ikili testimi yaptırmak için kan verdim hatta rubella kan testim eksikti onuda yaptırcam ama benden 70 ytl aldılar ikisi için...b.evlerdeki hastaneye gittim ....birde şey duydum muayene ücretinden kestiklerini test ücretlerine ekleniyormuş yani alacaklarını yine bizden bi şekilde alıyorlar....
kızlar yaaaaaaaaa benden baska catlayan yokmuu?bacaklarım ve göğüslerimm çatlıyo ((((((
canım bu bir mucize bence.yaradanın bize verdiği bir mucize.inş dogdugundada görmek nasip olur.çok güzel bir bebek.ben 15 haftalık olmama ragmen böylesi net görüntüler yok elimde.allah saglık versin
Kızlar merhaba,
ikili veya üçlü teste kan verirken aç veya tok olmak fark ediyormu. Birde benim TSH yüksek çıktı, kanda T3 ve T4 oranlarına baktılar. T3 biraz az çıktı T+ normal. Hipotroid varmış. Şimdi ilaç kullanıyorum. Aranızda benzer birşeyler yaşayan oldu mu?
hım nihat bey üst katta o zaman biz hemen giriş katta oluyoruz muayene odasının arka kapısından çıkınca da ultrason odaları var ay çok güzel olmuş dimi yeni hastane biz lab. a da indik ikili test için kan vermeye insan güven duyuyo ne kadar temiz ve şık dimi hastane . sen doğumu da orda mı düşünüyorsun .
kücükkedicik masallah güzel büyümüs bebisin benimkide ayin 14 ünde bakildiginda 7cm di :)))
ne cabuk büyüyorlar dimi yaa
haa kizlar ne dicem dün gece saat 2 gibi uzanmis dinleniyordum birden bisey hisstetim sanki bebis bi taraftan diger tarafa gecti gibi ... acaba o bebismiydi ??? resmen icimde bisey kaydi :)))
cok mutlu oldumnm simdi hazirlanip oglumla bebise alisverise gidiyorum hepiniz cook öpt
ne güzel ben de inşallah haftaya gideceğim ,benim doktorum bebeğin boyunu hiç söylemiyor, intenette okuduğuma göre de , 3. aydan sonra boy ölçümünün bir önemi yokmuş, ağırlığa bakıyorlarmış, haftaya belki o zaman cinsiyetini de söyler, 16. haftaya giriyoruz haftaya, ayyy 3lü test yapılacak, inşallah iyi sonuç alırız...mirmirmirmir