Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba,
ikili veya üçlü teste kan verirken aç veya tok olmak fark ediyormu. Birde benim TSH yüksek çıktı, kanda T3 ve T4 oranlarına baktılar. T3 biraz az çıktı T+ normal. Hipotroid varmış. Şimdi ilaç kullanıyorum. Aranızda benzer birşeyler yaşayan oldu mu?
canım bende de hipotiroid var...ilacını sakın ihmal etme...sabahları aç karnına alacaksın...levotiron mu tefor mu verdi sana???tsh kaç çıktı??? her ay tsh ölçümü yaptır mutlaka....
günaydın arkadaşlar
demircool ozaman benim 1 haftam kalmış bebeğimi hissetmeme çok heycanlandım şimdi :))
Selamlar herkese
Ben de 1 hafta sonra 4 aylık olacağım.Ne hareket hissediyorum ne de cinsiyetini biliyorum.O halsizlik,hiç bir iş yapmama,uyku halleri acayip var üstümde.Dünyadaki tek hamilesen değilsin toparlan diyorum kendime ama eski halim br gitti pir gitti.Neyse canım sonucu iyi olsun da...Ayrıca geceleri hala bulantım oluyor.
erkek bebişler kafilesine bir yenisi eklendi desenize
hayırlı olsun
bu arada galiba SATlarımız aynı seninle:dance:
neredeyse grupta en önce benim doğumum olacak diye tedirginlik duymaya başlamıştım :CüvCüv:
slm kızlar.11+3 günlük hamileyim ve inşallah şubat annesi olacağım.allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.[/
allahım bebeklerimizi saglıklı kucaklarımıza alırız
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun
arkadaşlar benim bacaklarım çok agırıyor ayaklarım da şişdi sürekli yatmak istiyorum ama çalışdıgım için o da olmuyor.benim gibi ayakları şişen varmı hiç.
kızlar çatlaklardan bahsedilmeye başlanmış var mı krem kullanan falan
İmkanı olan arkadaşlar hemen tv 8 i açsın. Anne-fetus ilişkisini anlatıyor.
demircoolcum sende gecemi hissediyorsun yoksa sabahlarimi ?