2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hee dıdemcım bende gordum gule gule kullan cnm ayrıca cok tsklerr ben ağustos bıtene kadr cok sıkışık olcam kesın ondan sonra allahın ıznıyle sadece arcelık taksıtım kalcak oda 4 takst 800 tl ınşş ınşş

benım kucuk ev aletım hıc yok hanı sureklı değişıyor dıe almamıştım bazı seylerı
sımdık arcelık lal serısını almayı dusunuyorum bıde
braun almak ıstıyorum

ayy üşüdüm yaaa klima baya çarptı dısaarı çıkayım az ısınayım.içerde müşteriler var kapatmazlar...

canım sıkılıo yaaa bugün...kimse yokk

hayırlı cumalar kızlarr
parmağımda dolama çıktı ölüyorum dünden beri
sabah babamın ve aşkımın ısrarı üzerine doktora gittim.kurcaladı kurcaladı kafamçokkarıştı dedim acıyooo dedi biliyorummm antibiotik,ağrı kesici ve pomad yazdı pansumana yolladı kocaman sardılar -tatlicadiarzu- çok ağrıyo yaa o yüzden ben çalışamam bugün kaçarım
kendinize dikkat edin sanırım bi süre aranızda olamıycam beni özleyin bide unutmayın temem miii :a015:

ranunu canım geçmiş olsun tikkat et kendine:1hug:

ben de çok sıkılyom bugün kızlar ama sıcaktan değil iş yoğunluğundankafamçokkarıştı

ranunu geçmiş olsun dikkat et dolama ne bilmiyorum ben..?,,

didemcim ver işlerinin birazını bana yardım edeyim sana :)

ranunu oo cok acır bee yeşıllendı pekı
ben bılıyom onu parmakta cıkıyo genelde yesıllenıyo sonra rengı gecmıs olsun

dıdem benımde yoğun yaa sıkıldım öğlen oluyo ama aksam olmuyo 5ten sonra saat gecmıyo bana

ranunucum geçmiş olsun..
böcüğüm bende 3 kuruşun bile hesabını yapıyorum,hiç böyle değildim ben vallakaydirigubbakcemile3
bugn bitsede gitsek bir an önce,yarın olsa ,aşkımla gezcez, sabahtan akşam a kadar opuyorumnanaktan kına kıyafeti falan bakıcam,balayınıda yarın halledicez inşş.
ben de tüm küçük ev aletlerini tefalden aldım,bi çay makinamla,kahve makinam arzum.
bu arada babam aradı biraz önce kiracımız evden sonunda çıkmış hihoyyyt anahtarı bana vericek bugün..artık bütün işimiz gücümüz evin tadilatı..sositososito

bilgisayarla çalışmanın faydaları işte sistem gitti dinleniyoz biz de:roflol:
esracım hayırlı olsun canım artık bundan sonrası hem yorucu hem de zevkli:dance:
böcük bana da zaman geçmiyo deli olicim

hepinize çook teşekkür ederim

dolama böyle bişey işte

yok böcüğüm benimki yeşillenmedi hatta mosmor oldu kan oturmuş gibi =( eleman gelsin bende kaçıcam çok sıkıldım ya ne yazı yazabiliyorum ne rahat bilgisayar kullanıyorum nede küpür kesebiliyorum
büyük ihtimal haftaya perşembeye kadar yokum azcık tatil yapıcam yoksa psikolojim çöktü çökücek =)

hadi bakalım The_lady_legend Allah kolaylıklar versin asıl iş şimdi başlıyor desene =)

ayy raunu çokkk geçmiş olsun n yaaa çok acır o zaman...

esracım hadi gözün aydın kiracı çıkmıs evin tadilatını yapabilrisiniz...ev sizin mi kayınvalidenlerin mi canım annladıgım kadarıyla sizin.

bizim tadilatında bi kısmı bitmiş kızlar 4 gecedir 12 lere kadar çalıştı askım yatak odası baslığı komidinler tv ünitesi makyaj masası falan bitmiş dün ne yaptı öğrenemedim dolap da bitmiştir sanıyorum...yoruldum ama değdi dedi.tek basına çok iyi yapmıs 4 gece mesaiden sonra.

didem oh dinlen biraz ...

ben d eyemeğe gittim geldim oturuyorum öylece.aşkama çarsıda buluşucaz annemle.akşamları etamin seccade işleyeyim diyordum komsumuz hediye yapacakmış bana.onun malzemelerini alıcaz.5 olsa da çıksam uyku bastırdı yine...

raunu çok geçmiş olsun canım

off kızlar annem hala bana tavırlı. ay iice canımı sıkmaya başladı bu durum. ne yapacam bilemiyorum. konuşmayı denedim tersledi. çok kırıcı şeyler diyor. çocuk gibi

hoşgeldin pastacım...

ahh böyle şeylerde neden sorun çıkar anlamam.anneler kafaya takıyolar can sıkıntısı sadece.hem kendi canları sıkılıo hem bizimki...

yaa pastacım yanlış anlama ama annen neden böle yapıyor yaa bı anne evladının mutluluğunu düşünür ıkı parca kumaşa takmaz bu kadr
benım annem benım uzulduğumu görse kahrolur anlamadım senınkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…