2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bugun bandırmadaydım sabahtan akşama kadar ev baktım tam böle moralim bozulacakken bi ev bulduk sıfır öle begendimki cok mutluyum cok artık evimizide bulduk :) aşkımla ikimizde cocuk gibi sevincliyis

kızlar yaa ben gelinliğime inci kolye takmaya karar verdim bööyle 3 sıra boyuna dolananlardan...ama inci çok pahalı napacam yaaamafoldumben

gunaydınn
cok yorgunum yaa adım atcak dermanım yok
bugun zam ıstycem bakalımm
dıdem çakma al :roflol: ama çin malı olmasın:mymeka:

ben de iyiym didemcim.

evet gelinlikle inci güzel oluyor deediğin gibi pahalı gerçekten daha dün sordum inci set kuyumcuya 1,500 kusur dedi.kayınvalidem yaptırdı bana ve eltime inci seti incisini hacdan getirmiş 200 -300 arası bir şey sanırım.ama gümüşcülerde tek kolye sormustum ben uygundu bir sor araştır bakalım.

böcüğüm inşallah alırsın zam ...benim de maaşım belli değil daha :Dişe başlarken konusmamıstık hala bilmiyorum :)

böcüüüm hoşgeldin cicim inşallah alabilirsin zam:Saruboceq:
ben de çakma alacam inciyi galiba kim anlayacak ki allasen:roflol:

böcüüüm hoşgeldin cicim inşallah alabilirsin zam:Saruboceq:
ben de çakma alacam inciyi galiba kim anlayacak ki allasen:roflol:

kımse anlamaz
bılıyon mu ben hıc sevmem ınciyi-tatlicadiarzu- bende bı tuhaflık yok dıme
ayy dur aklıma geldı dun bı fotocuya uğradım
dış cekım 1000 tl dedı
400 poz cekıyor
40 tanesını secıp album yapıyo
2 3 saatlık heycanını kameraya alıp hedıye edıyor
400 pozuda dvd seklınde verıyo
sızce nasıl
cok pahalı ama benım abım 2 yıl once cok dandık bı yerde 5 poza toplam 10 adet resme 250 tl vermıştı bı moka benzemıyokaydirigubbakcemile3

böcüğüm inşallah alırsın zam ...benim de maaşım belli değil daha :Dişe başlarken konusmamıstık hala bilmiyorum :)

bakalım ınş cnm
nan neden konusmadım tuhh bee basta sartlar konusulması cok ı ben hata ettım konusmadım sonrada cıkamadım 4 yıl olcak :delphin:

böcük yaptıkları çok güzel 400 poz ne demek oooo:D

ama azcık pahalıymıs yaa 200 poz 20 album fotosunu bi de kamerayı falan 500 e yapmıo mu :Dalbüme 40 foto çok diil mi ya...

bakalım ınş cnm
nan neden konusmadım tuhh bee basta sartlar konusulması cok ı ben hata ettım konusmadım sonrada cıkamadım 4 yıl olcak :delphin:

ne bilim canım ya o an boşluğuma geldi bi de nette iş görüşme mülakatlarında hep ilk görüşmede maaş sormayın konusmayın yazıo yaa :)benim de tek görüşme oldu...bakalım artık nasıl olur ...başşlangıç 550 600 gibi bişey olur sanıyorum bakalım artık...

Back