günaydın kıslarrrr
dünden beri çok garibim ya =( içim sıkılıyor hiçbirşey beni mutlu etmiyor.günler bir bir yaklaştıkça sanki evlilikten soğuyorum korkuyorum.ya başaramazsam iyi bi eş olmayı,ya beceremezsem ev işleriyle işimi bir arada yürütmeyi =(( aşkım sen düşünme bunları beraber hallederiz hepsini diyor ama ben yinede çook korkuyorum.
bilmiyorum sadece ben mi yaşıyorum bunları yoksa herkeste bu yada buna benzer korkular oluyor mu ?
bız hıc yapmadık nışanı bıle yapmıycaz sanırım
bohca yapcaz onuda düğüne yakın askımla bana cıkıp alcaz ıkımız alsana bohca ıste
annen neden sorun ettıkı hersey esya mal mulk deıl anlasılan annen bıraz yengemle ablama benzıo
gece saat 2 idi.uyuyamıyorum çıldırıcam ama aşkım aradı beraber hayal kurduk bana dedi ki şimdi düşün yanında ben varım sana sarılıyorum saçlarını okşuyorum hadi kapat gözlerini uyu dedi ben ne yaptım dersiniz hemen yataktan fırladım yastığıma aşkımın parfümünden sıktım sonra yastığıma aşkımın tişörtünü ve şortunu giydirdim =) ona sarıldım yatar yatmaz uyumuşum sabah bi kalktım anam dedim bu kim =)
işte buda kocacıkım
Imageshack - 37ct4.gif
ranunu sen delırdın herhall:roflol: cok yakısıklı masallahh allam yaa ne zmn düğün senın
pasta ya ınanmıyom yaa benım annem olsa ben bu durumu taksam bılem annem boşvr der alla alla sanırım annen nışanlını ıstemıyo
pastacım benim annem de öyle çok sorun yapar.sizin daha başı nişan olalı konus bence ilk başlardan zaman geçtikçe daha zor oluyor arada sen kalıyorsun.ben yaşadım hala yaşıyorum canım.annenle baştan konus herşeyi...
cok zor valla benım aılemde onları cok sevdı bende ııkımızde aılelerımızı cok sevdıkınş bı sorun olmaz
ranunu eğer ben kasımda evlenırsem aramısda 3 hafta olcak desene ne kadrdır nışanlısın pekı
slm kızlar nasılsınız bende çok heyecanlıyım düğün tarihimiz alındı.1 ekim perşembe günü kına gecem var.4 ekim pazar günü ise düğünüm.hala inanamıyorum 5 sene hasretlikten sonra kavuşuyoruz biz ya.opuyorumnanaktan.hazırlıklar tam gaz devam ediyor.kına geceme 2 ay 22 gün kaldı
böcügüm hayırlısı olsun yetişir canım ama nisan olsa daha iyi olur tabi ,kasıma da yetişirsiniz çok eksiğin kalmadı zaten senin.
esracım bn de öyle pembe takıntım var ama aşkım sevmiyo :)kıyafetlerimin çoğu pembedir arkadaslarıma rtık der bi kerede pembey gitme :)
nevresimleri mi de pembe tonunda aldım ve hala pembe beğeniyorum.aşkıma da dedikçe ben yatmam sade al falan diyo :)duvarlar saten mi olacak sizin?ben de saten istiyorum daha güzel duruyo ama istemio benimki duvar hava almaz nem our en ufak seyde çıkar alçı falan diyo bakalım ne olacak en azından salon ve antreyi saten istiyorum...
her şey yavas yavas tamamlanıyor evet tek dileğim her sey sorunsuz olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?