2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

iyiyim bende carşı ev arasında mekik dokuyorum bide tabi haftada bir bursa bandırma bizim tek eksiğimiz ev kaldı kira olacagı için hala arıyorus kızlar yaa annem ceyiz ramazandan önce gitsin ramazanda zor olur diyo sizce nasıl olur düğün 3ekimde ramazan 21agustosta başlıo erken olacak gibi geldi bana

bende işte geçen sene banyo ya klozaet takımını pembe aldım,ama çok tatlı pembe böyle tüylü tüylü,ama daha nişanlım görmedikaydirigubbakcemile3 görse kesin bu ne der,ama aldık artık bi kere kaydirigubbakcemile3 2.de artık kalebodur rengine göre alıcam.

prenses h.geldn canm,öyle gidiyor diyelim sen nasılsın.
bu arada kızlar ets yle konuştum,voyage belek için kontenjan açmışlar.cmtsi gidip balayı işiniz halledicez inşş..kaydirigubbakcemile2

canım bizde 20 ağustosa kadar herşeyi halletmeyi planlıyoruz,çünkü ramazanda zaten çok zor olur,ufak tefek şeyler kalsın istyrum ramazandan sonra halletmek için..

ESRACIM HADı BAKALIM HAYIRLISI istediğiniz yer olur inşallah...

pamuklu prenses olur cnm neden olmasın ramazanda oruç oluo herkes zor olur nolur bir ay fazla kira ödersiniz ...

bende mutfağımı yeşil yaptım çok güzel olucak kısmetse,banyom ise mor,lila,krem karışımı hatta uyumlu olsun diye şampuanımı,sıvı sabunumu,duş jelimi bile mor ambalajlı aldım =)

bizde bayramdan sonra çeyiz sericez ekim başı gibi evi temizlesek 15 ekime kadar çeyizi sersek tam süper olucak =) annem çeyizle-düğün arası 20 gün falan olsun ki bende evimi toparlıyım diyo.ay bilmiyorum daha çok işimiz var.ağustos sonu eylül başı gelinlik işini halledicez,sonra mobilyası,perdesi,halısı =/ Allah hayırlısıyla atlatmak nasip etsin herkese

kızlar bende geldım napıosunuz bakem esracım sen napıosun nasılsın ?
tadılata basladın sanırsam sen?
bızımde karsı işi olmadı yanı kendı evımızı tadılat yapmaya baslıcaz kısmetse ..
bakalım en yakın zamanda baslamamız gerek ınan cok sıkılıorum bı an once baslasın ıstıorum bı surude eksık var Allah tum yuva kuranlara yardım etsın

cnm sızın tadılat basladı mı tekrar sordum galıba ?kaydirigubbakcemile3 ama cok meraq edıorum bızım daha baslamadı haftaya baslayalım dıoruz bızde ay sankı yetısmıcek gıbı gelıor nışanlımın basının etını yıyorum artıq tadılat agacı cıktı basımda dıo hersey yetısır deyıp benı basından savıyo kaydirigubbakcemile3
ıns hersey yetısır ayy bı an once baslasak artıkkk dımı kızzfisfisfis

günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün nasılsınız?

didemcim yine erkencisin günaydın canım...

ben de kahvaltıya ggeçmeden bi yazayım dededim bugün bizim iş yerinin kahvaltı günü de :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün nasılsınız?

didemcim yine erkencisin günaydın canım...

ben de kahvaltıya ggeçmeden bi yazayım dededim bugün bizim iş yerinin kahvaltı günü de :)

günaydın canım afiyet olsun:1hug:
benim mesai 8.30 da başlıyo ama erken geliyom iş yerine
önce size selam veriyom yoksa günüm güzel geçmessssopuyorumnanaktan

evet erkencisin sen açıosun topiği

ben 8 de iş başı yapıorum ama anca oturuyorum pc başına ...ben de giriyorum hemen kk ya,yazıyorrum buraya,,iş arkadasım forumda ne kadar aktifsin diyo dün

ee hazırlıklar ne alemde...

günaydınnn kızlarr...hayırlı cumalar..
bende 08,30 da iş başı yapıyorum,k.altımı yaptım,şimdi de size bi selam veriyim dedim :)) bugün çok yoğun olucak gibi geliyor ( neyse bugün cuma normalde 5,30 da çıkıyorum bugün 5.00 de :)))))
keyfimde yerinde çok şükür,sizler nasılsınız ?

günaydın zarifcim esracım...

amin inşallah...

ben de 5 te çıkıyorum sabah erken kalkıyorum ama değio6 da evde oluyorum..bugün de yalnızım iş yerinde canım sıkılacak...

esram böcüümmm hoşgeldinis:1hug:
dün akşam kayınpederim sağolsun parkeleri temizlemiş bugün de cila çekecekmişkaydirigubbakcemile2
hayırlısıyla haftasonu mobilyacıya gideceğiz yatak odası ve salon için :Saruboceq:
yarın da çalışacam sonra 1 hafta izinliyim bildiğiniz gibi. zamanım koşturarak geçecek ama çoookkk mutluyum hayırlısıyla evin temizliği, mobilya ve beyaz eşya yerleşmesi yazlık kışlık ayrılması gibi bütün büyük işlerimizi halletmeyi planlıyoruz 1 hafta içinde, malum önümüz ramazana.s

bugün de iş yerindeki birikmiş etmiş işlerimi halledeyim de sıkıntı yaşanmasınzemuszemus

cok zor cokk zaten h sonun bıtıyoo yarım gun calısıyorum eve gıdene kadr 3 4 oluyo sonrasında bısey kalmıoo

ayy yarın aylık alcaz ama benım sadece 130 tl alcam kaldı 100 tl borc almıstım onu vercem 30 tl ıle ıkı hafta ıdare etcem
10 tl bende var ettımı 40 tl ayın 25ıne kadr para yok
25 ınde 350 tl alcam 280 tl arcelık
45 tl kontur parası bana ne kalıyo 30 tl
gene 30 tl ıle 2 hfta ıdare etcem aylıktan kalan 180 tl olcak onunlada evkura vercemm ben moku yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…