slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hazırlıklar herkes tam gaz devam heralde :)
merhaab canım ben iyiym sen nasılsın_ ?
işte tam gaz olmasa da ddevan ediyor hazırlıklar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hazırlıklar herkes tam gaz devam heralde :)
kızlar internet yoktu iş yeinde naptınız bakalım..
esracım evet hiç sevmio bn dedim ki geçen gün banyoyu ne renk yapacaksın bak benim klozet takımım pembe .pembe klozet takımımı olur yaa dio :) nevresim alıcam falan diyorum iyi sade al diyo...
bıdış hoşgeldin aramıza...
iyiyim bende carşı ev arasında mekik dokuyorum bide tabi haftada bir bursa bandırma bizim tek eksiğimiz ev kaldı kira olacagı için hala arıyorus kızlar yaa annem ceyiz ramazandan önce gitsin ramazanda zor olur diyo sizce nasıl olur düğün 3ekimde ramazan 21agustosta başlıo erken olacak gibi geldi bana
ayy kızlar ya benmde içim sıkıldı şimdi,birden böyle şaşırıyorum,sanki yetişmiycek gibi geliyor,halbuki daha var..bizim çok şükür büyük herşeyimiz mobilayalrımız,beyaz eşyalarımız bitti,aileler aldı..bizim bir tek köşe takımı aldık sonradan onun borcu var..o da az zaten..şu an tek derdim benm evin tadilatı =( kiracı ayın 1 inde çıkıcaktı,hala çıkmadı sinir oldum,bu h.içi çıkıcakmış.çıksın da ona göre ölçüleri almaya başlıycaz..
yeldacım hayırlısı olsun canm, benm kuzenimde öyle nişanlandı hatta sonra çocuk aynen baktı iş baya ciddiye biniyor,evlenmektn kaçmaya başladı,iyi ki de öyle olmuş,3-4 ay sonra şimdiki eşiyle tanıştı,4 senedir evliler,2 tane de çocukları var,maşallah çok da mutlular.herşeyde vardır bir hayır canım..bu arada baktım canm dediğin yere de tel.açtım ets ye fiyat bilgisi için dönücekler bana,bide voyage belek i sordum,orasıda çok güzel bi yere benziyor.
günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün nasılsınız?
didemcim yine erkencisin günaydın canım...
ben de kahvaltıya ggeçmeden bi yazayım dededim bugün bizim iş yerinin kahvaltı günü de :)
ben yarında calısıyorum![]()