2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben 530 alıyom daha coktu düşürduler :gitme:sımdık konuscam 650 tl dıycem bakalım:gitme:

inşallah olur canım yaa benim 550 olsa bile su durumda bana yeterr.hiçbir masrafım yok başlangıç için iyi benim için.biraz daha tecrübeli olunca ve evlenince artar sanırım.

senin 4 yıla bakış 530 düşük ,4 yıl az tecrübe değil sonuçta.krizden mi düştü?

bu arada asgari ücret ne kkadar oldu ya biliyo musunuz=?

günaydın kızlar yaa kimse pek neşeli diil bugun böcüğüüm dış cekim icin iyimiş fiyat 400 poz bide öle anlık şeyler yakalayacak onlar cok güsel olur inşallah hepiniz için herşey hayırlı olur

prenses h geldın cnm bende sımdıden paramı koyam kenara 50 10 tl dıommm askım pek yardım edemezkı cok sıkışık zatenn belkı eder bılmyomm

konus bakalım böcüğüm inşallah alırsın zam ...

prenses hoşgeldin canım,ev bulmussunuz hayırlı olsun ne güzell...

kendi kendime konusuyormusum gibi oldu bugün yaa :)

kızlar üstte reklamlarda altınbaşak geçiyo ya orda bir nevresim var siyahlı kırmızılı pamuk saten kamelya adı.ben siyahlı kırmızılı bir nevresim istiyorum sizce nasıl o?kaynım altınbaşak da çalışıyo personl indirimi varmış ona aldırıcam...

evet canım buldum ve öle içime sindiki saolsun ev sahibide tanıdık cok yardımcı allah nazardan saklasın yaa akşamdan beri eşyalrı nasış yerleştiririm diye hayal ediyorum :) böle yapan insanlara gülerdim ama nasıl bi heyecan oldgunu şimdi anladım

aybuer gormedım cnm
ama beğendıysen al altınbaskta cok ıyıdır benım bı tane vrr

canım ben de siyahını daha çok beğendim şahsen...
prensesçim senin de evin hayırlı olsun canım aynı telaşeler heyecanlar bende de varkaydirigubbakcemile5

ne güzell canım yaa,,hayırlı olsun eviniz...

insan başına gelmeyince anlamıyormus dimi...ne güzel telaş bunlar..

kızlar ablamla görüştüm şimdiii
çeyizlerim gelmiş eve...geçen hafta aldığımız çeyizler:sm_cool:
çoook heyecanlıyım yaaa saat 4 olsa da gitsem artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…