hoşgeldiniz diyelim ozaman,canım zaman çabuk geçiyor,bende 2008 sonbahar geliniyim,düğüne sadece 1 haftam varbende varımmm,kısmetse inş.2009 sonbahar,daha çookk var ya : ( bu arada daha yeni üye olduğum ilk defa cvp yazdm :)
hoşgeldiniz diyelim ozaman,canım zaman çabuk geçiyor,bende 2008 sonbahar geliniyim,düğüne sadece 1 haftam var
bende varımmm,kısmetse inş.2009 sonbahar,daha çookk var ya : ( bu arada daha yeni üye olduğum ilk defa cvp yazdm :)
inşallah benim de niyetim 2009 sonbaharda evlenmek..kısmet olursa inşallah.. ben de aranızdayım :)
İYİ YAPMIŞSIN MİNİLYA:lepi:.SEN YAPMASAYDIN BEN YAPACAKTIM:roflol:.BENDE SONBAHAR GELİNİYİM CANIM:1hug:.AFERİN SANA:teytey:
iyi yapmışsın bizim başımız kelmi:dance:...ayyyy taksitleri yazmışsın benim daha hiçbişeyim yok.:bbo:senin borçlarını düşündüm kendimi öyle hayal ettimde az kalsın borcun içinde boğulacaktım:roflol:.bata çıka kurtuldum boğulmaktan.:roflol:allah yuva kuranların yardımcısıdır:Saruboceq:.
iyi yapmışsın bizim başımız kelmi:dance:...ayyyy taksitleri yazmışsın benim daha hiçbişeyim yok.:bbo:senin borçlarını düşündüm kendimi öyle hayal ettimde az kalsın borcun içinde boğulacaktım:roflol:.bata çıka kurtuldum boğulmaktan.:roflol:allah yuva kuranların yardımcısıdır:Saruboceq:.
ben de başladım birşeyler almaya bakalım.. yalnız herşey çok pahalı..yatak örtüsü soruyorum hani şu incik boncuklu olanlar 600 falan diyorlar ki yazık.. ben de pazardan parıltılı simli kumaşlar aldım, altına bi kapitone,astar, bir de boncuk işleyeceğim sağına soluna, al sana 100 liraya (maksimum) yatak örtüsü.. beyaz eşyayı da nişandan sonra almayı düşünüyorum kısmetse..bakalım..hele bi istemeye gelebilirse bizimkü, gerisi kolay gibi geliyo bana :)
bende aldım herbişeyimi bir tek büyük şeyler kaldı,beyaz eşya falan ,hakikaten çok para gidiyor yaaa,2 senedir nişanlıyım,sürekli al al bitmiyor,bu arada nişanlım da sağolsun herşeyime karışır,çiçekli çarşaf ta yatmazmış,çiçeksiz nevrem takımı güzel olur mu :) mikrodalga fırın gibi bir nimetide istemiyor,sağlıksızmış.sonuçta ben çalışıyorum kesin gerekli yani,nasıl kandırcm bilmiyorum : (
ohhhh maşallah ne güzel beyaz eşyalarıda alınır zaten.
hadi yaaaaa:1shok:.çok güldüm nişanlına:roflol::roflol:
canım aşkım hiç karışmaz çok şükür bana.:Saruboceqbenim meleğim yaaaaaaaa.
biraz nazla kandırırsınsırnaşık şey.ama takıntıları varmışşş.:jeyyar:
benımkıde öle dıodu kıss mıkrodalga ne gerek var felan bıde saglıksız felan sonra dedım bak askım ıkı kez ısıtırsak saglıksızmıs dedım hem bebegımız ıcın ıstıom dedım bıberon ıstmak ıcın dedım cocugumuz sut ıcın aglasınmı ısınana kadar ocakta dedım:ecrin_bebek: tmm askım dedı alalım alalım ılk once mıkro dalga alalım dedıkaydirigubbakcemile2
aminnn canım.maşallah kısa zamanda bisürü çeyiz.bravoooo sana minilyaa.a.s
aslında canım ben alırımda..............:uhm:
benim sırf düşüncem EV ALMAK
aşkımla birlikte para biriktiriyok.şuan inanki hiçbir eşyada gözüm yok.evimiz olmazsa eşyanında bir anlamı olmuyor.kiracı old zaman ordan ora ordan ora yıpranıyor tüm eşyalar.:bbo:
ama evin olunca isteğin eşyayı isteiğin kadar al ve kendi evine göre modeller eşyalar alırsın.
yeterki başımızı sokacak kadar bir evimiz olsun.
eşya nedirki yeterki allah ömür versin, sağlıklı ol ve çalış ...
aşkımıda hiç zorlamıyom.hiç kendini yıpratma eşya konusunda diyom.
biz evimizin parasını biriktirelim yeterki diyom.
hepsi zamanla olur.oyüzden çeyizim hiç yok.
şunda çeyiz almam demek benim evimizi almayı geciktirmem demektir.
yoksa bisürü çeyiz almıştım.ama olsun ben bu durumumdan hiç şikayetçi diyilim.
hiççç israfı sevmem
şuyum olsun buyum olsun hayatta gözüm olmaz.
evim olsa dahi çok eşya aldırmam.
belkide bu düşüncem bir çok kişiye göre saçma gelebilir ama ben kendi düşüncemi çok haklı buluyor ve bu hedefte ilerliyorum.allahım hepimizin yardımcısı olsun canım.
ayyyhhhh çok konuştum herhalde
kusura bakmayın.fisfisfis
kadının fendı erkegı yendı hihoyyyt)))) neyseki ikimzde çözümü bulmuşuz,kadınlarla başa çıkamıyacaklarını öğrenemediler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?