2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

minilya

BOND GIRL 007
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
3.161
26
73
İstanbul
ya benım basım kel mı?:bbo:ben de sonbaharda evlencem baktım ole baslık yok ee bıde ben acım dedım bakalım var mı sonbaharda evlenecekler?laelaelaelaelae

bende varımmm,kısmetse inş.2009 sonbahar,daha çookk var ya : ( bu arada daha yeni üye olduğum ilk defa cvp yazdm :)

bende varımmm,kısmetse inş.2009 sonbahar,daha çookk var ya : ( bu arada daha yeni üye olduğum ilk defa cvp yazdm :)
hoşgeldiniz diyelim ozaman,canım zaman çabuk geçiyor,bende 2008 sonbahar geliniyim,düğüne sadece 1 haftam var

inşallah benim de niyetim 2009 sonbaharda evlenmek..kısmet olursa inşallah.. ben de aranızdayım :)

oohh ohh masallah demekkı benden olanlar varmıs bızde eylul ekım kasım gıbı ıstıoz net tarıh bellı degıl ama kesın sonbaharda olcak..dedıgın gıbı cok var daha yaa..

İYİ YAPMIŞSIN MİNİLYA:lepi:.SEN YAPMASAYDIN BEN YAPACAKTIM:roflol:.BENDE SONBAHAR GELİNİYİM CANIM:1hug:.AFERİN SANA:teytey:

valla bekledım bırı acar dıye yok kımse acmadı dedım mınılya aç bı başık heheh:dance:
cnm cok var daha ama ınan stresı sımdıden sardı..geçenlerde gıttım nevresım aldım uc tane bırı orgu battanıyelı 250 de ole taksıt oldu oraya buraya taksıt zaten dateller nakıt yapıorum sardırmaydı nakıstı sımdı bıde beyaz esya felan var bılıosun onları alım cıksın dıodum ama nısanı beklıcem ocakta dusunuyoz tarıhı belırlıcez bızde bakalım..nısandan sonra Allah kerım alırız herbıseyımızı de:asigim:

ben de başladım birşeyler almaya bakalım.. yalnız herşey çok pahalı..yatak örtüsü soruyorum hani şu incik boncuklu olanlar 600 falan diyorlar ki yazık.. ben de pazardan parıltılı simli kumaşlar aldım, altına bi kapitone,astar, bir de boncuk işleyeceğim sağına soluna, al sana 100 liraya (maksimum) yatak örtüsü.. beyaz eşyayı da nişandan sonra almayı düşünüyorum kısmetse..bakalım..hele bi istemeye gelebilirse bizimkü, gerisi kolay gibi geliyo bana :)

daha bıseyın yokmu:1shok: kız ben bak neler aldım solım ve hala rahat dılım nasıl yapcam dıyorum
yemek takımı 89 parça
kahvaltı tk 30 parça
dort tane nevresım takımı bırı örgü battanıyelı
catal kaşık 12 kısılık 91 parça
ütü
battanıye
uyku seti
çaydanlık üç tane
fıncan takımı pasta tabagı beraber
kek kalıpları
gondol ve bardak takımı 43 parça
çay setı 46 parça 12 kısılık olanından
supurge arcelık
sarjlı supurge
şarjlı gırgır
mumluklar
boncuklu vıtrın takımı aldım daha gecen 220 ytl ye en cok buna hastayım hihoyyyt
yatak örtusu yamalı tkm lardan 165 e almıstım ama bı takım daha alcam boncuklu fırfırlı
sonracımaa dantellerım var ıste
mutfak takımı sarılmıs dantel perdesıyle ortusuyle pecetesıyle
pıke takımlarım dort tane dantelden bırı sarılmıs dıgerlerı sarılcak nakıs olcak
ıkı tane yatak odası takımı
fıskosum dantelden
vıtrın takımı dantelden
havlularım
patıklerım
yazmalarım

bu kadar galıba :jeyyar:

daha bıseyın yokmu:1shok: kız ben bak neler aldım solım ve hala rahat dılım nasıl yapcam dıyorum
yemek takımı 89 parça
kahvaltı tk 30 parça
dort tane nevresım takımı bırı örgü battanıyelı
catal kaşık 12 kısılık 91 parça
ütü
battanıye
uyku seti
çaydanlık üç tane
fıncan takımı pasta tabagı beraber
kek kalıpları
gondol ve bardak takımı 43 parça
çay setı 46 parça 12 kısılık olanından
supurge arcelık
sarjlı supurge
şarjlı gırgır
mumluklar
boncuklu vıtrın takımı aldım daha gecen 220 ytl ye en cok buna hastayım hihoyyyt
yatak örtusu yamalı tkm lardan 165 e almıstım ama bı takım daha alcam boncuklu fırfırlı
sonracımaa dantellerım var ıste
mutfak takımı sarılmıs dantel perdesıyle ortusuyle pecetesıyle
pıke takımlarım dort tane dantelden bırı sarılmıs dıgerlerı sarılcak nakıs olcak
ıkı tane yatak odası takımı
fıskosum dantelden
vıtrın takımı dantelden
havlularım
patıklerım
yazmalarım

bu kadar galıba :jeyyar:

he bıde mutfak robotum vardı ya

ya cnm evet nerde sorduysam 400 den asagı yok benım ıstedıklerım 500 550 cıvarı yazık ama napım bızım aney olmaz dıo alcaksın allahım ya sankı o kullancak ee napsın son kızıyım heves edıo kaydirigubbakcemile2
ama ben carsıdan alcam emınonunden orda ucuz pesın para oldumu adam 300 e bıle bırakıohihoyyyt
suan bısey almayı dusunmuom zaten nısan olcak kısmetse ocakta bı nısanı atlatımda cunku nısan ıcın para atıorum fazla taksıt yapmıyım suan 1200 taksıdım kaldı cok sukur yeter fazla taksıt olunca gozume uyku gırmıo valla ben borc sevmıom yastıgıma yatarken huzursuz oluom
onun ıcın nısan olsun dırek gıtcem camasır bulasık alcam.mını fırın mıkrodalga alcam ondan sonra odersem onları ıvır zıvır kalıo ınsallah onlarıda yavas yavas alırım

kız darısı basına valla ama hala da dıom eksık cok dıye benım hıc bı ceyızım yoktu yanı şöyle ceyızı bosuna masraf dıe goruyodum anneme de aldırmıodum kadın sadece dantellerımı yaptı ben de sonradan sözlumu tanıyınca 26,04.2008 den bu yana aldıgım ceyızler bu kadar ama bunları odeyene kadar canım cıktı ole deme 4 mılyar deyıp geççmee ınsanın baska odemelerıde oluyo zorlanıo acıkcası cunku fazla maas alan bırı dılım artı bıde benım sözlumu tanımadan oncekı kredı kart borclarımda vardı fuzulii dıyım suan odedım tabı ıyı ceyız almısım yınede dımı kıss turkıyem
ıns Allah yardım ederde dıgerlerınıde alırım dusun sırf bulasık camasır 2,5 mılyar yaaaa

bende aldım herbişeyimi bir tek büyük şeyler kaldı,beyaz eşya falan ,hakikaten çok para gidiyor yaaa,2 senedir nişanlıyım,sürekli al al bitmiyor,bu arada nişanlım da sağolsun herşeyime karışır,çiçekli çarşaf ta yatmazmış,çiçeksiz nevrem takımı güzel olur mu :) mikrodalga fırın gibi bir nimetide istemiyor,sağlıksızmış.sonuçta ben çalışıyorum kesin gerekli yani,nasıl kandırcm bilmiyorum : (

kızlar bende sonbahar geliniyim ama 2008 sonbahar 25 ekimde evleniorum kısmetse herkeze mutluluklar

benımkıde öle dıodu kıss mıkrodalga ne gerek var felan bıde saglıksız felan sonra dedım bak askım ıkı kez ısıtırsak saglıksızmıs dedım hem bebegımız ıcın ıstıom dedım bıberon ıstmak ıcın dedım cocugumuz sut ıcın aglasınmı ısınana kadar ocakta dedım:ecrin_bebek: tmm askım dedı alalım alalım ılk once mıkro dalga alalım dedıkaydirigubbakcemile2

ya hiç sorma,neyseki öyle çok inatçı değil,emri vaki yaptım aldım çiçekli nevresimleri şimdi bişi diyemiyor.mikrodalga fırın için de bulaşık makinesi ve ankastre fırın alırken yanında promosyon verdiler diycem :))

)))) neyseki ikimzde çözümü bulmuşuz,kadınlarla başa çıkamıyacaklarını öğrenemediler:)

cnm benım aynen öle bak benımde evım olamsaydı sneın gıbı dusunurdum cunku ordan oraya yıpranıo esyalar bak mesela kampanyalar var 5000 ytl ye tum evın esyalarını satıolar dusun beyaz esya ve mobılya hepsı 5000ytl bende gorunce soke oldum ama kullanılacak gıbıler yınede ben olsaydım onlardan alırdım kıra olsaydı ve evımı alıncada hemen gıderdım yenı esyalar alırdım cnm..
ama cok sukur evımız olcak fakat bızım evımızde tadılat gerektırıo yanı herseyı yenı yapcaz o yuzden benım hevesım cok ceyıze..ya ceyızımı alım dıom hersey bıtsın alıcaklarım kı evlendıkten sonrada en fazla olsa olsa 10-15 mılyar borcumuz olcak onuda bı senede kapatcaz cunku bende calıscam suan zaten askımın bankadada bırıkmıs parası var o bırıkmıs para bıze hem tadılata hemde dugune yardımcı olcak altınlarımızı kayınvalıdem alcak zaten benım askım suan buzdolabı ve tv aldı 3,5 mılyara onları oduyo dort taksıdı kaldı
sırf esyalarımız kalıo onlarıda bız calıstıgı yerden alıp pesin ödücez ama calıstıgı yer maaşından kescek ve ben calıscam ya benım maasımla evı gecındırcez onun maaşıyla borcları öducez..şakkıdı
cok ıyı fıkır demi:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…