Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selamm..ya bugün ets ye tel açtım voyage belek balayı için bungalow larda yer kalmamış dedi,ama kontenjana bakarız dedi bende dedm nasıl yani,operatör de ki kadında şaşırdı,ekim yani şimdiden dolmuşsa artık bilmiyorum :))
pastacım öncelikle hoşgeldin canımselam kızlar
ben hiç iyi değilim mafoldumben pazar günü nişanımız oldu. bohçalarımız gitti ordan bohçalar geldi. bizden baya bi bohça gitti ordan ise pek az şey geldi. hatta çok az şey geldi. bizimkilerde buna çok bozuldular. heleki annem. 3 gündür benle konuşmuyor. gelenlerede hep anlatıyor gelen bohçanın kötü olduğunu. göstermiyor bile kimseye gelenleri.
nişanlımla konuştuk bu durumu gayet güzel ve sakin şekilde . o da bizim bohçaları görünce utandıklarını söyledi. kayınvalidem bizde böyle adet yok diye pek bişey komymaış bohçaya.. of neyse kısa keseyim uzattıkça saçmalıyorum.
durum şu ki gelen şeyler hiç memnun etmedi biizmkileri ve annem benle konuşmuyor.her gelenede kötülüyor. kzııyor köpürüyor.
nişanlımlada şu karara vardık. şimdi yavaş yavaş bişiler alacak bize hediye şeklinde. düğüne yakın onları verecek böylece şu nişan olayını kapatacaz. yoksa annem hayatta bitirmez.
sizdede yaşandımı bunlar. çok canım sıkıldı 3 gündür.
günaydın kızlar..bugün nasılsınız yine çok sıcak..ve benim çok uykum var kahve içiyorum bakalım açılacak mı..
pastacım nişanlanmıssın hayyırlı olsun canım .biz de bohça yapmadık annemler istemediler nişan iptal oldu zaten bizim olsa da bohça olmayacaktı.söz de küçük bohça yaptık sadece havlu mendil çorap iç çamasırı falan..isteme bittikten sonra verdik kayınvalidemin eline o da söze gelirken getirmiş ..başka da olmadı...
sorunlar malesef ki oluyo önemli olan atlatabilmek.büyüklerin istekleri bizim isteklerimiz çok farklı...
dün akşam nişanlımla konusabildim nihayet uyuyup kalıyordum o da geç geliyordu konusamıyorduk.yatak odası baslığımızı komidinleri ve tuvalet masası mı denio makyaj masasını yapmış.lavabonun önüne dolabı yqapmıs nasıl mutlu oldum :)