2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar selamm..ya bugün ets ye tel açtım voyage belek balayı için bungalow larda yer kalmamış dedi,ama kontenjana bakarız dedi bende dedm nasıl yani,operatör de ki kadında şaşırdı,ekim yani şimdiden dolmuşsa artık bilmiyorum :))

haydaaa...:1shok:
bak ben de telaşlandım şimdi görüyo musunkaydirigubbakcemile3

ayy çok uykum geldi uyukluyorum uyucam şimdi...

bu sene ekimde de çok düğün varya ramazandan dolayı ondandır belki kızlar inşallah ayarlarsınız istediğiniz yerleri...

ayy bugün ayın 8 iymiş her ay hatırlardım eskiden ay dönümü die yaşlandıkça unutuyorum takvimime bakınca aklıma geldi :)

selam kızlar
ben hiç iyi değilim mafoldumben pazar günü nişanımız oldu. bohçalarımız gitti ordan bohçalar geldi. bizden baya bi bohça gitti ordan ise pek az şey geldi. hatta çok az şey geldi. bizimkilerde buna çok bozuldular. heleki annem. 3 gündür benle konuşmuyor. gelenlerede hep anlatıyor gelen bohçanın kötü olduğunu. göstermiyor bile kimseye gelenleri.
nişanlımla konuştuk bu durumu gayet güzel ve sakin şekilde . o da bizim bohçaları görünce utandıklarını söyledi. kayınvalidem bizde böyle adet yok diye pek bişey komymaış bohçaya.. of neyse kısa keseyim uzattıkça saçmalıyorum.
durum şu ki gelen şeyler hiç memnun etmedi biizmkileri ve annem benle konuşmuyor.her gelenede kötülüyor. kzııyor köpürüyor.
nişanlımlada şu karara vardık. şimdi yavaş yavaş bişiler alacak bize hediye şeklinde. düğüne yakın onları verecek böylece şu nişan olayını kapatacaz. yoksa annem hayatta bitirmez.
sizdede yaşandımı bunlar. çok canım sıkıldı 3 gündür.

pastacım öncelikle hoşgeldin canım
bizde de evde söz nişan bir arada olmuştu. teyzemler daha çok nişan mantığıda yaklaştıkarı için nişanlımın bohçasını onlarınkine nazaran baya bi abartılı yapmıştı, kayınvalidemin hazırladığı bohça daha mütevazi kalmıştı bu sebeple çünkü onlar da söz bohçası mantığında yapmışlardı...bir de evdeki kutlama biraz aşırıya kaçınca kayınpederim biraz utanmıştı...mahçup olmuştu
başlangıçta biz yanlış anlarlar,üzülürler diye endişe etmiştik ama samimiyet oluşunca bu durumun bir daha lafı bile edilmedi. inşallah sizde de sorunlar bir an önce çözlür de bu güzel günlerin tadını hep birlikte çıkarırsınız caımbenima.s.

canm biz nişanlımla oturup,konuşmuştuk şu konulcak şöyle olucak falan diye,birbirimize denk yaptık verdik sonra..bence bu kadar büyütülcek şeyler dğil bunlar ama işte büyükler farklı düşünüyorlar..dediğiniz gibi yaparsınız canm sizde hediyeler alırsınız.aradaki durum kapanmış olur,önemli olan burda nişanlınla aynı kararı vermeniz..

bız hıc yapmadık nışanı bıle yapmıycaz sanırım
bohca yapcaz onuda düğüne yakın askımla bana cıkıp alcaz ıkımız alsana bohca ıste

annen neden sorun ettıkı hersey esya mal mulk deıl anlasılan annen bıraz yengemle ablama be
nzıo

offf kızlar aynı şey bizdede oldu hatta kayınvalidem bi kumaş koymuş annem ondan bişi diktirecekti 10 cm daha olsa iyi olurmuş demiş onun lafını yaptı yahu iyice sıkıntıya soktu beni aman ben umursamıyorum artık yaa ne olacak sanki onemli olan bohcamı bizim mutlulugumuzmu??? takmayın kafanıza keşke önceden konuşsaydınız

günaydın kızlar..bugün nasılsınız yine çok sıcak..ve benim çok uykum var kahve içiyorum bakalım açılacak mı..

pastacım nişanlanmıssın hayyırlı olsun canım .biz de bohça yapmadık annemler istemediler nişan iptal oldu zaten bizim olsa da bohça olmayacaktı.söz de küçük bohça yaptık sadece havlu mendil çorap iç çamasırı falan..isteme bittikten sonra verdik kayınvalidemin eline o da söze gelirken getirmiş ..başka da olmadı...

sorunlar malesef ki oluyo önemli olan atlatabilmek.büyüklerin istekleri bizim isteklerimiz çok farklı...

dün akşam nişanlımla konusabildim nihayet uyuyup kalıyordum o da geç geliyordu konusamıyorduk.yatak odası baslığımızı komidinleri ve tuvalet masası mı denio makyaj masasını yapmış.lavabonun önüne dolabı yqapmıs nasıl mutlu oldum :)

hoşgeldin canımbenim bak tamamlanıyo eksikler yavaş yavaş:1hug:
bizim de badana bitmiş çoookk merak ediyorum haftason görecem inşallah:sm_cool:

hoşbulüm canım ..

ohh hadi bakalım az kalıo..

bizim daha çok canım yaa ama bir orun olmadan her şey yavas yavaş olsun ben ona razıyım...aşkım çok yoruluyor ama bizim için uğrasıyor nasıl mutlu oluyorum evimizin her karesinde onun parmagı olacak.:)

günaydın kızlarhihoyyyt
aybuercim yavaş yavaş tamamlanıyor herşey bak..a.s
zamanla herşey oluyor zaten ya,bazen bende telaş yapıyorum,ev tadilatı yetişmiycek falan diye,ama hepsi yetişicek inşş..biz daha saten boyada odaların,koridorun rengine bile karar vermedik..bi yatak odası şampanya rengi istiyoruz,koridorda açık bir renk olsun diye düşnyrm ama tam ne renk olur bilmyrm,mutfağıda açık toz pembe istyrm,bende pembe takıntısı var zaten..kaydirigubbakcemile3 elimden gelse tüm evi pembenin tonları yapardım kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlarr

yaa ne guzel sız hazrlıklarınızı edıysınız bende arada kaldım hee
bugun düğün salonu ıcn bakcaz o kasım 22 dıo ben 10 nısan dıom düğün için
ben 5 ayda nasıl yetıstırem ceyısımı bee :mymeka: katıl etcek benı hee

böcügüm hayırlısı olsun yetişir canım ama nisan olsa daha iyi olur tabi ,kasıma da yetişirsiniz çok eksiğin kalmadı zaten senin.

esracım bn de öyle pembe takıntım var ama aşkım sevmiyo :)kıyafetlerimin çoğu pembedir arkadaslarıma rtık der bi kerede pembey gitme :)

nevresimleri mi de pembe tonunda aldım ve hala pembe beğeniyorum.aşkıma da dedikçe ben yatmam sade al falan diyo :)duvarlar saten mi olacak sizin?ben de saten istiyorum daha güzel duruyo ama istemio benimki duvar hava almaz nem our en ufak seyde çıkar alçı falan diyo bakalım ne olacak en azından salon ve antreyi saten istiyorum...

her şey yavas yavas tamamlanıyor evet tek dileğim her sey sorunsuz olsun ...

aybuer tmmlanmaz cnm sanmam bu kadr az parayla
daha cok eksık var ya ınan bana
keske o altınlarımı almış olsaydı düşünmezdım baska bısyı ama daha almadı nerden baksan 4 bılesık bı takı setı alcak kac mılyardır
zaten esyaları ortak alıp evlenınce oduycez
ayy bakalım nolcak yaa salon bı tutulsa rahatlıycm

esram böcüüğm merhabalar

böcük maşallah bir sürü çeyizin var bacım sen kasıma yetişemem diyosan ben ekime kadar ölem ozaman:roflol: içini ferah tut bacım iki tarihten hangisi hayırlısıyla o olsun:1hug:
esra benim salon mutfak hol kum beji, yatak odası lila oldu...inşallah içime siner ayyy çatlıcam meraktan yaakaydirigubbakcemile2

ben onu kandırırım dıe dusunuyom kasım cok yakın tarh ama sonrasında sıkıntı cekerız borc odemekle gecer aylarımız
nısanda olursa ben rahat rahat yetısırım oda altınlarımı alır esyaların bı kısmınıda artık evlenınce oderız
ya aldığım ıkı nevresımle ceyıs olmuyokı ahh ahh bırak ceyısı

yatak odası oturma odası yemek odası yok
buzdolabı tv fırın yok
süpürge yok
halı perde yok
bunlar en onemlı eksıkler cnm
düğün salonu davetıye kuafor resım derken ohooo onun aılesı yardım eder mı mechul etseler keske ama durumları ne bılmıyom cay ve fındıkları var sanırım ben bugun salona bakcez beğenırsek tutcaz 1500 tl uygun demı
sonra aılelerımıze danıscaz nısanda düğün dıe benım aılem gelır ekım gıbı babam calısır yardım eder bana aılemde
oda o arada altın alsa bırazda esya kalanı kolay zaten he bıde paramıs olsada pesın esya aldrmam cunku düğün salonu davetıye şu bu pesın para lazım
napak takstle yasıycaz

tabi kandırırsan daha iyi olur böcüğüm aceleye gelmez sakin sakin hazırlanırsınız.ailesinin belki vardır hazırlıgı yardım ederler inşallah.Allah ev kuranın yardımcısı olurmus hayırlısıyla sen üstüne düşeni yaparsın sözlün üstüne düşeni yapar beraberce yaparsınız..birz daha zaman kazanmış olursunuz daha iyi olur tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…