2009 ocak bebekleri doğum günü kutlama panosu :))

http://urlal.com/dqqf]
1748.jpg

Bu resimde ortadaki kızımızında 2. doğum günüydü 9 ocak:)))

İncicim sen de sağol canım.

Güzel bir akşam olacaktı aslında ama , oğluşumu giydirdikten sonra bir de düşüp alnını kapının köşesine vurmasaydı.
Nazarlık gibi alnında ki kızarıklık oluştu resimlerde de:KK43:((( Hemen buz sürdüm, şişmesini biraz engelledim ama, yine de çok canı yandı kuzumun.
Pastanınmumunuda üflemektense eliyle söndürmeye çalışınca eli acıdı.Neyse ucuz atlattık.Fazla birşey olmadı.

Bugün de Aybüke ve Kayra'mızın doğum günleri..

Doğum günleriniz kutlu olsun yavrucaklar..
Sağlıklı mutlu güzel yaşlar dileriz..
öpüyoruz sizi..

aybüke ve kayramızın doğum gününü ayrı ayrı kutluyorum
ve ikinizide kocaman öpüyoruz...

Aybüke ve kayranın doğum günleri kutlu olsun nica sağlıklı mutlu güzel yıllar onların olsun

Meralcim çok şeker çıkmışlar maşallah, sizde bizim gibi geçirmişsiniz doğumgününüzü bizimde parmak yanmıştı ya neyseki geçti

Evet canım, bizimde bol aksiyonluydu.Neyse çok sorun olmadı, eli yanmamış, ama mumu söndüreceğim derken acımış, :))))
Aybüke ve karyanın doğum günlerini kutlarım.Ömür boyu mutluluklar.

aybüke ve kayranında doğum günleri kutlu olsun...nice güzel yaşlara...

egehanada geçmiş olsun ayrıca resimlerde çok tatlı çıkmış..

Çook teşekkürler arkadaşlar.. Biz henüz doğum günü kutlaması yapmadık.. 15 inde ortak bir doğum günü yapacağız kızımla bana..

Allah herkese nasib etsin bu güzel duyguyu tatmayı:)) Amin...

Aybükenin gelmesine 2 dakika kala:)))

aybükenin ve kayranın doğum günleri kutlu olsun nice yaşlara :))

aybüke ve kayra nice mutlu yıllara doğum gününz kutlu olsun

bugünde m-edanın oğlu yiğit metenin doğduğu günmüş. kutlu mutlu olsun...

m-eda çoook uzun zamandır yoksun ama belki gelir okursun doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara

yiğit metecim iiki doodun:)

iyiki doğdun yiğit meteee:))) günün kutlu olsun....

Yiğit Mete meleğimizinde doğum günü kutlu olsun...

Eda ne zamandır yok,

Ama yine de kutlayalım yiğit metenin doğum gününü.Belki birgün büyüdüğünde burasını görür:)))))
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dileriz sana...

onat,metin,emir şahap,ezgi,ece,defne,yiğit mete iiki doğdunuz hepinizi öpyrm nice mutlu yıllar sizin olsun inş..

Yiğit Efe, Naz,Elif

doğum günleriniz kutlu olsun,sağlıkla dolu güzel yaşlar dilerim..

kızlar hepinize gecikmelide olsa teşekkürler..evet bayadır uğrayamıyodum kk'ya :çok üzgünüm: şu sıralar migrenimle başım baya bi dertteydi..bende pc başına oturmaktan korkar oldum...bende şimdiye kadar doğum günü geçmiş olan bebişlerimizin ve aybüke ile kayra'nın doğum günlerini kutluyorum..Allah hepsini sağlıklı ve huzurlu gelecek nasip etsin

X