Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende de aynı durum var agrılarım oluyor bazen yarım saate bı kac kez hemen gıdıyorum doktora nts de usg ıyı cıkıyor sasıp kalıyorum yaf ben dogurmak ıstıyorum dayanamıcam bekle bekle daha 7 gun var
dedıgın gıbı hayırlısı olsun saglıkla gelsınler mutlu mesut evımıze donelım
Özlemcim geçmiş olsun, kötü zamana gelmiş gerçekten, bi doktora görünseydin keşke yinede, bu durumda yapabileceğin tek şey meyve yemek ve terlemek, üstünü birkaç kat örtüp terlemeye çalış, terleyincede yataktan çıkmadan üzerini değiştir, en kolay terle atabilirsin bunu.
Lajoconde geçmiş olsun, sorun yoksa rahat ol, yat dinlen, fazla hareket ettikçe, yürüdükçe benimde çok ağrı oluyo, aşağıdan çok zorluyo.
![]()
![]()
buda kızımın resmi teyzeleri,az önce uğraştım yazının altına koymak için ama yapamadım galiba...
gunaydın arkadaslar
hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dıleklerınızden dolayı
bebegımız bızı dun cok korkuttu hapusuklarım sonucu ve hıc bısey yıyemedıgımden dolayı sancılarım basladı hemen yakındakı bıyere gıttım arkadasla nts de bebegın kalp atısları berbat cıktı eve gelıp esımı aradım bu arada olan hareketlerıde gıttı hıc bısey hıssetmıyordum( solugu hastanede aldık neysekı oglusum oraya gıttıgımızde daha yatmadan hareketlendı yaramazım :) doktoruma kalsa sabahı orda gecırmemız gerekıyordu tabı sonra sabah erkenden sezeryana alacak dıye korkup geldım :)) suan hersey yolunda şukurler olsun oglum 3250 kg 50cm olmus teyzelerı :)
talyacım maşallah kızına nede guzel olmus tam prenses pembişleri de gıymıs :))
dogum yapan tum arkadaslarımıza sutlerının bol olmasını ve kuzularına yaramasını dılıyorum
hepinizin yavrusu sorunsuz sıkıntısız olsun ne pişik ne gaz hıc sorun yasamamanızı dılıyorum en mukemmel melekler bızımkiler olsun :))