Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi AKŞAMLAR kızlarrr
bende çarşamba günü sezeryanla bebeğime kavuşacağım inşallah
dualarınızı benim için de eksik etmeyin
lajoconde haber ver demiştin ya işte bizim durum böle kongre öncesi olacak
herkese selam uzun zamandır takip ediyodum sizleri bende ocak annesi oldum 8 ocakta 26 saat sancı çektikten sonra sezeryanla dünyaya geldi bebeğim allah doğum yapacak arkadaşların yardımcısı olsun
herkese selam uzun zamandır takip ediyodum sizleri bende ocak annesi oldum 8 ocakta 26 saat sancı çektikten sonra sezeryanla dünyaya geldi bebeğim allah doğum yapacak arkadaşların yardımcısı olsun
canım ilk önce kasma kendini ama dikkatli ol,suyu arttırmanın bi çaresi yokmuş,sezeryan günü ben de sormuştum!!evet suyum nerdeyse yokmuş halbuki 2 gün önceki ultrasonumda herşey normaldi!!! bu sebeple alındı bebeğim,riske girmiş(
sen de kilo alımı falan nası,ii ilerliosa çok büyük bi sorun yok heralde...ii bakın kendinize:))[/QUOT
teşekkür ederim canım.doktor hareketleri çok önemli dedi şimdilik iyi hareketleri..bebek biraz zayıf olduğundan doktor beklemekten yana..doplerde sorun çıkmadı bekliyoruz bakalım
Kızlar özellikle doğum yapan güzel anneler,bişi sorucam
Dün akşam makata doğru çok yoğun baskı hissettim..Aynı zamanda biri altımdan bıçak soktu sanki...Bu ara ara devam etti..Bi ara oturup ağladım korkumdan..Stress oldum..Son zamanlarda bu tür ağrılarım arttı..Aynı zamanda gaz sancısı da yaşıyorum..Bazen ikisini karıştırıyorum..Benim sezeryan tarihi 4 gün ötelendi..Onun da paniği var..Yani 39 u bitirmiş oluyorum..Beni rahatlatın kızlar((
canım bende doğurmadan 2 gün önce aynen böle hissediodum,sankı arkamdan bişey giriomuş gibi basınç ve ağrı wardı,bide sankı wc ihtiyacı oluomuş gibi oluodu,bebeğin sanırım aşağı inmiş,ben sezaryen istediğim için bu şikayetlerle dr a gidince almamız lazım dahada aşağı inerse sezaryen olmaz demişti,ben 38+2 de doğurmuştum ,panik olmana gerek yokki rahat ol,allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin canım
ohh içime su serptın asıkcım cok saol arkadasım
umarım gecer ama hıc sanmıyorum beynım cıkacak sankı oyle bas agrısı burun tıkanıklıgı halsızlık desen had safhalarda allahım yardımcım olsun ınsallah dogumdan sonra bebege gecmez (
hangı bıtkı cayları ıyı gelır onları alıp ıceyım