basaaaaaaaaaaaak:roflol:formundasın eşine söylicem okusun bunları....:jeyyar:ayy saka maka dün laptopta yazdım içeri gectşm sayfa ekrandaydı komsu geldi eşim evde ya dedim ki sen laptopa gec biz burda oturcaz adam ne var ne yok herseyi okumuskötükedihüsobir utandım anlatamam gerci bişiy yazmıyos da ne bilim işte....
ismiye sana da bol sütlü günler metişe 3 cay kasıgı muz verdim yemedi yarın vermeyim sonra yine denerim dimi
Gunaydın hanımlar!!!!!
Gununuz guzel gecsin. Baba kız uyuyor bizimkiler bir ben kaldim uyuyamayan
Dagevi kurabiye tarifini gozum cok tuttu. Hemde pratik cumartesi misafirim var.
ona yapmayı dusunuyorum.
Kızlar ne guzel gercek hayatta da bulusmalar falan. Imrendım dogrusu. Benımde pek
arkadasım yok bu cevrede. Annemler akrabalar falanda karsıda. Darısı Istanbulluların
basına diyelim artık.
İnanna umarım sorunları halledersin. Ara ara insan cozumsuz kalabiliyor.
Gecen gun bende tartıstım hemde sacma sapan bır konu yuzunden.
Bu aralar tavan besıgı kurmak ıstıyorum bazı geceler zor uyuyor ayaktada sallamayı
sevmıyorum pekte ıse yaramıyor. Usta gelıcektı kurmak icin adamın elini kopek
ısırmıs gelemedi. Sansa bak. Gecen gecede kız durmadı zor uyuttum uyuturkende bir ton
bagırdım. Sanki dunyada bır tek o usta kalmıs ara baskasını dıye baya bagrıstık. Sonra
tabi duzeldi bana kalsa ben uzatmayı dusunuyordum biraz kırldım cunku . Sonra geldi
gonlumu aldı ama usta hala piyasada yok Ne bu simdi :1shok: :bbo:
uzun oldu yıne .
telefonuna bilgilendirme mesajları gelecek sana tekrar mail gelir belki en kısa zamanda gönderecez diye
canım 16 yaşında yada 15 :))calemity bu kadar sıkıntı yapma kendine,bebekler stresi hemen hissediyorlar oda huzursuz olmasın.bu arada görümcen kaç yaşındada keremi kıskanıyor.
ay bence de öle herşeyi yazmayın anam okur bunlar!!
ay bak benim kaynanam süper,2 günden fazla kalmazlar o da yılda 1..
sen planını bozma ama yani günlük ne yapıosan yap,onlar sana uyacak artık di mi??sen arada anlat kocana 'artık günlük yürüyüşümüzede halasıyla babaannesi de gelir oğlumuzun :)) vs..'
ay kahve yaptım mis gibi,ya yok mu fal bilen benim niyetime 1 tane içse???
anam bende görümceni bişiy sandım 15 yasındaki bebeden nolcak...iyi işte sen dersi kerem durmuyo huzursuz uykusuzum iyi oldugu geldiginizi filan :))))kerem i bırakırsın onlara kocişlen ask tazelersin
dogum gününüzde kutlu olsun nice senelere...benim eşimde ekimde 35 olcak....
yarında babalar günü için bişiyler alcam ona gecen sene de almıstım cok sevinmişti
anam bende görümceni bişiy sandım 15 yasındaki bebeden nolcak...iyi işte sen dersi kerem durmuyo huzursuz uykusuzum iyi oldugu geldiginizi filan :))))kerem i bırakırsın onlara kocişlen ask tazelersin
dogum gününüzde kutlu olsun nice senelere...benim eşimde ekimde 35 olcak....
yarında babalar günü için bişiyler alcam ona gecen sene de almıstım cok sevinmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?