2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çıkış yapmadan çıkmam artık formdan monte
kerem tokkende almıyo ne versem
tokken vermişsindir açken ver alır bence

ha bak tam benlik kavga,ee gönlümü alacağına git ustayı alkötükedihüsoiş bitir di miklava:
aman ben bi daha sinirlenmeyeceğim,largeım,extraaaa:icecream:

Cayı koydum geldım kızlar. Mutfagıma gıren cıglık atarak olay mahallınden uzaklasır
hemen cok dagıtmısım yıne yav:))
Salonun penceresını acmıstım hava gırsın dıye ıcerı kus gırmıs kızlar
Neye nıyet neye kısmet. Korktumda birden.

Ismıye ben tek kahvaltıyı pek yıyemıyorum. Kocısı beklıyoruz ama ondada tık yok. Gece gec yatmıs.

calemity bu kadar sıkıntı yapma kendine,bebekler stresi hemen hissediyorlar oda huzursuz olmasın.bu arada görümcen kaç yaşındada keremi kıskanıyor.

ay bence de öle herşeyi yazmayın anam okur bunlar!!
ay bak benim kaynanam süper,2 günden fazla kalmazlar o da yılda 1..
sen planını bozma ama yani günlük ne yapıosan yap,onlar sana uyacak artık di mi??sen arada anlat kocana 'artık günlük yürüyüşümüzede halasıyla babaannesi de gelir oğlumuzun :)) vs..'
ay kahve yaptım mis gibi,ya yok mu fal bilen benim niyetime 1 tane içse???

aslı bende onlar kalktığı için kalkmak zorunda kalıyorum aslında,eşim işe,çocuklar okula mecbur 8.15 te kahvaltı hazır olucak.

telefonuna bilgilendirme mesajları gelecek sana tekrar mail gelir belki en kısa zamanda gönderecez diye

canım mesaj geldi bilgilendirme mesajları bir de mail geldi adres tel isityor bende verdim gönderdim ama bu tele gelen mesajlar kafamı karıştırdı acaba ücretimize yansıyormu yada herhangi bir ücret için para taleinde bulunurlarmı ki eşim laf edip durdu bilirsin erkekleri tırstım bende ama yinede gönderdim. birde çalıştığım için iş telimi adresimi verdim sorun olmaz dimi

ayy okursa okusun inanna napıyım oda bilsinsengözlerimebaksanab
dermişim adam okurmuş:1shok:
oda meraklı olup üstüne vazife olmayan şeylere bakmasın napıım
bende bi cornflakes yapimm bare,
bugün eşimin d.günüydü
dün kırmızı kalpli bi pasta yaptırdım pastanemize çok güzel yapmışlar saolsunlar üzerinde babamıza ...yazılı sabah maytaplı mumlu eşimin yanına geldim uyurken adam:1shok:diye uyandı noliyo diye korktudelikafaduldensositosositoşaka maka 30 oldu..yaşlanıyozmu ne:))

anam bende görümceni bişiy sandım 15 yasındaki bebeden nolcak...iyi işte sen dersi kerem durmuyo huzursuz uykusuzum iyi oldugu geldiginizi filan :))))kerem i bırakırsın onlara kocişlen ask tazelersin
dogum gününüzde kutlu olsun nice senelere...benim eşimde ekimde 35 olcak....
yarında babalar günü için bişiyler alcam ona gecen sene de almıstım cok sevinmişti

calemity benim oğlum doğduğunda kardeşim o yaştaydı bende kıskandığını hissederdim bazen senelerce evin küçüğü olduktan sonra bunu kabul etmeleri kolay olmuyor,gerçi benim kardeşim olduğu halde moralim bozulurdu senin bide görümcen.

ya kızlar küçük müçük cadı cadı
kereme hamileyken minik kerem uyusunda büyüsün ninisinden indirmiştim netten onu bile kıskanıp minik özlemini de yaparmısınız diye sormuştu ya:1shok:
daha neler neler bizim düğün fotolarında resmen somurtuk bi surat herkes buna noldu diyo düşünün artık
kereme ne alınsa banada diyen bi tip sinir olmak ne kelime

ne alcan??ben bişi bulamıorum:uhm:

yok filizcim daha önce geldiklerinde hep öyle yaptım meydanı boş bulldu bu sefer keremde yok ona evde pimpirikli diken üstünde ki ev karıları gibim yapcam

güzel dilekleriniz için tşk ederim kızlar
monte babalar günü ne vakit??,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…