2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hera ,ikimizde küçük adamım yazmışız :))

naz kızımızda hep nü pozlar veriyor nişanlısı görmesin sonra :))

evet cnm bizimki hiç bebek olmadı ki zaten küçük adam oldu hep giyimi tipi falan ağa gibi:)
 
kız alisha senın kız valla ortalığı birbirine kattı kimle nişanlı kimden ayrıldı takip edemiyoruz valla naza özel topik lazım :)))
 
kızlar bebekleriniz hareketleri nasıl ? bizim ki çok hareketli uyanık olduğu tüm zamanlar kollar bacaklar hiç durmuyor bu gidişle hiç kilo alamıcak valla akşama kadar canımız çıkıyor hem çok hareketli hemde hiç yatmak istemiyor sürekli gezmek istiyor -tatlicadiarzu-
 
günaydın 2009 ocak anneleri bende 2010 ocak anneleri adayıyım:))
yaw birşey soracaktım hamile oldugumu dun ögrendim.dr gitmek için beklemek istiyorum.
asıl sorum biz eşimle 3 gunluk bir tatile çıkmayı planlamıştık yol otobusle 3 saat falan surecek sizce bir zararı olurmu?
 

istersen önce doktora git cnm bi riskin falan yoksa sorun olacağını sanmam
 
ecrin hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
bir zararı olacağını sanmıyorum yolculuğun, yine de karar senin tabii..
 
hera benimki de çok hareketli ,onu izlerken ben yoruluyorum valla. sabah tepinmekten battaniyesini kafasına kadar çekmiş :))
 
birde ben bugece sabaha kadar uyuyamadım sol gögsüm felaket sürekli igne batıyor ama çok şiddetli agladım durdum.sizlere de böyle birşey oldumu..
 
ecrin ben de olmamıştı böyle bişey..

ben de geçen sene bugün öğrenmiştim hamile olduğumu ertesi gün gittim doktora kese görünmüştü..sat 28 marttı ,istersen önce doktora git muayene ol aklına takılanları sor en iyi cevabı doktor vericek sana..
 
günaydın kızlar.okuduğum kadarıyla herkes iyi ama ben yine grip oldum.bu sene üçüncü grip oluşum.önceleri 3 yılda bir grip olurdum şimdi niye bu kadr grip oluyorum ya.:1no2:

benim oğlanda çok hareketli ama kilosu gayet iyi.fakat boyu kilosuna göre uzun olduğu için tombiş gözükmüyor o ayrı.
 
birde ben bugece sabaha kadar uyuyamadım sol gögsüm felaket sürekli igne batıyor ama çok şiddetli agladım durdum.sizlere de böyle birşey oldumu..

benim olmadı ama göğüsleim daha ilk aydan şişmişti, bence sen bir dr görün hem göğsünü sor hemde yolculuğu hayırlı olsun
 
doktora gitmek isityorum ama bazıları 7 haftalıkkken falan görünüyor deyince kafam karıştı bekleyeyim dedim.birde madicalpark fatihte ayşegul sofuogluna randevu aldım kadın okadar yogunki haziran 3 yer buldum:)ama rada başka dr gitcem.
 

batuhanında iyi kilosu ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum günden güne hareketleniyor. eymenin boyu kaç balım?
 

5+2 de keseyi görmüştük üstelik karından ultrasonla
 
günaydın arkadaşlar geçmişe bakmadım umarım herkes iyidir dün gece aşılardan çağanın ateşi çıktı biraara çok şükür düştü sonra
 
günaydın ocak anneleri ve inatçı oğlak bebişleri:)büyüdü ya bu kuzular ne çabuk geçti aylar,ilerde mutlulukla anacağımız hatıralar oldu.çok mutlu oldum böyle düşününce iyki anne olmuşum:))pollyannalığım tuttu sabah sabah:)
kuzicim bir mama annesi olarak bir noktaya açıklık getireyim mama kutuları üzerinde yazan günde 6 öğün için 180ml dir.toplamda 1080 ml yapar.sen 2 saatte bir veriyosan 100ml lik 11 öğün şeklinde verirsin aynı hesaba gelir.benim oğlanda 1.5-2 saatte bir acıkıyo ben 3 ölçek mamayla 100ml veriyorum yetiyo.
 
ecrin benim 4+6 haftalıktı doktora gittiğimde..bence sen de gidip görebilirsin kuzunu :))

inaysa geçmiş olsun canım şimdi iyimi bari,ben de merak ettim bu saate kadar gelmeyince..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…