2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kız balım boşver silme camları geçen hava günlük güneşlikti sildim hatta çerçeveleri bile ovdum anacım ertesi gün bi yağmur bi fırtına :)))
 
m. eymen uslu ya :nazar:, balım ne yapcağını şaşırıyo..cnm gönderim benim veleti sana biz bikaç yıla kalmaz geliriz..oyalanmış olursun sen de :roflol:
 
ayça sen mısırdaydın dimi.valla ne güzel demek elektrik bedava.ohh klimaları hiçkapatmassınız yazın:)
 
kızlar merhaba oku oku anca bitirdimm..bizimkide yalnız uyumuo illa sallayacağım kaç kere bıraktım yalnız gözlerinden yaşlar akiıo uykusuzluktan ama ynede uyumuyo cadıı

kızlar süt için helva yiyosunuz ya bıkanlar için tahinli kek var isteyen yapabilir güzel oluyoo

4 yumurta
3 yemek kaşığı tahin
3 yemek kaşığı pekmez
1 bardaktan 1 parmak az sıvıyağ
1 bardak süt
3 bardak un
1.5 bardak şeker
1 vanilya
1 kabartma tozu
üzerine fırından çıkınca 1 bardak tahin dök,üztüne de bolca toz şeker serp....afiyet olsun
 
mısır-hurghada dayız..su bedava, elektrik çok çok düşük olduğu için kiraya dahil oluyo..kirayı da genelde işyerleri ödüyo (bizim de öyle) büyük tüp 2,5 tl ye denk geliyo..bunlar para değil burda, genelde ucuz biyer..
 
ayça bizdemi gelsek napsak ya oraya:))
walla ben 5 yılımı dodurayım öğretmenlikte,yurtdışına başvurcam
 
kız burcu bu nee:KK43:((
bunu yersem patlarım ben,çok kalorili yaa:)))

evet yaa yerken düşünmedim de ne kadar kalorili olduğunu tarifi görünce yuh dedimkaydirigubbakcemile3...herşey bebişler için kaloride nemişsırnaşık şey
 
yedinnnn yani inanmıorum yaaaa-tatlicadiarzu-
walla bende hergun tahın helvası yiyom ama ,bunun içinde 1 bardak yağ içine dışına tahin ondaki yağ cabası,pekmez bide üstune toz şekerr:1shok:
şimdi duvara falan tırmanırsın sen artıkdelikafaduldendelikafadulden
 
valla tr nin kıymetini anlamak için biraz çıkıp dışarda yaşamak gerekiyo :)) biz maceraya atladık, değişiklik istedik..sonuçta dönüp dolaşıp gideceğimiz yer belli. güzel ama değişik kültürler, değişik insanlar..tavsiye ederim git valla esra..
 
hanımlar eksiksiz burda maşallah... okuyamadım herşeyi... umarım herkes iyidir.

giremiyorum eskisi gibi arada telden giriyorum bakıyorum kaynatıyorsunuz..

işe gidip geliyorum kızımı çok özlüyorum sonra bir bakmışız akşam olmuş bile 4. ayımıza geldik nasıl geçti bunca vakit anlamadım valla.

biz çingene salıncağımızı kurduk oh dünya varmış :))))) bizimki sallanmadan uyumuyordu şimdi salıncak görevimizden istifa ettik eşimle rahat ettik.

buda bir süre idare eder sonrası allah kerim...
 
yedim valla napim...her gün helva helva bu ne ya dedim...ben bi çay bardağı pekmezi içiyiorum 3 yemek kaşığı ne kii....hepsini yemezsin cnm bi kaç parça bişi yersin...:icecream:
 
ya geçen kim demişti saat 22 de un helvası yaptım diye..aklıma geldi ben de aynı saatte yaptım dün delikafadulden yani öyle denk geldi :)) ye ye,şiştim gece gece..gerçi kociş benim 3 katım yedi, bi de sevmem der cokacimcoook
 
hoşgeldin marsg bizde kuracaktık çingen salıncağı yok düşermiş ordan şimdi dönmeye başlayacak falan dediler vazgeçrdiler bizi..bizde gidip para verip salıncak aldık
 
naniknanikaycacım saol aklıma getirdiğin ii oldu esracım gece 10da helva yerken çok kalorili olmuyo mu???CADIARZUbide benim kekime laf atar:mymeka:
 
X