2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözü çapaklandıysa doğru söylüyodur duygu, akşama hazırlıklı ol, inşallah olmaz ama
 
kuzi aldım msj emel e yazdım özelden msj atıcaktı adresi ama hala bişey yok sen biliyosan yollasana adresi özelden...
botox göz kapakları içinde yapılıyo canım ama işin ehli biri yapması lazım ...eşim bu yaştan sonra sahneyemi çıkıcan diyo:)))
 

mesaj attım sana canım


sen dr.özlemin ordamı yaptırdın, göz için uygun değilmi orası yani.
 
benim arkadaşım var onun dr.yaptı estetik dr.kendisi ben özleme gitmedim canım
ama oda becerikli bi kadın bence beni ekledinmi face bende sana ö.msj attım.
 
gülce ekleyemiyorum aramada çıkmıyo ismin, ben sana göndereyimde sen beni ekle, ben ordan seni guruba dahil ederim.
 
Günaydın kızlar.

Geçmiş olsun duygu, inşallah bir şey yoktur nilin.

Kızlar, bizim kreş kapanıyor.Bugün son günleri burada.Sağolsun kreş sahibi marmariste bir kreşle anlaşmış.Aynı ücrete, servisi de dahil içine.
Son zamanlarda kreşin zor günler geçirdiğini biliyordum zaten.çalışanlarla da sorun yaşamış kadıncağız.Dün konuştuk, kapatıyorum 7 öğrenci kaldı kaldıramıyorum masrafları dedi.
Tavsiye ettiği kreşe gittim.Oldukça kalabalık, 3 grup var, her grupta yaklaşık 10-15 öğrenci var.Facebooktanda kreşin resimlerine baktım gitmeden, oldukça fazla aktiviteleri var.
Hoşuma gitti.Burada aktivite filan olmamasına canım sıkılıyordu.
Bakalım yarından itibaren yeni kreşe başlayacaklar.Bir süre deneyeceğim, eğer hoşumuza giderse, hem egehanın hem bizim devam ettireceğim, olmazsa başka bir yer arayacağım.
Küçük yer olmasının dezavantajları da bunlar işte.Bir tane daha var, millli eğitimin, o da 3,5 a kadar bana uymuyor.Öğretmen olmam lazım oraya gönderebilmek için:)))
Sadece onlara uyuyor saatleri.
En çok sorunu sabah saatlerinde yaşayacağız.Biz 7,5 gibi uyanıyorduk, yarım saat yatakta boğuşuyor, ondan sonra giyinip, 8,5 - 9 arası çıkıyorduk.
Şimdi servis 7,5-8 gibi alacak, çünkü bu kreşten gidecek bir çocuğun ailesinin işi 8 de başlıyormuş.Onlar 7,5 gibi götürüyorlarmış çocuğu kreşe.
 
selam...
meral hayırlısı olsun canım ay zaten sabah hazırlanıpta evden çıkmak bir dert senin işin daha zor olucak sabah hiç çekilmiyolar çalışan anne olunca daha zor oluyo .... valla ben cinnet geçiriyorum sabahta of bu montu giymicem yok midem bulandı karnım ağrıdı kakam geldi ayyyy çok zor
 

hayırlısı olsun inşallah iyi olur, benimkiler erken kalktığı halde huysuz oluyolar çok zor yani.
 
merhabaa..
kadın haklı yahu 7 çocukla döner mi hi,yazık valla çok üzülüorum..işallah paşa sever yeni okulunu sabahları da alışacak işallah..
 
7 çocuk, özel bakıcı tutmuşsun gibi.....Egehan yeni okulunu sever umarım, sabahları pek fazla problem yaşayacağınızı zannetmiyorum, Aslı kış saati uygulaması nedeni ile 30 dk. erken kalkmak zorunda kaldı, herzamankinden pek farklı olmadı..
 
haticecim geçmiş olsun, Allah sağlık sıhhat versin. Ece'de duygulandırdı beni....
 
Geçmiş olsun canım. Çabuk atlatırsın inşallah.Hayatından sevdiğini söyleyen eceyede öpücükler.Canım benim yaaa.Çok tatlılar sözleriyle.

Bizde bugün 6,3 ta kalktık:)) Yeni okul heyecanı sanırım.Akşam yatarken egehana söylemiştim.Yarın arkadaşlarınla servise binip yeni bir okula gideceksiniz diye.Ben başka okula gitmek istemiyorum dedi ama, sabah 6,5 ta ayaktaydı.
İnşallah sever yeni okulunu.Bakalım nasıl olacak.İyi dilekleriniz için sağolun kızlar.
 
merhabaaa..
ay kuzummm ..yerim onu..geçmiş olsun canım..
meralcim,istemem yan cebime koy olmuş:))ahahha...
biz de sabah gene çook kötü uyandık,gözler kurumuş acıo,kırmızı,burun full kuru..amann acıo anne dio...ama temizlemek için uygun diilmiş!!çıldır yani..
 
Teşekkürler kızlar sormayın benide çok duygulandırdı ağladım ..yeni okulunuz hayırlı olsun meral umarım çabuk alışır..duygu geçmiş olsun sizede..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…