2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yinede çocuklara birer hediye falan göndereyim diyorum Elif'in adına ama bakalım.

Evde şeker hamuruyla çok güzel pastalar yapan bir bayan var benim facede, harika modeller karakterler yapıyo, ona bir pasta ısmarlıyım ben yinede bari, olmadı kendimiz yeriz :))
 
Sanada iyi h.sonları filiz senin face varmı eklermisin benide bakim bende o bayana fiyatlar nasıl pastanelerde çok uçuk şeker hamurlular
 
burddayım nazlı. trafik kazası yaptık bugün. şu eşi vefat eden arkadaşım varya araba kullanmaya 3 aydır flan başladı. bugün de ben götüreyim dedi ben götürüyorum hep işe. akşam tramvay yoluna dönüşte rayla çıktığımızda tramvayda hareket etmişti. abla dur çıkma dedik ama bizi duymadı bile sonra gaza basıp bizi kurtardı ama arkamızdan adamın biride aynı şeyi yapmış. onlarda giresundan geliyo yabancılar yani oda tramvay bana çarpmasın diye gaza basıp bize vurdu. yani adam bize vurmayı kurtuluş olarak seçti anlayacağınız. ben arkadaydım ama emniyet kemerimi hep takarım yoksa öne çarpıp sonra arkaya tökezlenirdim. ama boynum gitti yine de felaket ağrıyo. hastaneye git adli rapor tutldu filmler çekildi. düz grafilerde bişey yok allahtan ama yarın yine gitcez mr falan çekilecek. işte böyle. neyse baya ağrıyo daha yazamıycam görüşürüz
 
Hay Allah yaaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın şansa bak tamda boynun he tekrar geçmiş olsun
 
Serpil geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsınız.İnşallah ağrıların çabuk geçer, ama zedelenmeler de çabuk geçen ağrılar değil.

Doğum günleri ktulamaları konuşulmaya başlanmış:)) Ne çabuk geldi yaaa, 4. yıllarını dolduracaklar.Maşallah, ama onlar büyüyor biz yaşlanıyoruz.Benim de doğum günüm 16 kasım, deryaaa, ben 43 ü dolduruyorum:))))Tam 43 senedir bu dünyadayım:))

Çocukların huysuzlukları hepimizde var snırım.Biz de de erkek çocuğu bile olsa kıyafet sorunu var, sabahları ben çıkartıyorum, bunları giydireceğim san aoğlum diye.Bizimki bir bakıyor, anne şimşek mc quinnli pantolonumu giydirsene, ışıkları yananı, ben tamam oğlum, bu sefer üstüne de şimşekli bir tişört istiyor.Bazen kirli oluyor sürekli onları giymek istediği için.Kirli diyorum, olsun ben öyle giyerim diyor:)))
Geçen gün üstüne ve altına şimşekli kıyafetler giydirmiştim.Akşam çıkartırken anne bunlar kirli değil, sabah kalkınca yine bunları giydir diye pazarlık yaptı benimle.

Bugün babasıyla gönderdim onu, gidin gezin diye.Ağlaya ağlaya gitti.Sen de gel babam bana kızdı, onunla gitmek istemiyorum diye.
Sabah kızmış babası, kaç saattir onun hıncını çıkartıyor bizden.Benim kuyruğum gibi dolaşıyor, babasına seni sevmiyorum kızdın sen bana diyor.
Ufff uf yani bunlarla:))) Bayram tatili bir an önce bitsin diye dört gözle bekledim zaten.Tatilde birbirimizi yedik ana oğul:)))
Kendi kendime de düşünüyorum.Bir anne çocuğunu okula göndermek için gün sayar mı diye:))) Ama bakıyorum hepimiz aynı dertteyiz.
 
KIZLAR çok basit bir atıştırmalık tatlı tarfi vereceğim. ben yeni öğrendim şimdi aptım hapır küğür yedik. yapılış süresi kremayı da kendin yaparsan 10 dk. hazır krema alırsan sen düşün artık.
malzemeler 2 adet hazır dankek (büyük dikdörtgen olanlar varya baton) ama 3 tane alın daha iyi olur ıslak kalırsa biraz daha ufalarsınız.
dankekleri bir kaba ufalayın.
200 ml krema
bir paket bitter çikolata.
kremayla çikolatayı eritin kapta keklerle karın yuvarlaklar elde edin bol fındık içine batırın. valla doğum günleri için hem çok basit kısa zamanda hazırlanacak bişey hemde leziz..
kremayı da. 1 çaybardağı şeker
1.5 su bardağı süt
1.5 yemek kaşığı un
bunları kaynayana kadar karıştırıyoruz. sıcakken de çikolatyı içine atıp karıştırıyoruz. bu arada ben kremanın yarısını kullandım..
 
Özellikle kız anaları haftaya pazara kızlara d.günü planlıyorum ya kızlara defneye tütü elbise derene tütü etek üstüne tişört istiyorum kırmızı siyah mini mouse ama acil nerden bulurum facete buldum msj attım ama cevap gelmedi bilgisi olan varmı
 
Özellikle kız anaları haftaya pazara kızlara d.günü planlıyorum ya kızlara defneye tütü elbise derene tütü etek üstüne tişört istiyorum kırmızı siyah mini mouse ama acil nerden bulurum facete buldum msj attım ama cevap gelmedi bilgisi olan varmı yardım edin yoluuuur
 
Günaydın baktım serpilcim o siteye ama 1ay önce sipariş verin diyo geç kaldım yani benimde önceden gelmediki aklıma dedim ya facete buldum çokta beğendim ama cevap gelmedi
 

çok geçmiş olsun. allah korumuş ( ben de zaten var şu araba fobisi. ezgi arabada olunca daha bir tedirgin kullanıyorum arabayı ... atamadım üstümden... amileyken eşim önde ben arkada gidiyorduk. ben ona arkadan çarptım ( çok korkmuştum o zaman. öyle kaldı üstümde bir korku
 

gec kalmışsın cidden. öyle hemen yapıp teslim eden olacagını sanmıyorum güzelim ya...

ama face de yapan çok cidden....

sende yapabilirisn aslında tütü yapmakta birşey yok. yapan çok arkadaşım varda. vaktin olur mu işte :::
 
ankarada olan varmıydı??? 10 kasımda ezgiyi anıtkabire götürücez...


kitabında vardı burası neresi dedi. anıtkabir dedim. ataturk orda dedim...beni oraya götürürmüsün dedi :)) ama ataturkü göremyeiz gidince o öldü biliyorsun dedim. ben onu öperim o uyanır dedi :)))

büyük bir istek duyuyor görmek için. umarım kısmat olursa gitmek istiyoruz.
 
Biliyorum deryacım önceden aklıma gelmediği için .... Evet yapılabilir bişey ama dediğim gibi fırsat olurmu defneye elbise olarak 75 derene etek üstü tişört mini mouse şekinde takım 60 lira çokmu sizce
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…