Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar ilk önce selam verip sonra geçmişe dönüyorum bakıyım neler kaynatmışsınız , hepinizin geçmiş kurban bayramınızı ve 29 ekim cumhuriyet bayramını kutluyorum
bu arada oğluşum hasta 40 derece ateşle geceyi geçirdik süzüldü yavrum yatıyor şimdi tv seyrediyor , düşünün yani onat ve yatarak tv seyretmek :))
Oooo emel ne ateşi öle çok geçmiş olsun ben ateşten çok korkarım yani hapşırsın öksürsün ama ateşi olmasın bugün hava ne güzel deren uyandıktan sonra biraz dışarı çıkim diyorum yarında yağmur varmış c.tesi günümüz var anneme bırakıcaktım kızları ama işi varmış eşiminde işi olma ihtimali var varmı benim kızlara bakacak gönüllü :)
Günaydın kızlar ilk önce selam verip sonra geçmişe dönüyorum bakıyım neler kaynatmışsınız , hepinizin geçmiş kurban bayramınızı ve 29 ekim cumhuriyet bayramını kutluyorum
bu arada oğluşum hasta 40 derece ateşle geceyi geçirdik süzüldü yavrum yatıyor şimdi tv seyrediyor , düşünün yani onat ve yatarak tv seyretmek :))
merhabaa..
geçmiş olsun kızlar ya..geçmio bu hastalık hiç(nil de o kadar ilaç içiorum gene öksürük gene öksürük dio:))dün facebookda mı ne şey okudum bu gece uygulayacağım,dio ki viks var ya ayağına sürün çorap giydirin,ayaktan emilim gösteriomuş..
deryaa..sorarak giydir.pantolon mu etek mi elbise mi??pembe eteğin mi yeşil mi..die ..2 seçenekli olsun..işe yarıo,belki uyguluosundur ama:)
p.tesi ankaraya gideceğiz 1 hafta,Allah yardımcım olsun:)
nası aramıolar ya 1 hafta habersiz okula gelmeyen çocuğu,bi sorsana öğretmene:))