- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevda hayırlı olsun şimdiden. valla ben bi kere bütün özelliklerini kullanmaya çalıştım evet sehpalarım cam mesela silince iz kalmasın diye baya çabalıyorum ama bu buharlı ile uğraşmadan cilalaı gibi oluyo ama öyle her defasında tüm parçaları sök tak olmuyo. mesela geçen ıslak zemin temizledim. şimdi süpürünce geride bişey kalmıyo gbi görünüyo ya sil bitti sanıyorsun ama bu buharlıyı tutunca üstüne resmen fayansların üzerinde tabaka oluşturmuş nası diyim tüycükler havlar öyle bi meydana çıkıyoki hayret edersin. eee ben sürekli bu makinayla bu işi yapamam. gelen kadında bunla uğraşmaz tak çıkar yapcak bilmem ne işte öyleolunca da atıl durumda gibi oluyo. haa bunu al yanına da günlük temizlik için minyatür bişey lazım. elindekini çıkarmazsan iyi olur yani.
hatice bebiş için çok sevindim. eceye geçmiş olsun..
arkadaşımın ikibuçuk aylık ikiz bebekleri ölmüş anne karnında ona üzüldüm bende.
neyse bugünlük bu kadar yeter.
haaa bişey anlatayım mı özel bir konu ama.. şimdi benim çok yakın bir akrabam var çocukşluğumuzda çok oynadık emsaliz yani. üniversite yıllarında oda bende aynı şehirdeydik ve o bana yan gözle bakıpta bunu söyleyince bir daha görüşmedik ve annemlere falanfda aynı gün anlatmıştım olayı. şimdi aynı kurbana girmişiz. babası babam o ben iyi mi. oda yıllardır şehir dışında yaşar ve gelmişler bu bayram kurban başında görüştük. ee büyümüş tabi hangimiz büyümedik sonraları o çok aradıbeni özür diledi falan ama ben kabul etmedim sen bana bikere o gözle baktın ben sana nasıl güveneyim dedim. biz çocukken aynı yatağa bile yatardık yani. işte dün merhabalaştık bende elimi uzattım sevndi sonra utkuyla merhabalaştılar derken bi baktım utku uçmuş arabayı aldı geldi hadi gidelim dedi sonra omuydu dedi evet dedim ama hiç konuşmadık bişeyde demedi. şimdi bugün onlara da gitcez gitmek zorundayız babannem onlarda kalıyo zaten çoluğa çocuğa karıştık onda var iki yani böyle de kendimi bi tuhaf hissettim sonuçta bişey olmamış gibi de davranamam off bunaldım haaa onunda karısı var anlarsa kötü olmaz mı sonuça ben kocama anlatmıştım vakti zamanında ama o karısına anlatamaz ki böyle bişeyi ne biliyim işte karşılaşmasaydık hiç diycem ama eninde sonunda karşılaşacalktık dimi.
üff tamam kapatıyorum hadi görüşürüz..
Deme sevda yaaa bende x5 sipariş ettim ama bak şimdi kafamı bulandırdı bende fakirin iyi diye duydum eh be serpillll madem yakın akraba öle yada böle denk gelcektiniz ne diye anlattın kocana bence kasma kendini dediğin gibi ikinizde çoluk çocuğa karıştınız benimde öle bi komşu oğlu durumu vardı aynen beraber oynadık büyüdük kardeş gibiydik oda bana açılmıştı neyse geldi geçti şimdi annelerinde karşılaşıyoruz ama hiçbişey yok gibi dün annemlerin orda bülentle karşılaştılar sohbet ettiler falan ama ben ne annemlere nede bülente bahsetmedim bu duruma gerek görmedim
biz döndük yuvaya. yarında giresuna gidip gelcez. vandan arkadaşlar vardı onlar bayburttan gelcek biz burdan buluşacağız. dünde sinoba gittik. yine vandan bi arkadaşın taynide sinoba çıkmıştı onlara gittik. çağan hatırladı onları güzel oldu eski dostlarla görüşmek.
bizim o mesele ile ilgili de bi sorun olmadı. ya aslında sorun çıkmayacağını biliyordum ama ben kendimi kötü hissettim ne konuşacağını bilmiyosun ben ona abi derdim diyim mi demiyimmi sonunda dedim o da çok sevindi. utku ya söyleme meselesine de gelince ben söylediğim için hiç pişman olmadım söylemeseydim kendii kötü hissederdim utku da sıkıntı yapcak biri değil o konuda ama söylemeseydim ve anlasaydı işte o zaman kopardı bizde kıyamet. çıkmaya başlamadan önce yemin ettik biz birbirimize asla yalan söylemiycez ve bilmemiz gerekenleri bilicez diye o konuda sıkıntı yok yani. hatta bugün eşim yine samsuna geldi bu arada o abide bize geldi. sonra eşime söyledim bize geldi diye tüh bak ayıp oldu sanki çekip gitmişim gibi düşünülmemiştir inşallah dedi. diyorum ya sıkıntı yok o konuda..
sevda senin hikayede yılan hikayesi gibiymiş hakikaten.
bu arada bende de sulu süpürge var. ve roventanın dikey süpürgesi de var. üçgen ağızlı şarjlı sende de ondan var anladığım kadarıyla. çok pratik oluyo o...
istanbullular nasıldı bayramda istanbul. valla 34 plakaların hepsi bugün bizim ilçedeydi. inir oldum varya daracık caddelerin arasında gaza basmallar müziği son sese açmalar falan. büyük yerden gelip küçük yerde hava atma tripleri istanbulda yerleri dar buralarda coşuyolar işte. neyse siz bari biraz rahat etmişsinizdir belki bayramda
g
naydın:))
serpilcim hoşgeldiniz:))diyeyim mi bilemedim hala geziosunuss:))
sevda ne işin var o saatte burda ,hayırdır??
Günaydın hakketen serpil maşallah amma gezmişlniz geziyosunuz bizde cuma akşamı çınarcığa geldik dün fena değildi ama bugün acaip lodos var sevda sizin hikayede süpermiş