Filiz aldıkların hayırlı olsun güle güle giyin canım. Bu rada geçmiş olsun çocuklarada.Geçenlerde bir ara egehanda yaptı aynı şeyi.
O akşam kavun yemişti anneannesiyle birlikte.Dolaptan çıkan kavunu yiyince üşüttü mideyi sanırım.
Hatice size de geçmiş olsun canım.İnşallah bir sorun olmaz.
Emelcim yeni okulunuz hayırlı olsun.
Kaç gündür yoğunum bende, kasım 1 de inşaat yasağı bitiyor, inşaat yapacaklar, ekim sonu geliyor, bir şeyler hazırlayın diye.Onlara etüd hazırla filan zaman geçiyor.
Ben de internetten alışveriş yapıyorum çoğu şeyi,burada istediğim gibi bir şey bulamıyorum.Ama arada sorun yaşadıklarım da oldu.Egehana ayakkabı almıştım, yaz başında kışlık.Kalıbı küçükmüş, şimdi olmuyor çocuğun ayağına.Hiç giydiremeden kızkardeşime vereceğim sanırım:)) Nasıl olsa arkadan bir erkek bebeğimiz geldi.
Kendime bir üst almıştım, görünüşü çok güzeldi, yarasa kollu filan.Ama ne yazık ki kumaşı naylonumsuymuş.Ne yazın giyebildim, ne de şimdi bu havalarda giyebilirim.Neyse ayakkabıyı 15, kıyafeti de 4,99 a mı ne almıştım:)))
Geçen gün yine kendime aykkabı, egehana da bot tarzında bir ayakkabı aldım.Benim ayakkabım çok güzel oldu, onu giyiyorum.Ama egehanın ayakkabısı büyük. İnşallah kalın çorapla filan kış döneminde giydirebilirim.Giydiremezsem, önümüzdeki kış o da küçük gelebilir.Nasıl büyüyorsa ayakları:)))
Şimdilik bu kadar.Bu gün egehanların okul yarım gün, şapka yapmışlar dün, bugünde şapka partisi veriyorlarmış:)) Öğlen gidip alacağım egehanı.Bayram boyunca giremem büyük olasılıkla.Şimdiden herkesin her iki bayramıda kutlu olsun.Sevdiklerinizle mutlu bayramlar geçirin.