Sağol Arzu sizede geçmiş olsun, hiç sorma köye gidip gelirken babam 10 dakka'da bir mola verirdi iner arabadan hava alır tekrar binerdik :))
Sevda koltuk modelleri için sağol canım, gördüm o resimleri, o ilk resimdeki beyaz olan aslında hoşuma gidiyo ama yüksek değil, diğerleride çok yer kaplayan modeller, oval falan. Şimdi yeni bir yer buldum bu hafta oraya bakıcam bakalım, bayram gelmeden alsaydım iyiydi :))
mrb kızlar
filizcim ben öyle bir araştırma sonucu gördüm fena görünmediler bana ama tabi yer ve zevk senin kafandakine uymuyorsa olmaz tabii he bide maskoya baktınmı canım ben durunun odasını evimin mobilyalarını ordan almıştım en azından aternatif çok
bizimde hafta sonumuz çok yoğundu cumartesi akşamı arkadaş grubumuzla mangal keyfi yaptık 1 gibi döndük eve pazarda kahvaltımızı yapıp çıktık hava süperdi çocukları parka götürdük 3 saat deli gibi oynadılar sonra dondurma die tutturdular yedirdik eve getirdim yedirip uyuttum babaanneleirini başlarına bıraktık eşim ve iki arkadaşı onların eşleri motorlara atlayıp geliboluya gittik orda önce yemek sonra kahve muhabbeti sonrada dönüş buda 5 saati buldu eve geldiğimizde kaan hala uyuyordu :)) tabi bizim sesimize uyanıp sonra tekrar uyumasıda gece 2 yi buldu ama olsun banada ii geldi duruyla kaandan önce ne kadar çok binerdik motora nerdeyse araba kullanmazdık şimdi çocuklar olunca motora hasret kaldık bunada şükürr.
bizim kreştende bi yazı göndermişler aile bugün yapıcakları bi aktivite için aile fotosu istemişler birde iki ayıcıklı bir resim göndermişler boyayıp getirsin die yaptırdım gönderdim 45 tlde para oda onla ilgiliymiş dedesi götürdü anlamadım ne yapcaklar die birazdan çıkıcam uğrarım
he bide yazıda çocuklara kısa süreliğine tek ayak üstünde durmasını sağlayın (ama ceza olarak uygulamayın)kıyafetlerini kendi giymesini aşılayın merdivenleri kendi inip çıksın yemeğini kendi yesin,ellerini kendi yıkasın dişlerini kendi fırçalasın vs vs vss bir sürü şey yazıyordu
duru altlarını çok güzel giyyor üstleride çok zor kıyafetler olmadığı sürece kendi giyebiliyor.ellerini kendi yıkıyor,dişlerini önce o fırçalıyor bitince ben şöle üstten bi geçiyorum,tuvalette çişini yapıyor ama büyüğünü ben yaptırıyorum