Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne filiz yaaa sizde de hergün bişey varmış apartmana sormamışlar heralde hoş sorsalarda teslim etmezlerki bende dicem o zaman son ekstreyi iptal edin siz ödeyi bende facede denizin butiğini açamadım banada yapıştırsana serpil ne kahvaltısı serpil öğlen yemeği yicem filiz istanbul buluşmasına ne diyosun
ayy filiz bende okuyorum onları acaba ben de mi diyorum ama...
yani onlardaki o sevgiyi görünce ni diyeyim işte.. afiyet olsun sana
Kredi kartını başkasına teslim etmezler, ama ne olursa olsun arayıp bilgi vermeleri gerekirdi.Saçmalamış banka. Ama normaldir, çalışmak istemiyorlar memurlar.Tabii çalışanları bir kenara koyuyorum, ama çoğu memur nasıl olsa para geliyor her ay, yapsam da yapmasam da diyor.
Bugün egehanda gitmedi, annem çalışmayı bıraktı ortalık karıştı:)))Sabah giydirmiştim, salona çıktı, tv seyrediyordu, hadi gidselim dedim, ben gitmeyeceğim dedi.Annem de bırak gitmesin bugün, biz gezeriz onunla, böğürtlen toplar yeriz dedi. Bıraktım evde. Gezsinler bakalım bu günlerde, annem 1-2 gün sonra izmire gidince bulamayacak zaten bu gezmeleri:))))
benim hastalığımdan dolayı kullandığım ilaçlar tüpleri tıkamış. hsg esnasında açıldı. o ayda hamile kaldım. kısmet o zamanmış. benim daha önce ilk ay olmuştu ama hastalıımın ilk zamanlarıydı ve bi dolu ilaç röntgen falan sonlandırmıştık onu. o yüzden hiç aklımıza ve dr.ların aklına gelmediki tıkanıklık falan. işte zamanı gelince oluyomuş demekki.
kızalr oğluşumla sinemaya gidiyoruz. 13.15 e yer ayırttım seminin maceralarına. yavaş yavaş hazırlanalım. anca çıkarız..
Günaydın evet hatice telden çok zor ben telden yazıyorum ama sıkıntılı oluyo evet defnede rahattım buda yine o lkadar yaramaz değil ben defneyle kıyaslayınca daha hareketli karnımda da öyleydi zaten gel sevdacım beraber gün yapalım
Sevda havalar soğudu, şarköy boşalmaya başladı anlaşılan seni buralarda görmek güzel :)
Konuşma olayı da yapısal birşey ya, benim yeğenimin biri'de 4 yaşında konuştu ama konuşmasına gerek yoktu çocuk her derdini bir çırpıda hareketleriyle anlatabiliyodu, şuanda 10 yaşında gayet düzgün bir konuşması var ve çok çok zeki maşallah, Yeğenimin oğlu 2,5 yaşında birtek anne diyor o da aynı şekilde, dertlerini rahatlıkla anlatabildikleri için tembellikmi ediyolar nedir :)) Ama tabi kontrol ettirmekle de iyi etmişsin, bazen bazı şeyler anlaşılamayabiliyor.
Duygu, Denizin butiği diye arayacaksın face'de. dünyası değil.
yapıştırdım nazocumm.
aa sevda sormuş nasılsın diye iyi diyelim iyi olaşlım modundayım canım sağolasın. o ilaçlara başlamadım. korktum..
geç kalktık 10 a geliyodu uyandığımızda nazlı
Günaydın kızlar, akşam akşam epey sohbet dönmüş buralarda:)))
Hatice geçmiş olsun canım.İnşallah sorun olmaz.Emel, onatın dişini çektirmişti biliyorsun.Biberon çürüğü oluştu diye.
Serpil valla iyi fikir, evlenince aralarına girmek lazım, korkuyorum ben diye:)))
Eh çocuklardan birsi uslu diğeri yaramaz olsun, ikisi birden aynı olunca daha zor iş.
Sevda seninkiler tam ikiz gibi, yaşları çok yakın birbirine, normaldir kavga etmeleri.
Duygucum, https://www.facebook.com/#!/denizin.butigi?fref=ts link bu:)))
kızalr oğluşumla sinemaya gidiyoruz. 13.15 e yer ayırttım seminin maceralarına. yavaş yavaş hazırlanalım. anca çıkarız..
aa bak bu geç yatma olayı da en büyük etkenlerden biri evet, sabah uykusunu almamış olunca daha beter huysuz oluyolar, ikigündür daha erken uyutuyorum bende Elif'i onun rahatlığı da var.
okuldan not gönderdiler, saat 22:00'de çocuğun büyüme hormonları gelişmeye başlarmış, onun için 21:00' gibi yatırmaya çalışın, bu bilimsel olarakta kanıtlanmıştır diye yazmışlar, tabi mümkün olmuyo o saatte yatırmak, aslında elif uyurda, Defne rahat bırakmıyo ki, yanımızdan ayrılmıyo, çenesi de durmuyo.
:))) yerim onun öpüğücünü :) benimki okulda uyuduğu halde, okuldan geldiğinde acayip uykulu ve yorgun oluyo ama uyutmuyoruz tabi yemek yap ye falan derken gecikiyo 11'de ancak yatırma fırsatı buluyorum bu arada uykusu kamış oluyo, kendi kendine gidip yatmaz, uykuya çabuk geçer ama defnenin yüzünden uzun sürüyo biraz. 12'yi buluyo nerdeyse. iki gündür 11 civarlarında uyutabiliyorum bayağı fark ediyo sabahları.