Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da öyle geliyo Serpil, ben bunu erkenden kocaya veriyimde kocası uğraşsın eniyisi :))
Bende bir yarım günle başlıyayımda, rahatlığa alışırsam tam güne çıkarırım bakarsın :)) 45 TL vericem yarım gün için iyimidir aceba, aslında 40 verecektim de hadi 5 te yol parası olsun dedim. Benim ev zaten küçük 4-5 saatte bitirir enfazla
Tünaydın anacım bu ne yaaa bigün yoktum amma kaynatmışınız okuyamadım ama dün ananemdeydim annemle teyzem ordaydı illa sende gel dediler iyi dedim defneye dedim gelicenmi annecim hımmm bi düşinim dedi yot yot gelmim anne benim okulum var dedi tatik ne zaman dedi c.tesi pazar dedim tamam o zaman ananemle küçük ananeme (teyzeme öle hitap ediyo) söleriz onlarda gider neneme bizde gideriz dedi sonra beraber çıktık k.valdeme uğradım gidiyorum diye oda dedi yetişirmisin defnye bizimki atladı yetikemezsem ben babaneme girerim anne diye bu arada serpilcim geçmiş olsun bende de bi eşya var verilcek benimkiler kızlarınkiler ayakkabı çantalar HAMİLE KIYAFETLERİM :) kaç gündür duruyo poşetler kime verelim kime verelim dedim eşime en sonunda ya muhtara ya belediyeye soralım olmadı bi yardım kurumuna verelim sonra bugün merdivenleri silmeye bi abla geliyo ona sordum sağolsun alırım dedi kalanıda köye gönderirim dedi h.sn evine bırakıcam bu arada sizin yardımcılarda hayırlı olsun derya ne sorcam neden dışarı yollamıyosun aslında bende çok karasız kaldım sinema için eşim çok ısrar edince peki dedim ama hala çok rahat değilim
Aynen serpilcim bugünde soruyo anne sen bi yere gitçenmi bugün yok annecim yengene incem diyorum hee yok gitceksen git sen ben babaneme girerim diyo anladım deryacım benim defne sağlamcıdır caddede yol tarafından yürümez falan yani dışarda sıkıntı yaratmaz ben şey düşündüm arkadaşlarıyla daha çok eğlenir genelde çocuk kafası aynı çalışır ya ota .oka gülerler ya :) bu arada emelden haberi olan varmı
evet emel yok bayadır. birde ahu uğradı bi ara kreşle sorunlar vardı naptı acaba..
akşama ne yemek yapsam diye düşünürken yapmama gerek olmadığını hatırladım. eşimin akşam günü var. onlarda gün yapıyo dışarda yemek yiyolar oda bugün. evdeki yemek bize yeter. yaa bu çocuklara çokmu pılı pırtı alıyoruz acaba ver ver bitmiyo daha da bi dolu var.gerçi bizimoğlan yavaş büyüdüğü için elimde çok birikti ama bu aralar biraz daha büyüdü. ayakları falan büyümüş. bi sürü çorap ayıkladım.