Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duyguu uyudum ...
ay nasıl çim geçmiş öylee
evimm şahaneye baıyorum şimdi. güzel geliyo evler değişiyo ya bende istiyom. meral sen izliyomusun merak ettim birden.
kuzi sen koltuk aldın mı naptın
Haa birde toka olayı var bizde, toka ala ala bıktım ama yine yok yine yok :))
Bu arada Derya kardeşine toka siparişi vericem nezamandan beridir ama oturup seçmem lazım fırsat bulamadım birtürlü okadar da çok çeşit varki :)
serpilcim ben ne zamndır soracağım unutuodum bak sözleşmiş olmuşuz:))mustafa hoca bi ara kastamonudaydı nili kurtarmıştı..sonradan da özellikle eşimle kanki oldular..merak ettim işte:))
ahaha bu kızlar çatlak nil de kastamonudayken anneciğim sen keyfine bak ,yat yat uyu diodu!!!
kastamonudayken nil de 2 kere sinemaya gitmişti,burda da öğretmeni havanın ii olduğu bi gün sizin kafeye gelelim dedi..bakalım:))ama annen süper derya:))
bana kimse gelmio temizliğe,ben evde yokum,ahaha:))
cafe yi açtınızmı siz... sen mi duruyorsun .. eşin mi naptınız. sizin hıza yetişemiyorum ben :))
dinliyo tabi. sağa sola bakıyo dinlemiyo gibi yapıyo ama dinlediğini biliyorum. olsun bağırsa da söyle sen o duyar işine gelmediği için öyle davranıyo ama emin ol herşeyi anlıyolar. o bağırsa da sen sakin anlat ama.
seninde tülün masan hayırlı olsun. bu programda bi pazarlık yapıyolar ben ona şaşıyorum biz hiç yapamıyoruz yapsakta indirim alamıyoruz bana ucuza malediyolar gibi geliyo.