2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım o bize yansımadı çok şükür bizim ki stresli amirlerden kaynaklı bir sorun ve yapacak bişey yok çekmekten başka
 
Slm kızlar bizim de okulumuz iyi gidiyor gayet başarılılar hem egitim hem sevgi var cok memnunum.ilacta ne gecen bi cocuk ateşlenmis soymuşlar soğuk duş aldırmışlar gercekten cocuğa deger veriolar cok deneyimli bı pedagog var sürekli aklıma ne gelse soruyorum cok rahatlatıyor beni:KK49:
 
merhaba:)
serpilcim Allah kolaylık versin canım!!
ayşegülcüm çok sevindim herşeyin ii gitmesine:))bize de yaz pedegog neler dio..
derya haber ver neler oldu?dr ne dio?
bizim de okul daha ii gidio,umarım daha ii olcak:)
 
Günaydın Allah kolaylık versin serpilcim ayşegül duygu okulların iyi olmasına sevindim ben bugün iyi değilim bülent ve defne gripti sanırım banada bulaştı gece derende çok huysuzdu düzgün uyuyamadım bide terledim çok ateş bastı uyuamadım sabah kalktım başım elim kolum çok pardon kaba etim bile ağrıyo nası halsizim banyoda bayılıyodum az daha zor tutundum
 
günaydın.. gittik kontole gözü şuan iyi. kanal açılmış görünüyor. bir sure daha ilaçlara devam ve yine kontrol var. çok şükür iyi olacak inşallah...

o bayanı göndermişler o gun okuldan. yerine yenisi gelmiş.

şikayetleri dinlemelerine sevindim.
 
geçmiş olsun ezgiciğe..
canım ya dikkat et çok geçmiş olsun,zor geçio valla biz 2 haftadır daha tam kurtulamadık,aferin,traflu(yanlış yazmış olabilirim)ii gelio..
derya ii olmuş o kadın gitmiş biz de de stajer kızları göndermişler ama içim acıo bu ti insanlar yarın başka bi okula başlayacak??
 
slm millet

kızım okulda oğlum oynuyor bi bakayım iki kelam edeyim dedim ama kimsecikler yok bugün kesat geçecek anlaşılan :))
 
herkese merhaba.ne zamandır buraya uğrayamadım.ne var neyok.umarım herkes iyidir.ben 7.ayıma girdim.sıkıntılarım var biraz.birara bebeğin suyu azalmıştı.sonra kasılmalarım başladı.şimdide reflü ve karnımdaki göbek fıtığının dikişleri çok acıyor.karnım büyüdükçe geriliyor.doktorum yırtılabilir bile dedi.inşallh öyle bişey olmaz.siz siz olun 35 ten sonraya sakın bırakmayın çocuk falan.zor oluyor.çok şükürki bebeğim iyi.gelişimi,herşeyi normal.çocukların hepsi okulda.ömer kreşe başladı geçen hafta.tam gün gidiyo.kendisi istedi yoksa babannesi bakıyodu ve çok mutlu şuan.sabah erkenden kalkıp hadi anne okuluma geç kalcam deyip duruyo.inşallah bu hevesi hep devam eder.kardeşi olacağı fikrinede alışıyo yavaş yavaş.ilk başlarda hiç kabul etmiyodu ama şimdi biraz daha benimsedi.bizden haberler şimdilik bu kadar.herkesi öptüm.
 
endişelenecek birşey kalmadığına sevindim Ezgi'de.
Nazo size aile boyu geçmiş olsun.
ömer umarım hep böyle keyifle gider kreşe, seninde hamilelik sonuna kadar güzel olur. 35'inden sonra zor ama bir o kadar da güzel..
 
merhaba herkese uzun zaman oldu girmeyeli belki unutmuşsunuzdur..nasılsınız.bizde başladık bu yıl kreşe yarım gün veriyorum sabah zorla uyandırıyoruz gitmicem filan diyor.babası okula bırakırken ağlıyomuş ama 5 dakika sürüyomuş ağlaması.bugün veli toplantısı vardı öğretmeniyle konuştumda.yemek problemi aynı okuldada yemiyomuş zorlayınca ağlıyormuş.
 
Hoşgeldin balım eskiler birer birer dökülüyo daimiler nerde filiz izinde bi yerlere kaçtı dice kızın okulu var meralde yok
 
Sağol canım yaaa sorma aile boyu kaptık şifayı hoşgeldin yaren isme karar verdinizmi
hoşbulduk canım.ismi yüzde 80 sare olcak gibi.tabii ablalarına belli olmaz heran değiştirebilirler...
endişelenecek birşey kalmadığına sevindim Ezgi'de.
Nazo size aile boyu geçmiş olsun.
ömer umarım hep böyle keyifle gider kreşe, seninde hamilelik sonuna kadar güzel olur. 35'inden sonra zor ama bir o kadar da güzel..

sağol canım.evet zor ve güzel.dün gece eşim diyoki ya bırak sızlanmayıda tadını çıkarmaya bak.bu son hamileliğin ve 3 ayın kaldı.bidaha ömür boyu bu duyguyu tadamıcaksın.birden dank etti ve evet yaa dedim.şu günleri bidaha istesemde yaşayamıyacağım.tadını çıkarayım..sağlık problemlerinden ötürü doktorum bağlıcaz kordonları dedi çünkü..
 
Günaydın nerde bu milet nerde bu devlet :) sare güzelmiş yaren bu arada doktor bağlamasa beşinciyi doğurucanmı :) bende bugün gayet iyiyim şükür
 
ben burdayım!!!! İyi olmana sevindim, iki çocuk senin koşturamana muhtaç.
sonunda Cuma geldi,haftasonu umarım hepimiz için iyi geçer...
 
Merhabalar
Derya gozunaydin :) nazli vitamin falan al daha iyi hissedersin :KK34: yaren saglikli bi sekilde kucagina alirsin inss... Keyfini cikar
Bende reglimin ilk gunu 2 ilac aldim agrimi kesti ama kanamayida kesti :KK37: koca gobekle dolasiyorum..annemler burdayken 2 kilo daha aldim ne olcak bu halim:26:

Bizim kiz da 3 gundur salya sumuk daha krese baslamadan :KK51: bu hafta basliyacak bakalim pek hevesli ama inss sever.. İlk hafta 1-2 saat gelsin dedi mudur boyle olunca akli burada kaliyo daha sonra gelmek icin can atiyo dedi bakalim..
Okulda giymesi icin nasil ayakkabi aldiniz ? Spor terletir kislik panduf olmaz sandalet mi alsam acaba ?
 
Son düzenleme:
X