- 9 Haziran 2008
- 5.319
- 26
- 43
merhabaa:))
canım ben de ikisini bi kestim tabii ilk zamanlar olabilir kazalar ama su geçirmeyen alezler var,sen de 2-3 gün kaldırırsın..bence babası yanlış çünkü artık büyük
ammaa gel gelelim gece uykularında bi rahatsızlık var tam detayını bilmiorum ama onu tutamıo bazı insanlar bi dr.la iletişime geç eğer hep bööle devam ederse..
canımm ii şeyler düşün ,ağlamamaya açalış..olmadı bi dr.la daha görüş,nete ben de güvenmiorum ,konu hakkında da bilgim yok ama ağlamak diil bence çözüm,hem daha tecrübeliyiz artık,unutma.git görüş,detaylı bilgi al,içini rahatlat,öpüorum:)
adıyla yaşasın işallah canım,analı babalı büyüsün:))
günaydın,
Biz Aslı'yı gece bezlemeye devam ediyorduk çünkü bezi dolu kalkıyordu. Haftasonu bezsiz deneyeyim dedim, ilk gün gece biz tuvalete kaldırmaya kalmadan 1 kere altını ıslattı sabah konuştuk motive eetik , ikinci gün saat 10:30'da çişini yaptı uyudu, 12:30'da yatak göl gibiydi. Eşim çok kızdı bana bezlesen ne olur diye, çocuğun uykusunu bölüyormuşum, ıslak kalabilirmiş, daha hazır değilmiş falan falan.... ne yapacağımı bilemedim, galiba bugün yine bezlemeye devam edeceğim, işin garip tarafı gündüz uykularında hiç problem yok....Ay bana bir akıl verin!!!!
canım ben de ikisini bi kestim tabii ilk zamanlar olabilir kazalar ama su geçirmeyen alezler var,sen de 2-3 gün kaldırırsın..bence babası yanlış çünkü artık büyük
ammaa gel gelelim gece uykularında bi rahatsızlık var tam detayını bilmiorum ama onu tutamıo bazı insanlar bi dr.la iletişime geç eğer hep bööle devam ederse..
kızlar merhaba cnm çok sıkkın duyanınız var mı bilmyrm ama ben yinede yazayım cumartesi dr kontrolüm vardı drumu değiştirdim dr daha önce kanamam olup olmadığını sordu ben olmadığını söledim fakat bebeğin bağırsaklarında parlaklık varmış yani kan varmış kalakaldım ilk defa duydum yani dedim önemli bişey değil korkma dedi. ayrıntılı ultrason yaptır dedi ama nette baktım hiçte iyi şeyler yazmıyo..çok üzüldüm inş bişey yoktur..
canımm ii şeyler düşün ,ağlamamaya açalış..olmadı bi dr.la daha görüş,nete ben de güvenmiorum ,konu hakkında da bilgim yok ama ağlamak diil bence çözüm,hem daha tecrübeliyiz artık,unutma.git görüş,detaylı bilgi al,içini rahatlat,öpüorum:)
Hoşbulduk canım, Kaan Destan oldu adı.
adıyla yaşasın işallah canım,analı babalı büyüsün:))
Son düzenleme: