aaa sen ordamıydın, bileydim gelirdim :))) bir parka gitmeyi beceremedik nereye geliyosam :)) ama o çevre düzenlemesi falan nekadar güzel olmuş oralar ya, sahil falan okadar
Derya gitmediğiniz yer varmı kardeş :)) valla sizi gördükçe nekadar boş yaşadığımı anlıyorum, doğru düzgün bir gezmişliğimiz görmüşlüğümüz yok, acayip tembeliz bu konuda karı koca, bizim evde gezi işi şöyle gelişiyo,
-hadi biryere gidelim
-nereye gidelim-
-ne biliyim işte gidelim şöyle
-orayamı burayamı
-aaamaan orası da uzak şimdi
-off şimdi kim gidecek birsürü iş
-neyse şimdilik carrefoura gidelimde çocuklar oynasın sonra gideriz bir gün oraya :)))) durum bundan ibaret sürekli
:))) süpermiş... var gitmediğimiz yer olmazmı dolu :))
ama bizim şöyle gecer mesela pazarlar...
sabah erken kalk .. yolda guzel biryerde kahvaltı... darıca hayvanat bahcesini gez... dönüşte yol üzerinde neresi varmış .....
aaa bir tabela ne yazıyor.... izmit harikalar sahili .... o da neresiymiş hadi girip bakalım :)))
biz 4 yıl çocuk yapmadık.. benim gidip görmek istediğim ülke ve şehirler vardı.. 1 yılda iki ulkeye gittiğimiz oldu... çok şükür gitmek isteidğim hepsine gittik...
birkaç yer kaldı ..
doguya hiç gitmedim mesela merak etmiyorum o yüzden... ama ege- akdeniz- karadeniz çok gezdik...
itayla- paris- dubai- mısır -prag a gittik...
uzak doğu kaldı ... birde amerika tabi :)) ezgi buyusunde .. şimdi yaşı uygun değil...
oOOH maşallah maşallah daha ne olsun acaba :))) bak ben sana sayayım gittiğim yerleri 6 sene çocuğumuz olmadı bizim buna rağmen; balayında kuşadasına gittik, sonra çocuk olmuyo diye kaplıcaya gidin dediler bursa oylat kaplıcasına gittik 3 gün zor dayandık :)))) küçüktüm bir edirne ve trakyaya gitmişliğim var azbuçuk, kuzuluk kaplıcalarında bizimkilerin devremülkü var mecburen gittiğimiz, vallahada bukadar :))) çocuk yokken böyleydi şimdide gidecek olsak bile çocukları bahane ediyoruz işte :)
onu bırak İstanbul'un avrupa yakasını hiç bilmem diyebilirim, anadolu yakasının mesela bostancıya doğru düzgün gitmişliğim yoktur, şöyle bir arabayla geçmişliğim ancak vardır, İstanbul'da olupta adalar'a hiç gitmeyen varmıdır ? vardır o benim işte hiç gitmedim hiçbirine :)))) duyan gülüyo halime ama böyle napiyim