izmit'e gelmişken arasaydın görüşürdük!!!
aaa sen ordamıydın, bileydim gelirdim :))) bir parka gitmeyi beceremedik nereye geliyosam :)) ama o çevre düzenlemesi falan nekadar güzel olmuş oralar ya, sahil falan okadar
biz gitmiştik gerceken çok guzel bir yer bir o kadarda kalabalıktı :))
Derya gitmediğiniz yer varmı kardeş :)) valla sizi gördükçe nekadar boş yaşadığımı anlıyorum, doğru düzgün bir gezmişliğimiz görmüşlüğümüz yok, acayip tembeliz bu konuda karı koca, bizim evde gezi işi şöyle gelişiyo,
-hadi biryere gidelim
-nereye gidelim-
-ne biliyim işte gidelim şöyle
-orayamı burayamı
-aaamaan orası da uzak şimdi
-off şimdi kim gidecek birsürü iş
-neyse şimdilik carrefoura gidelimde çocuklar oynasın sonra gideriz bir gün oraya :)))) durum bundan ibaret sürekli
valla ben çok iyi anlıyorum bu hali filiz. bi ara bizde çağana baya ders vermiştik hatırlrsan ama şeye çok güldüm bugün kaç çocuk dövdün diye soruyomuş ya babası o da garibim yalan söyleyemiyo yarın dövcem diyo gözümde canlandırdım. aslında bu masumiyetleri hiç bozulmasa ama çoğunluğa dabi şekilde uyacaklar işte
( bugün olmasa yarın.
derya kardeşin de gidiyo bizde hisarönünde kalmıştık ayy ne tez bitti tatil.
meral aklıma geldi buzdolabın geldimi nasıl memnunmusun büyükllüğü falan iyi mi.
duyguu çok mu kötüsün yazmadın hiç..
ben öldüm yorgunluktan sabah beri mutfaktayım. daha işim bitmedi. yemek yaptım, patlıcanlı börek yaptım, patlıcan közledim turşu yaptım tam oturdum süt geldi kaynattım. dondurmamı kaynattım soğumaya bıraktım şimdi. daha o tamamlanacak yoğurt mayalanacak. aslında sayınca çok iş yok ama ben çok yoruluyorum yaaa yok yok ikinci çocuk olsa ben bakamam allah size kolaylık versin
çok komikler ya, her akşam dövüş dersi var evde, babasını beni yıkıyo deviriyo, tam bir yarmagül bizimki kodummu oturtan cinsten ama çocuklara gelince kedi kesiliyo sıpa,
Bu ne hamaratlık yahu maşallah, bende istiyorum şöyle köfte yapıyım bolca atayım buzluğa, fasulye falan koyayım, öyle olunca akşam yemek sıkıntısı olmuyo, yoksa 10'dan önce yemek yiyemiyoruz biz
ama nerdeee ona da vakit yok .
merhabaa..
ah kuzum geçmiş olsun
(
teşekkür ederim kızlar bugün biraz daha iiyim ama bu bile ii diil..
nil dün düşmüş okulda öğretmeni bana kızınız hareketli galiba di mi dedi:)))biraz ürkmüş:))
Geçmiş olsun ikinizide ayrıca öğretmene de :))))
ezgininde iyi geçmiş ilk gunu.. sadece bir çocuga bagırmış :))
hamurunu almış çocuk... ona bagırmış...
ögretmenimin dişleri çok çikolata yemiş siyah siyah dedi. meger tel varmış :))
boynunda da ben varmış :)))
benleri sevmiyor nedense hiç...
Aferin Ezgi'ye hakkını arasın valla bravo, bu çocukların gözünden de hiçbirşey kaçmıyo rezil ederler adamı iki dakkada :)) iyiki dememiş öğretmene senin dişlerin niye pis fırçalamıyosun falan :))))
Günaydın kızlar..
Hasta yavrulara geçmiş olsun..Bizim karar verildi ameliyat olacak Ege hemde en kısa zaman da
bu hafta sonu ablasını yerleştireyim gelince de onu hallederim artık..Off o kadar yoğun günler geçiriyorum ki ölüyoruz yorgunluktan..
Serpil'cim sizde bize katıldınız yani umarım gerek kalmaz..Doktor Ege'yi görünce şaşırdı bu nasıl gece nefessiz kalmıyor diye uyku apnesi yapabilirmiş,
şimdi geceleri de rahat uyuyamıyorum tıkanır diye..
Ne güzel kışlıklar yapılmaya başlanmış annem sağolsun salçamızı domates soslarımızı patlıcanlarımızı halletti, annem varken yapsında olmayınca
biz yapmaya başlarız artık :)
Filiz bizim de İzmit'te düğün vardı ama gidemedim aynı düğünmüydü yoksa :)
Cuma gününden pazara kadar düğün düğün gezdik :)
Oyyy Allah kolaylık versin, arkadaşımın çocuğu olduğunda ertesi gün çocuk aç kalıyo diye sütün içine muz ezip vermiş, iyice ezdiği halde küçük bir pütür kalmış, o takılmış boğazına çocukta nefes falan gitmiş morarmış ödleri kopmuştu, dikkat et böyle şeylere,
Gerçekten aynı düğün olabilirmi acaba :))) bizimki sahildeydi kordon boyumu denir ne denir halka açık kafelerin falan olduğu yerde, açık hava bir kafedeydi :))