yoğunuz yoğun sistem geldi :))
Serpil rüşvet olayı da iyiymiş :)) henüz karşılaşmadım ama tabi sistemin olmaması bizim suçumuzmuş gibi kavga etmeye çalışanlar çokk :)
Ay sizde mi kbb den nasibinizi aldınız yani, bu nedir ya bir geniz eti bademciktir gidiyo Allah Allah, inşallah gerek kalmaz ameliyata.
Evet ikinci çocuğu olanlar hep aynı dertten muzdarip burada, ikinciler sessiz başlıyo sonradan azıtıyolar, Elif'te arada hakkını veriyo ufaklığın ama onada kızıyoruz, kızmasak oda boğar çocuğu ama boğulmayacak gibi de değil yani :)) hep Elif ne yapıyorsa aynısını hatta onun bir üstünü yapmaya uğraşıyo, elif yanıma yatıyo mesela o üzerime çıkıyo ve aramıza girmeye uğraşıyo Elif'i oradan atana kadar uğraşıyo öyle cadaloz, dün izmitte düğün vardı sahilde düğün mekanında tutamadım peşinde koşmaya iyi geldim sahil boyu gezdik durduk sıpayla.
Burcu bu anlamda da kendini hazırla yani :))
Vurana vur olayı ile ilgili de, bizim evde her akşam ders var :)) Elif'e babası yaklaşık 1 aydır bunu öğretmeye çalışıyo, çünkü baktık herkesten dayak yemeye başladı, ufacık çocuklardan bile, eşimde sinir oldu artık, ağlaya ağlaya yanımıza koşmasına, herakşam bugün kaçtane çocuk dövdün, bugün çocuk dövdünmü diye soruyo, hatta birşey isteyince yarın birtane çocuk döv gel yapıcam diye rüşvet teklif ediyo hahahha :))) geçen gün yine sordu Elif diyoki yok dövmedim ama yarın dövücem :))) çocuk bıktı artık :)))
kötü birşey bunu öğretmek tabiki ama gerçekten o çocukta karşılığını almazsa bunu yapmaya devam ediyo evet, canının yanması lazım ki çekinsin vururken. Sana vurmayana vurma ama vurana vur diyorum bende ama beceremiyo bizimki.
Meral bu sene bütün domates, salatalık ekenler aynı şeyi söylüyo, hiç kimseninki olmamış, bazı seneler böyle oluyo nedense, bir sene annemin domatesleri kendi kendine üzerine kaynar su dökmüşsün gibi acayip birşey olmuşlardı.