2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba..
valla bence yap derim ama bi konuş devamsızlık sayısına bakıolar sanırım,öle bişiler okumuştum..
eviniz hayırlı olsun canım,bi önceki evim bembeyazdı ama koltuklar falan da..şimdikiler haki:))ben nille delirmiştim tepeye girip alıp çıktık ama tabi orda bile saatlerce,ilk girdiğimiz yerden aldık,bi sürü şey kırdık!!!çocuklarla asla bakamazsın canım,ya da sonradan pişmann olacağın şeyleri alırsın.ilk önce netten araştır bi de yaptırmanı öneririm,bi de peşin verebilirsen bayaa indiriolar.
bi de mesela benim bu koltuklar silinebilir die aldım ama bi acayip oluo silinince korkuorum valla daha yeniler:))yemek takımına öle gümüşlük gibi şeylerden almadım bu sefer.kolay gelsin:)ha bi de bu sefer koltuklarım yatak oluo:)))
 
Ayarlanabilir Paten Barbie


Duygu bende sabah sabah bizim orda bir oyuncakçının sitesine bakarken, bu patenleri gördüm, senin paten aradığın aklıma geldi, kullanımı nasıl bilmem ama, internet satışları var, bunların ayakkabı olanlarıda var bakarsın.


Tepe'mi, biz enbüyük hatayı tepeye girerek yaptık, heryer cam aksesuarlarla dolu çocuklar içeri bir daldı toparlayıp zor çıkardım :)))

Ayrıca biz tepe'nin büyük bir mağazası varmış fiyatlarıda orda uygunmuş diye duyduk, 5000-TL'den aşağı koltuk göremedim ben orda, arkadaşım başka bir mobilyacıdan hem 2012 modası hem kaliteli hemde çok güzel bir koltuk takımını 2800'e aldı.

Dediğin gibi internetten bakıyorum bende ama gördüğünle resmindeki farklı oluyo, tam anlaşılmıyo işte. Şimdi doğtaş'ta birtane beğendim ama yakından bakınca nasıl bilmiyorum. Yanlarını kırık beyaz istiyorum ama kumaşını kesinlikle beyaz almam tabi :))) füme, gri gibi birşey düşünüyorum. Birde tay tüyü diye bir kumaş var şimdi, o leke tutmuyomuş ondan yaptırıcam sanırım.
 
Bu arada gümüşlükmüş konsolmuş eve sokmam daha amannnnnnnnn aman yani, nekadar az eşya, okadar az zayiat, okadar çabuk temizlik :))))
en az yer kaplayanından bir köşe koltuk (altına kesinlikle vileda girecek olmazsa olmaz :)) , en sadesinden bir tv ünitesi , birde en küçüğünden ama açılabilen masa sandalye arıyorum.
 
Biz Ezgi yle iş yerimdeyiz :)))





oyun buldu kendine saksılara cıkıp gözlerini kapatıp ellerde arkada baglı kendini bana bırakıyor :)))
 
:)))) çok eğlendiği de belli fıstığın, her durumda bir eğlence bulabiliyolar yani :)
 
selam...
derya canım ezgi de sende çok güzel çıkmışsınız ezgi gençkız olmuş maşşallah:nazar:
filiz biz modoko dan almıştık 6 yıl önce 16bin tl verdik:KK43:(bizim salon büyük masa falan kocaman ama çok şükür dayanıklı:) ama 2 çocuk olsa hurda olurdu heralde ...
şimdiki akılım olsa valla daha ucuz eşya alırdım...
dr.özlem e gittim nekadar yoğunbiyer filiz botoksa 500 dedi alın ve göz çevresine olursa tabi ben sadece epilasyona gittim :))
yataş istikbal oralarada baksana filiz
 
gyboore dan indirimde aldığım şort makineden çıkardığımda yırtılmıştı ...ucuz eşya bana yaramıyo illa kazıklanmam lazım:))
 
Modoko'ya fırsat bulupta gidemiyorum işte, ama çok para vermişsiniz Gülce, sağlam eşyadan yana hiç değilim, insan sıkılıyo bir müddet sonra, bizimkilerde Alfemo'nundu, hiçte birşey olmadı, sıfır gibiydiler ama okadar yer kaplıyolardı ki, zaten mekan küçük boğulmuştum artık, sadece koltuklarımın yüzleri çok berbat olmuştu, yüzletmekte bir koltuk parası hiç gerek yoktu. İstikbale falan hep baktım internetten bakıyorum hatta ama bütün özellikler bir arada yok işte, sadece doğtaş'ta şu köşe koltuk tam aradığım özelliklerde, altı yüksek, iki tarafında da yaslanma yeri var ama yakından bakıcam bakiyim nasılmış. Sizce nasıl bu model bir fikir verin yüptennn

DOĞTAŞ - Arte L Köşe Takımı



Birde euroderm 'mi demiştim diğer epilasyoncuyu, ona bak istersen belki daha az yoğundur, gerçi lüks biryere benziyo ama.
500'de iyiymiş ben daha pahalı birşey sanırdım botoksu.
 
filiz ben çok beğendim köşe koltuğu çok güzel:))
yoğun ama olsun ben beğendim oraya devam ederim ...botoksun ilacı zaten 320 tl falanmış ama açınca 3 kişiye falan kullanılıyo düşün ne para kazanıyolar ...
 
Derya anne-kız cok guzelsiniz :nazar:
Eceye elbise giydiremiyorum istemiyo buraya geldigimizden berİ ciplak dolasiyo aldigim kiyafetler seneye kalacak bu zayiflikla seneyede olur heralde

Koltuk guzelmis filiz fiyatida makul...bizde mobilyalari modokodan aldik cok buyuk masa koltuklar Hic sevmiyorum.....burada ki ev daha buyuk ama genede sigmadi koltuklar ,gardrop ..esya az olacak ev daha ferah gozukuyor:KK34:

Evde dondurma yapmayi deneyecegim serpil mi tarif vermisti ?
 
Ay sevindim beğenmenize, kime göstersem beğeniyo, demekki doğru yoldayım :)) Hatice valla 50 m2 salonum olsa yine alacağım eşyalar bukadar olur bu saatten sonra, okadar bıkmışım yani, dediğin gibi ferahlık en önemlisi, nekadar çok dolap olursa, okadar çok ıvır zıvırın oluyor, valla karşıyım bundan sonra bunlara, gereksiz eşyaya haaayır :)
Evet dondurma tarifini Serpil vermişti.


Gülce, iyi paraymış gerçektende, botoks'u demet akbağ yaptırmıştı da kadında mimik falan kalmamıştı hatırlıyomusun, heykel gibi buz gibi bir suratı olmuştu. Ben şahsen mimikleriyle iş yapan bir tiyatrocuya hiç yakıştıramamıştım garip olmuştu. Öyle birşey olursa sonra
 
gyboore dan indirimde aldığım şort makineden çıkardığımda yırtılmıştı ...ucuz eşya bana yaramıyo illa kazıklanmam lazım:))

aaa 2,5 yıldır gymboree alıyorum hiç başıma gelmedi.. ne şanssızsın :KK43:(
 
Son düzenleme:
Baya mavi gibi çıkmış negüzel, bizim ailedede herkes mavi yada yeşildir bir ben kahverengi gözlüyüm, eşiminkide yeşil, Elif'i de yeşil bekledim ama karagözlü oldu, Neyseki Defne 'de biraz tutturdum yeşille ela arası güzel ve parlak bir rengi var.
 
Yalnız Ezgi'nin saç rengi süper, inşallah öyle kalır büyüyüncede, birtürlü tutturamadığım renk.
 
X