Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Filiz kızlaının ikiside birbirinden guzel
Meral seninkilere de ne guzel boyunca oglun kizin
Serpil cagan cok şirin cıkmış .... hepsininde bahti ,sansi guzel olsun
Teşekkür ederiz, amin inşallah Allah iyiliklerle karşılaştırsın hepimizinkini.
Onceki gun salep bulamamistim sordum misir carsinina bakin dediler dun marmaris carsiya ciktik ben istanbuldaki gibi misir carsisi var zannediyorum meger dukkanin adiymis .. Serpil salep pahali biseymis kilosu 250tl Sen ne kadara almistin?
esimle biz yiyoruz dondurmayi ece her zaman yemiyor bogazim siser diyo yavrum alisti artik ...kilosuna takmiyorum da midesine faydali biseyler gitsin butun derdim...artik genizetine bagliyorum yememesini buradaki dr. Anlatmisti iyi koku alamadigi icin yedigi seylerin tadini alamaz bu da istahsizlik yapar diye...bakalim kisa dogru ameliyat ettirmeyi dusunuyoruz bi kac dr.a daha gotureyim
Çağan herzamanki gibi yakışıklı şirin, çağanın kız bulmasına gerek yok büyüyüncede böyle giderse asıl senin kızlardan çekeceğin var maşallah çok tatlı.hatice 250 ise çok iyi. buralarda 350. soyu tükenmekte olan bir bitki kendileri. ama 100 gr aldım ben 4 kez dondurma yaptım hala da bi sürü var.
teşekkür ederiz teyzeleri.
dün akşam çağanı servisten alıyorum duru da bizim sitede oturuyormuş. anneside onu aldı. şimdi çağan benim kucağımda duru yerde ayakta derken çağan bi baktı kulağıma diyoki anneee ben çok ağırım sen beni niye yere indirmiyosun hemen indirirmisin lütfen.
allahımm dedim gurur yaptı kızın yanında bebek gibi kucakta olunca.