Oh oh akşam şenlenmiş buralar :)
Sabah kızım babasıyla beni minübüse bindirmeye geldi, minibüs kalkana kadar hoşçakal annecimmm, akşama göyüşüyüzz, tendine iyi bak, güle güle, hoşçakalll diye bağırdı durdu :)) ondan pek bir pozitifim bugün
Nazlı tatilinin güzel geçmesine sevindim, arada ihtiyaç var böyle şeylere yapmak lazım, çocuklara üzülür insan ama, sen mutlu olacaksınki onlara da yansısın, boşver huyu suyu düzelir senin yanında nasılsa.
Ay Çağana diyecek birşey bulamıyorum yerim o dilini onun ya :)) yere bakan yürek yakan olacak bu oğlan, güzel bir duru gelmişte güzeldende anlarmış velet seni :)) Benim kızların biri doğulu, biri avrupalı :) hiçbirbirleriyle alakaları yok, bugün ufaklığın resminide koyayımda haksızlık olmasın :)
Hatice yemiyolar diye insanın içi gidiyo gerçekten ama yapısı işte yapacak birşey yok, bırak sevdiği şeyleri yesin yediği kadar, benim ufakta öyle hem çok seçici hem aburcuburu seviyo, akşam yemeği hiç yemiyo diyebilirim, iki lokmayı zor tıkıyorum onuda ağzında bekletiyo, ben artık makarna pilav ne seviyolarsa onu yediriyorum valla, iki kaşıkta olsa hiç yememesinden iyidir. Annenlerin gelmesine sevindim, zaten sen merak etme orda daha çok gelenin gidenin olur senin, kışın sen istanbula kaçarsın, yazın senin orası dolar taşar.
Dondurma işine gelince özellikle hazır dondurmaları hiç sağlıklı bulmuyorum ama hiç uğraşamıycam yapmayada, ben sevmem zaten dondurmayı, Elif çok seviyo, o çubuklu dondurmaların da yarısına gelince eriyip o çikolata kaplamaları dökülmeye başlamıyomu, sonra çubuğundan ayrılıp dondurma düşmüyomu çıldırasım geliyo, yukardan aşağı dondurma oluyoruz ama Şimdi buldum formülünü, kutu dondurma alıyorum, 10'lu külahlar satılıyo marketlerde, birde onlardan alıyorum, külahın içine azar azar koyup veriyorum sen sağ ben selamet :))
nazlı annelerin o dantel merakı çok fenadır, ben evlendiğim hafta ortalıkta dantel namına birşey bırakmadım, hiçbirşeye acımam onlara verdiğim paraya acıdığım kadar. Eşyanın en ucuzu zaten enaz beşsene gidiyo, taşınma olayı falan olmazsa eğer, o yüzden kalitesi benim içinde hiç önemli değil. hoşuma gitsin yeter. Hatta çabuk kırılsınki değiştirmek zorunda kalayım :)) Evdeki ufak değişiklikler bile insanın ruhunu rahatlatıyo.
derya şu kumaşın terletme olayına takıldım şimdi, eşim çok takıntılıdır bu duruma, ne oturabilir ne yatabilir onlara başımın etini yer, hımmmm ozaman bir alternatif bulmam lazım. Gerçi leke tutmaması da benim için herşeyden önemli.