Günaydın
bütün hafta sonum başağrısıyla geçti ve halen yoklama çekiyor
Serpil aynı durumdayız canım ot gibi yaşadığımı düşünüyorum iyice sıkıldım bu durumdan, ama işin tuhafı kendime ayıracak bir vaktim olsa sanki yine hiçbirşey yapamayacakmışım gibi geliyor, iyice alışmışım sanırım bu hayata, saçlarıma taktım kafayı onları bari bir değiştireyim diyorum, perma yaptırasım var nedense şöyle su dalgası gibi falan, nerdeee bir kuaföre gitmek enaz iki saat çocukları napıcam, geçen pazar eşimi ikna ettim hadi tamam git ben bakarım dedi nasıl olduysa, bu seferde kuaför demezmi biz perma yapmıyoz , enyakın yerde o kuafördü başka yere gitsem enaz 1 saat fark eder, kaldık yine.
Bir kuzenim var bekarken onunla hiç ayrılmazdık heryere beraber giderdik, şimdi üç oğlu var ve ev hanımı, o benden beter ben ondan, yıllardır hiçbiryere gitmişliğimiz ve başbaşa vakit geçirmişliğimiz yok, 30 Ağustosta resmi tatil ya, ona dedimki şu çocukları birine kasalım, senle çıkalım çarşı pazar gezelim, o kafe'den o kafe'ye geçelim, girip çıkmadığımız yer kalmasın eski günlerdeki gibi dedim :)) bakalım başarabilecekmiyiz.
Emel evet anaokulları uçmuş gerçekten ama içlerinde ucuz olanları da var tabi, iyisini bulabilirsen, Sende hiçbirşey yapamazsan yarım gün, yada birkaç saat falan şeklinde idare et bu seneyi, öyle daha ucuza gelir, devlet anaokullarının fiyatları süper ama dediğin gibi 2007-2008 'liler doldurmuş kontenjanı 2009'lu çok az almışlar,
Bizim anaokulunun fiyatını da önce 800TL'diye duymuştuk biz, sonra öğrendikki 500'e inmişler süper oldu, aslında süper falan değil yine çok para ama enazından servisimiz olmayacak işte.