- 3 Nisan 2012
- 1.118
- 5
- 48
bugün 15. gün ve henüz kullanım kolaylığı dışında bir gelişme yok. Dr.'um 3-4 haftadan önce bir düzelme beklemememi söyledi. Fizik tedavi şimdilik vermediler ama sıcak havlu, egzersiz ve bol bol sakız çiğnememi söylediler. Yüz felci 6 derece imiş, benimkisi 5. derece, yani tahribat kalma olasılığı var. Ama yüreğim çok açık, Alalh'ın izniyle tamamen atlatacağım.
benikindede tam geçmeme olasılığı vardı.hatta doktorum düzeldiğimi göründe çok şaşırdı ve biz sana söylememişik moralin iyi olsun diye ama düzelmeyeceğini düşünüyoduk dedi.yani hiç belli olmuyo.benimki rumsey hunt sendromu denen çok nadir gözüken bi hastalıktı.bende sakız çiğnedim.egzersizlerine dikkat et canım.inş.düzelicek dualarımız seninle bu mubarek günlerde.
Arzu...
Ya bu virüsler ağrı falanmı yapıyo nasıl anladınız benimde kulağımın arkasında şişlik olduda nedir acaba
hem ağrı hemde kulak kepçesinde kızarıklık.baş dönmesi mide bulantısı.2 ay yattım.herpes zoster yani uçuk virüsü.çok az gözüken bi hastalık.sonrasında kulağımda çınlama kaldı.azaldı zamanla ama hala geçmedi.çok zor günlerdi.ankara istanbulda gezmediğimiz doktor kalmadı.özellikle çınlama için.
kızlar bebek 7+2 günlük.daha cinsiyet belli değil.benim içime kız doğuyo eşimin içine erkek.bakalım hayırlısı artık ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bayağı ağır geçiyo hamilelik.
Son düzenleme: