Maşallah Nazlı Allah bozmasın inşallah,bende günde 10 saat uyumadan kendime gelemeyen bir insandım ama insanın bünyesi öyle alışıyoki, 3 senedir 2 saat uykuyla işe geldiğim oluyo, ama yıkılmadım ayaktayım valla :)))
Öğretmeni aradım, Elif çokmu sorun çıkarıyo nedir durum ne dedim, ben çok üzülüyorum çok sıkıntıya giriyorum böyle olunca, illaki beni soruyodur istiyodur ama böyle alışması lazım, mümkün olduğu kadar zaten erken almaya çalışıyoruz ama alamadığımız günlerde olacak dedim, Elif'in sınıfında başka çalışan anne yokmuş o yüzden çocuklar erken gidiyomuş,
ben soruyorum etrafıma çalışanlara napıyosunuz diye, hepsi benim gibiler, çocuklar o şekilde alışıyo dedim,
işte siz beni yanlış anladınız heralde benim için önemli değil kaçta geldiği gittiği ben çocuk için söylüyorum, sonuçta bunları bilmeniz lazım anlatmam lazım diyor, yani beklediğim gibi çocuğun psikolojisinden dem vuruyor öğretmen.
Bende memnun değilim çocuğu orda bırakmaktan ama çocuğa bunu mümkün olduğu kadar hissettirmezseniz akşamları çocukta daha kolay alışır bu duruma dedim. Ama yanında konuşulunca o da etkileniyo, bu sabah okula gitmek istememiş dedim. ona göre gitmek istemeyişi benim geç gelmem ama bana göre de onların çocuğu etkilemiş olması yani.
Eğer alışamayacak gibiyse böyle devam edecekse benim okuldan almaktan başka çarem yok, yapacak birşey yok çünkü dedim. başka yerede verseniz aynı şeyler olacak, ben size sürekli böyle yapın demiyorum, sadece okula alışana kadar böyle yapın diyorum diyor, alıştıktan sonra zaten geçte alsanız sorun çıkarmaz diyor. BAyağı bozuldu aslında öğretmen bunları söylememe.
Ayy ne biliyim işte bildiğim şeyleri konuştuk durduk. Bakalım bundan sonra ne olacak.
Eşimde valiliğin bir kreşi varmış oraya bir bakalım diyip duruyo.