2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu iki hafta teyzesinin işine göre ayarlayacağım için Elif'i okula kendi ayarlayacağım günlerde göndericem, bugün göndermedim okuldan aradılar, Elif nasıl napıyo :)) yoklama çekiyolar niye gelmedi diye heralde :) neyse önceki günkü kıyafetleri terden değilmiş meğer suyla oynamış ıslatmış, dünde terlemedi diyor.

Nazo gerçekten çok büyük acı Allah sabır versin inşallah.

gidişata göre bende öyle yapmayı düşünüyorum Gülce

Yaren, babalar hep aynı, zamanı gelince bakarız hesabındalar ama anneler sonucu bilmeden rahat etmezler. Bizde ikinci doğana kadar hep bilinmezlik içindeydik, kayınvalidem bakarım demedi, bakmam da demedi, bizimde bak demeye yüzümüz tutmadı falan filan ama herşey yoluna giriyo bir şekilde. Sen şanslısın ki uzun bir iznin var, ben iki aylıkken işe başladım ikisinde de. Allah yardımcın olsun. Büyüyolar ama olanda bize oluyo hep sıkıntı.

Sağol filizcim amin bu arada şimdi haberlerde verdi 66 ayını dolduran çocuklar ilkokula başlıcakmış kesinleşmiş 60-66 arasındakilerde velinin isteğine göre başlıcakmış

Evet filizcim böle 5.5 yaşında başlıcaklar 5.5tan önce istersende gönderebilcen 6 değilde 5.5ta gittikçekler 5ten iyidir bence

Bişey olmaz yaa bende gittim o yaşta, en azından hepsi yaşıt olacaklar nolacak sanki.

öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Filiz bizim kreş öyle geç almaları falan problem etmiyor normalde 18:30'a kadar açıklar, ancak çok nadir olmak kaydı ile 19:00'a kadar idare ediyorlar ve hiç çocuğada bunu hissettirmiyorlar.
Nazo bayıldım senin kızlara.
Emel'cim bizde gece bağlıyoruz, bizimki de bez bağlanmasını istiyor, arada ağzını yokluyorum ama böyle gücel anne çişimi yapıyorum istediğimde diyo... Artık ben tamamen iyileşince başlarız denemelere.
Serpilcim haklısın herşeyin değeri kaybedilince anlaşılıyor... Çağan aynı benim kız gibi sevdiği insanlara yürekleri sonuna kadar açık...
Tuğba küçüğünde uykusunun düzenli olmasına sevindim, duaların kabul olmuş, anneleri rahat etsin..

:)) akıl küpü bunlar ya, herşeyi biliyolarda işlerine gelmiyo, gücel olur tabi temizleyen bir annesi var çünkü :))

işte okulda önemli olan da o, onlarda bekletiyolar 6:30'da hala çocuklar oluyo içerde, sadece bizim sınıfta yokmuş bekleyen çocuk ama dediğin gibi çocuğa bunu hissetirdikleri gibi özellikle yapıyolar çocuk hissetsin diye yani, benim kızdığım şey o işte.

böyle gücel oluyo öyle mii yesinler senin gücelliğini.
nazlı allah kolayık versin ne denir ki başka.
hadi bakalım napcek bu çocuklar bakalım. 5*5 yaş ta çalışmaya başlayıp hıımmmm onların zamana kadar emeklilik yaşıda hepten uzar ay yazık kıyamam ben onlara
filiz beklerken diğer gruplardan birinin arasına kartırıversinler elifi de küçük çocuklar büyüklerle oynamayı seviyorlar sonuçta madem üzülmesini istemiyorlar mış ee yapıversinler bi güzellik..

Sağol accu sanada çok geçmiş olsun sağol serpilcim sabır diyorum başkada bişey denmiyo bu durumda 2014 eylülde gidicekler dimi defne 2014 haziranda 66 aylık oluyo

sabah 5 ten beri ayaktayım durunun ellerine yüzüne krem sürdüm kaşınıyo sürekli ne illet bi alerjiymiş bu 4 hafta sürebilirmiş (

Gülce berbat bişeydir o kaşıntı ya çocukta mahfoluyo anne de, Elif geçen yaz sırtı komple kıpkırmızı kabarmıştı ve bütün yaz öyle dolaştı, egzama demişti doktor ve hiç bir ilaçta geçirmedi. gece sabahlara kadar sırtını kaşıyodum inşallah bu senede olmaz, Allah sabır versin sanada Duruyada

:))) ezginin kreşinde hergun bir nöbetci ögretmen kalıyor 19,30 a kadar acık bizim okul... ben 5,30 gibi alıyorum... ama babası 6,30 gibi alıyor ....

nerdeyse tüm veliler çalışıyor diyebilirim size... az çocuk kalınca sınıfları birleştirip 19,00 gibi çizgifilm açıyorlar... bencede en mantıklısı bu... çocugu alatmanın ne anlamı var... yada tek bırakmanın...

bizim kreşin tek sorunu aktivite olmayısı.. onun haricinde çok anaç bir ortama sahip... ben eminimki birşey olsa eve götürün sizde kalsın desem alıp seve seve eve götürüp bakarlar ezgiye... öyle samimi ögretmenleri...

Deryacım daha önce defneyi oyun grubuna götürdüğüm bi kreşte sizinki gibiydi kadın demişti çoğu veli çalışıyo aynen her akşam nöbetçi öğretmen var ve aynen toplayıp çizgi film açıyolarmış sizinkinde ne gibi aktivite eksik bide kızlar nerelerde oturuyodunuz ben gültepe, levent tarafı oluyo

merhaba kızlar nasılsınız

Filizcim siz nerdeydiniz hangi okula gönderiyorsun Elifi

evett kızlar yazduklarınıza hiçbirşey yazamıyorum gücüm yok. bizde bugüne sözün bittiği yerden başladık malesef. çok sevdiğimiz bir iş arkadaşımızın eşini kaybettik. 39 yaşında iki çocuklu biri 17 biri 6 yaşında. herkes payına düşen acıyı yaşarken ufaklıkta payına düşen şaşkınlığı yaşadı sadece. niye herkes bize geliyo niye herkes ağlıyo derken bi taraftan koştu oynadı henüz babasını sormadı ne zaman sorar bilimez. bu dünya 3 günlük diyorlar ya yalann koca yalan bu dünya 2 günlükmüş. dün ve bugün. daha dün akşam beni eve bıraktı evlerimiz arası mesafe olmasına rağmen her akşam bırakırdı beni evime kadar ve dün en keyifli gelişimizdi müziği açtı son ses asiye ablam yanında oynadı durdu ama sonmuş işte ablamın son oynayışı abimin son hız yapışıymış. yarın yok kızlar yok ne kalp kırmaya değer bu dünya nede birine kırılıp gücenmeye. acıyı görünce sevmesen bile tanıdıına helal etmiyormusun hakkını son güne bırakmadan edeceksin ki değeri olsun sen etki, belki, o da eder değilmi.
derdi veren mevlam sabrını da bol versin hepimizide sevdiklerinden eylesin

Allah sabırlar versin rahmet eylesin serpilcim çok üzüldüm cnm ya benim de eşim yolda şuanda sağ sağlim gelse de içim rahatlasa..5gündür şehirdışında nazla başbaşayız ne zormuş tek bakmak ya gerçekten ne büyük destekmiş bana akşamları da olsa biraz kafam dinleniiyodu.bi de geçen gün naz güllerin üstüne düştü bahçede, her yerine dikenler battı yavrumun sadece yüzüne gelmemiş kollar bacaklar heryeri berbat durumda.o halde bile babam görmesin çok üzülür diye ağlıyo zavallım Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın yokluğu canından bi parçayı da alır götürür..

filizcim bizim de nazı gönderidiğim bi okulda aynı sorunumuz vardı hem de gerçektan tam saatinde alsam da hep aynı muhabbeti yapardı öğretmeni,işte naz çok ağladı kapıda bekledi keşke yarım saat önce gelseydiniz yarın erken gelin, e zaten sabah geç kalıyoruz öğlen de erken alırsam çocuk 2saat durmuyodu nasıl alışıcak zaten alışamadı bi türlü..bu tamamen öğretmenin işgüzarlığı işini bilmeyişi,hem sana kendini suçlu hissettiriyo hem çocuğun psikolojisini bozuyo..bi de ben naza sorunca neden ağladın annecim diye, öğretmen ağlarsan annen gelmez dedi ben de ağladım sen gelmiycektiiin diye bi daha ağlardı:) bence okulun müdürüyle hemen açık açık konuş öğretmeni şikayet et bak nasıl huyuna gidiyo çocuğu ağlatmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…