- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
Bu iki hafta teyzesinin işine göre ayarlayacağım için Elif'i okula kendi ayarlayacağım günlerde göndericem, bugün göndermedim okuldan aradılar, Elif nasıl napıyo :)) yoklama çekiyolar niye gelmedi diye heralde :) neyse önceki günkü kıyafetleri terden değilmiş meğer suyla oynamış ıslatmış, dünde terlemedi diyor.
Nazo gerçekten çok büyük acı Allah sabır versin inşallah.
gidişata göre bende öyle yapmayı düşünüyorum Gülce
Yaren, babalar hep aynı, zamanı gelince bakarız hesabındalar ama anneler sonucu bilmeden rahat etmezler. Bizde ikinci doğana kadar hep bilinmezlik içindeydik, kayınvalidem bakarım demedi, bakmam da demedi, bizimde bak demeye yüzümüz tutmadı falan filan ama herşey yoluna giriyo bir şekilde. Sen şanslısın ki uzun bir iznin var, ben iki aylıkken işe başladım ikisinde de. Allah yardımcın olsun. Büyüyolar ama olanda bize oluyo hep sıkıntı.
Nazo gerçekten çok büyük acı Allah sabır versin inşallah.
gidişata göre bende öyle yapmayı düşünüyorum Gülce
Yaren, babalar hep aynı, zamanı gelince bakarız hesabındalar ama anneler sonucu bilmeden rahat etmezler. Bizde ikinci doğana kadar hep bilinmezlik içindeydik, kayınvalidem bakarım demedi, bakmam da demedi, bizimde bak demeye yüzümüz tutmadı falan filan ama herşey yoluna giriyo bir şekilde. Sen şanslısın ki uzun bir iznin var, ben iki aylıkken işe başladım ikisinde de. Allah yardımcın olsun. Büyüyolar ama olanda bize oluyo hep sıkıntı.