- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
canım ben sana bu satışı anlatayım. ben çok erken alamam çocuğumu
aa ne demek biz 6.30 a kadar bekletebiliyoruz.
geç kalınır
bekleyenler sinirlenir. cnım hep de olmasın dimi tedbir alalım derler
annesi etkilendi çocuk.
ee etkileniversinler azcık bırkında bunu ben düşüneyim diyesi geliyor insanın.
baştan desinki biz 5.30 a kadar burdayız. sen de ona göre ver çocuğunu o kreşe öyle değil mi. bizimkiler en geç 5.30 a kadar açığız dediler tamam dedik. açık olacaklar baştan.
sonuçta her çocuk kendi şartına alışacak yani.
çağan hastalandı bizimde. ateşi 40 vardı akşam. doktora gitik muayene olmak istemedi bi başladı bağırıp çırpınmaya zorla tuttum sonra dr.a tekme atmaya başladı ayaklarını da tuttum bu sefer kadına tükürdü ben nasıl utandım anlatamam. sabah öforik uyandı zaten bi acaipti hiç hasta gibi değildi ama ateşli. kulağı başı ağrıyomuş. zor olan muayeneden sonra antibiyotiğimizi aldık elimize . akşama jkadar da benle işteydi. bi ara düz duvara tırmandı resmen tırmandı. millet uslu dediğin bu mu dedi. yok bu değil dedim doğal olarak o nerde bilmiyorum şu anda. öyle tuhaf bi gündü işte.
off 40 derecemi çok geçmiş olsun, maşallah çok dayanıklı bu çocuklar, Serpil sonunda yaptın çocuğa yapacağını sen misin yaramazlık yapsın diye uğraşan :)) nazar ettik çocuğu :))
Kreş konusunda anlattıkların birebir aynı valla eksiksiz böyle oldu :))
Serpilcim geçmiş olsun size de.
Egehanın durumu bugün iyiydi.Kreşe götürmüştüm zaten.Yemeklerini filan yemiş.Akşam aldığımda da sorunu yoktu.Eğer bugün de ateşi yükselmiş olsaydı götürecektim dr. a. Bu gece bakacağız bir şey yoksa götürmem. dr. a gider gitmez antibiyotiği dayıyorlar. Evde mukotik vardı, onu kullanıyorum. İnşallah geçer artık.
Bizim kreşte servise çıkma saatleri 6-6,5. Ben alıyorum egehanı.6-6,5 arası almaya çalışıyorum.Ama 7 ye kadar açığız dediler.Geçen gün gecikmiştim.Alamayacaktım, ofise getirir misiniz dediğimde de getiriyorlar sağolsun. Herkes 5 te çıkacak değil ki işten.Serpilin dediği gibi baştan söylemeliler bazı şeyleri.
6 yine iyiymiş servis saati için, bizimkilerin çok erken, neyse 2 ay zaten gideceği, belki de yaz dönemi için başka yer bakarım artık böyle giderse.
Merhaba kidemli anneler.ben 2012 ocak annesiyim.bebegimi besigine koyuyorum fakat sallamk zorunda kaliyorum.kendi kendine oylanarak uyumasi icin ne yapabilirim.oyalanmasi icin lazerli oyuncaklar var ama bakiyor onlara uyumuyor..mizmizliyor..ne yapabilirm gece ve gunduzz
Valla Derya 'nın dediği gibi bizim aramızdan böyle çocuk çıkmadı bildiğim kadarıyla :)) ama o alıştırmadan ziyade çocukla da ilgili bir durum diye düşünüyorum ben, kuzenimin var mesela 3 tane oğlu, ikisi hep yanında uyudular, hatta biri 5 yaşında hala arada sallanarak uyuyo, ama son numara maşallah kendisi gidip yatağına yatıyo uyuyo doğdu doğalı, yani hepsi aynı annenin çocuğu ama çocuktan çocuğa fark var.
Yaren ben senden korkmaya başladım, sanırım 5-6 gidecek bu durum :))ay çok tatlılar yaa.bebek özlemişim inanki.neyseki 8 ay sonra kucağıma alıcam inş.(bende bu bebek sevgisi oldukça ben adam olmam valla:))
nohcoy maşallah çok şekerler ikiside ....
duru tırtıl alerjisi olmuş büyükadadaki çam ağaçlarından yayılmış polenleri bizde küçükyalı , caddebostan sahillerinde gezdik durduk elleri yüzü felaket nokta nokta sivilce gibi kabardı(
derya gyboree mağzasına gittim pazar günürengarenk katkat bir elbise vardı askılı onu aldıml fazla çeşit yoktu ...
trump towers avm deki mağzada yakında açılıcakmış ...
hlycn valla biz hala ayıramadık ya bizimle yatıyo ya benle odasında uyuyoruz başka türlü uyumuyo( ay bende 9 yaşına kadar annemle yatmışım inşallah duru bana benzemez
Tırtıl alerjisimi hergün yeni birşey duyuyoruz yani, geçmiş olsun sıcaklar basmadan geçer inşallah. Gymbore'ye nerde gittin buyakada açılmışmı yoksa.