- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babaanne bakacaksa süper, iki çocuğu götür getir çok zor oluyo gerçektende, ben kayınvalidem biryere gidince falan ablamlara bırakıyorum çocukları da bitiyoruz sabahları, eşyaları biryandan üst baş giydir et çok zor. İnşallah gelmeyi kabul eder.
Gerçektende senin durumun düşünüldüğünde çok berbat bir durum:))Ama dışardan bakılınca da çok komik. Çocukların ağzında bakla ıslanmaz derler serpilcim.Hiç olmayacak yerde söyleyebiliyorlar herşeyi...
Hayırlısı olsun canım, allah gönlüne göre verdi aslında.Sen istiyordun.Hayırlısı ile al kucağına.
Evet derya, havalar ısınınca hiç içeri girişimiz kalmadı bizim de.Okuldan alıyorum eve gitmek istemiyor beyefendi, deniz kenarına gidecekmiş, ofise gidecekmiş, marmarise gidecekmiş.Gece yarısına kadar gez, yine eve gidelim deyince eve gitmek istemiyorum ama beeeeennnnn, kelimesi çıkıyor.
Her gün kü dialog: anne bugün denize gidelim, denize girelim.
Oğlum daha erken, havalar biraz daha ısınsın.
Ama anne bak güneş geliyor.Arabayı gösteriyor, anne ama bak bu çok sıcak.
Araba ısınmış, deniz de ısınmıştır.
Bizim şansımız marmaris 'te yaşıyor olmamız.5 aylıktı denize girmeye başladığında. Yaz dönemi en kötü ihtimal hafta sonları tam gün, ya da hafta içi iş çıkışı 6-7 gibi akşiam üstleri denize gidiyoruz. Tabii alışkın. Ama elif bile sayıklıyorsa demek ki denizde eğleniyor çocuklar.
Allahtan burasını tam beton yığını yapamıyorlar, özellikle bizim yaşadığımız içmeler beldesinde çoğunlukla bahçeli evler, parklar ve güzel bir sahili var.Kışın bile çocukların sahilde kumla oynayabilecekleri alanları oluyor.
Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyorduk, büyük şehirde yaşıyor olsaydık, tiyatro, sinema gibi yerlere götürüdük çocuğu, burada öyle yerler yok diyorduk.Ama daha sonra buradaki pozitif yanları (yemesi doğal (kendi bahçen varsa ekebilirsin, yoksa bahçe hertaraf git istediğinden sütünü, sebzeni, meyvanı, yumurtanı , etini al), içmesi doğal (Suyu sokaklardaki çeşmelerden doldurup içebiliyorsun, dağdan geliyor.), oyun alanı bol , okula giden çocuklar bisikletle gidip gelebiliyorlar, gibi gibi ) avantajlarını düşününce, boşverelim büyüdüğü zaman gitsin oralara.Burada bizim çocukluğumuz gibi yaşasın dedik.Bizim zamanımızda da tiyatro, sinema heryerde yoktu, ama sokaklar oyun alanımızdı.Şimdi neredeeee_?
Bizim şansımız marmaris 'te yaşıyor olmamız.5 aylıktı denize girmeye başladığında. Yaz dönemi en kötü ihtimal hafta sonları tam gün, ya da hafta içi iş çıkışı 6-7 gibi akşiam üstleri denize gidiyoruz. Tabii alışkın. Ama elif bile sayıklıyorsa demek ki denizde eğleniyor çocuklar.
Allahtan burasını tam beton yığını yapamıyorlar, özellikle bizim yaşadığımız içmeler beldesinde çoğunlukla bahçeli evler, parklar ve güzel bir sahili var.Kışın bile çocukların sahilde kumla oynayabilecekleri alanları oluyor.
Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyorduk, büyük şehirde yaşıyor olsaydık, tiyatro, sinema gibi yerlere götürüdük çocuğu, burada öyle yerler yok diyorduk.Ama daha sonra buradaki pozitif yanları (yemesi doğal (kendi bahçen varsa ekebilirsin, yoksa bahçe hertaraf git istediğinden sütünü, sebzeni, meyvanı, yumurtanı , etini al), içmesi doğal (Suyu sokaklardaki çeşmelerden doldurup içebiliyorsun, dağdan geliyor.), oyun alanı bol , okula giden çocuklar bisikletle gidip gelebiliyorlar, gibi gibi ) avantajlarını düşününce, boşverelim büyüdüğü zaman gitsin oralara.Burada bizim çocukluğumuz gibi yaşasın dedik.Bizim zamanımızda da tiyatro, sinema heryerde yoktu, ama sokaklar oyun alanımızdı.Şimdi neredeeee_?
bencede valla bizim arayıpta bulamadığımız şey... çim toprak görücek çocuklar diye üstüne para veriyoruz biz :)) doğal beslenicez diye de yumurtaya 800 ıspanaga 5000 veren varmı aranızda :)) annem delisin sen diyor... bende napıyım olabildiğince dogal beslemek için köy pazarına gidip bol bol kazıklanıyorum :))
çok isterdim bahcede kendim yetiştirmiyi birşeyleri çok şanslısın... nişanlıydık içmelere gelmiştik eşimle joy hotel vardı o zaman battı sonra yakınmı acaba senin evine... bayılmıştık oralara ev alıcam diye tutturmustu eşim :)))
geçmiş olsun gülcecim umarım bir şey yokturgeçmişe bakamadım hasta olanlara geçmiş olsun...
biz cumartesi darıca hayvanat bahçesine gittik ben beğenmedim bakımsız insanlarda kötü davranıyo hayvanlara bitane 40 yaşlarında adam su içiyo ağzını çalkadaıktan sonra ayıların üzerine tükürüyo...
pazar günü çilek kız a gittik çok güzeldi haliskurtça sahnesinde :)
cumartesi günü yemek için bir yere uğradık duru arabasında uyudu uyandı wc gidelim dedik elimide tutuyodu ayağı kaydı ben de tutamadım kafasını betona bam diye bir çarptı ki çok kötü oldu yavrum bütün günüm ağlamakla geçti ay evlat sahibi olmak çok zormuş .....
geçmiş olsun Hülyacım dikkat et kendineHEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...... Biraz daha iyiyim şişlerim iniyor, Aslı daha da alıştı sargılı görüntüme, bugün pansumana gideceğim bakalım, görüşmek üzere.....
sanada hayırlı olsun bebeğin canım Allah sağlıklı hamilelik ve doğum versin inşallahkızlar test yaptım pozitif çıktı.önce bayağı kötü oldum ama sonra hemen alıştım bu fikre.neredeyse hoşuma bile gitmeye başladı:))4.çocuğum olacak inşallah.sağlıklı sıhhatli olsunda başka bişey istemiyorum.dua edin.bu arada 2013 ocak annelerinin açıldığını duyunca çok duygulanmıştım.hiç aklıma gelmezdi oraya ilk yazanlardan biri olacağımı.nasib işte..
selam...
yaren 4.bebeğiniz hayırlı olsun :)
derya bende organik tavuk, yumurtası sebzesi meyvesi, suyu ..ablam sen boşuna çalışıyosun aldığın para bunlara gidiyo ama başkatürlüsünü yapamam bende...
polenezköye bizde yazın sık gidiyoruz! meral çok şanşlısınız vallahi...
dün duru atabindi 10 dak.serpil yazını okuyunca iyiki başımıza böyle bir kaza gelmemiş dedim:)))
yaren hayırlı olsun allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. ayyy düşünemiyorum o evi kavgası gürültüsü şen kahkahaları cıvıl cıvıl olur.
biz sessiz sessiz oturuyoruz işte(
derya yumurtaya bende bu kış 800 verdim ama 200 e kadar indi yine. kırılmayacağını bilsem postalarım burdan:))
gün içinde okuyabiliyorum ama yazamıyorum akşama da bu kadar kalmış oluyor aklımda kusura bakmayın hepinizi öpüyorummmm
yaren hayırlısı ile kucağına alırsın İnşallah 4 numarayı. Ne güzel kalabalık bir aile, kardeşler birbirine sıkıca tutunur, hayali bile çok güzellll....
:)) Yaren büyük kızın ergenlik, genç kızlık triplerine başlamış, büyümüş yani :) Annem beni doğurduğunda abim 18 yaşındaymış düşünsenize bir erkek olarak psikolojisini :))))))