- 7 Haziran 2008
- 4.292
- 3
Geçmiş olsun canım.Çabucak atlat.Aslı üzülmüştür seni öyle görünce.Canım benim.mrb kızlar
uzun zamandır giremiyorum, geçen hafta perşembe günü kulağımla yanağım arasında oluşan bir tümör nedeni ile ameliyat oldum, Cumartesi eve çıktım, Aslı beni sargılar içinde görünce çok üzüldü ve gece inledi durdu, sarılma k istiyor evdekiler bana zarar verecek diye pek yaklaşmasını istemiyorlar, oynamak istiyoo ancak ben henüz eğilemiyorum, hemen dikişlerim ağrıyor, zor bir durum yaşıyoruz anlayacağınız. Şimdi kreşe gönderdim, evdekilerin tamamıda gitti, eşim bakıyor bana.... Ancak henüz sıvı gıdalar dışında birşey yiyemiyorum....
Belki bir zaman daha giremem çünkü pc de yazmak bile zor şu an....
Size de geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız filizcim.Evet yaaa,bu okul olayı bakalım nasıl olacak.günaydııııın gecmiş olsun arkadasım ....aslı üzülmüştür seni öyle görünce annesi
cuma da kötü bir olay atlattık kaan cok yaramaz ele avuca sıgmıyo elllerine vuruyorum kızıyorum engelliyorum ama hoca bildigini okuyo mantıgı ....koltuktaydım bir atladı kucagıma kalor,ifere kafasını vurdu kasının üstü patladı apar topar hastaneye plastik cerrahi uzmanı 4 dikiş attı öldüm korkudan ama ucuz atlattık .....
meraaaal sene sınu dogumlular anasınıfında bile hemen herseyde geri kalıyo özellikle erkekler ince motor becerileri zaten gec gelişiyo bu sistemi nasıl oturtcaklar anlamadım ama bir iki sene kobay olcak gidenler seneye 2007 li ögrencikerim gelmeli ama müdür 2008 lileri alcam diyo müfredat bizim komple degişcek bakalım yasıyarak görcez ir gelişme olursa sizi bilgilendiriririm oto koltugun hayırlı olsun fiytı ne kadar bende almayı düşünüyorum da
Sağol aynı zamanda, e- bebek sitesinden aldım, 299 a .Ama aldığımız ertesi günü baktım orada bile 364,5 olmuş. İyi ki erken davranmışım.