:))) 3 koca yıllık ömründe böylesini görmemiş demek ne banyoymuş :)) alem senin bu oğlan
ay birde bu okul hayatında vurdu, dövdü, yırttı olayı var dimi ya, bizimde daha ilk günden bir Osmanımız oldu, ilk gün akşam bi çocuk bana vurdu dedi ama ismini birtürlü söyleyemedi, ertesi gün sordum Osman diye bir çocukmuş, yeni gelenlerdenmiş, annesini zor bırakmış şimdi de tepkisini böyle çocukları iterek falan gösteriyo dedi öğretmen, Aslında çok canı yanacak gibi birşey olmadı ama elif çok ağladı dedi, bizimki zaten biraz yaygaracıdır dokunsalar susmaz bidaha ama maşallah enazından bunu bana anlatabilmesine çok sevindim.
Sizin de gözünüz aydın o halde :)) eymenler yaramaz oluyo galiba ya
Valla serpilcim bende anlamadım bu sistem nasıl sistem, doğrusu mu bu, nedir bilemedim. Elif'in bugün 3.günü hala öğlende alıyoruz, bu sabah biraz nezle olacak gibiydi götürmek istemedim, babannende kal dedim, hayıy okuya ditcem ben dedi, okula gittiğimizde anne işe gitmiycen diymi dedi, hayır ben işe gidicem ama sen okulda kalmak istemiyosan babannene bıkarayım seni dedim, hayıy okulda kalcam söz veyiyom anne dedi (neye söz veriyosa) :) yani okadar istekli gidiyo şimdilik, öğretmene dedim ki bugün uyku saatini bir denesek nasıl olur sizce dedim, o da daha çok erken uyku saati için, biraz daha alışsın buraya dedi, ama dedim haftaya tam gün kalmaya başlayınca hem tam gün kalmanın, hemde burda uyumak zorunda olmanın stresini aynı anda yaşayacağına, hazır yarım gün kalıyoken bir denesek, uyumazsa ben yine aldırırım onu dedim, ben bundan yana değilim bence kalmasın ama istiyosanız enazından uyku odasını falan bir gösteririm ona bugün, tepkisine bakarım dedi :))
Annesini bırakmayan çocuklarında işte, annesi orada bekliyomuş alışıncaya kadar 2 hafta 3 hafta kalan anneler varmış :) sonrasında da yine çok ağlar durmak istemezse arayıp aldırtıyolarmış !
Ay nazo ne cesaret seninki tek başına mı gittin oralara bravo valla, gerçi Defne sakin diyosun ama yine çok yorucu, ben ikisiyle birlikte çok yakın mesafelere iki üç sokaklık mesafelere yani, daha yeni çıkmaya başladım, onda bile canım çıkıyo ama bizim elif'i dışarıda zapt etmek imkansız birazda ondan tabi. Ama yok yok öyle olmasada ben cesaret edemem ya ölürüm :)