2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım yanlış anladın apandisti deren değil ben oldum iki gün emmeyince tepkileşti memeye sorma dedim ya mutfaktan çıkamıyorum üç türlü menü oluşturuyodum
 
Nbr serpil geçmiş olsun taş varmış ben hala iyi deilim bugün çamaşır yıkadım ama asamadım canım hiç bişey yapmak istemiyo başım çatlıyo kızlarda coştu biri vırvır biri zırzır
 
günaydın kızlar nazlı hoşgeldin geçmiş olsun canım


hoşgeldin yarencim maşallah çocuklarına ne güzel büyümüşler bende 37 yaşımdayım ama 1 oğluşum var oda bildiğin gibi 3 yaşında:))
 
Maşallah yarenahsen sende deneyimli ve hızlı annelerdensin desene negüzel, keşke bende daha erken anne olsaymışım hayatımdaki keşke'lerden biridir.

evet .22 yaşımda anne oldum ilk.ve sonra arkası geldi:))büyük kızımın boyu benim kadar(1.70)herkes kardeşim zannediyo.güzel oluyo tabii:))sen kaç yaşında anne oldun?
 

hoşbulduk canım sağol...
 

hoşbulduk canım.bir kızımız adı yaren birinin ahsen.oğlum da ömer.yani bana kısaca sadece yaren veya sadece ahsen diyebilirsiniz.yani yazarken size zorlık olmasın diye.bence 1 taneyle kalma.hemen 2.yi düşün.derim.çok çocuk çok zor ama çok güzel.ben bu günlerde bi 4. de olsamı diye düşünmeye başladım.çünkü malum yaş ilerliyo sonradan pişman olmayayım diyorum.
 
Günaydın sağolasın emelcim Allah razı olsun yaren ?min sabahın 7sinde kalktık başladık mesaiye maaile ayaktayız kızların elini yüzünü yıka üstlerini değiş kahvaltıyı hazırla evi havalandır yatakları topla makineye çamaşır at küçüğü doyur babamızı işe uğurla derken bu saat oluyo şimdi mutfağı toplim yemeği koyim tekrar çamaşır atim bi dolu ütüde var pöfff bugün tekrar fırsat bulursam uğrarım bide cepten bakıyom biraz zor oluyo
 
yan kızlar ben evde hiç giremiyorum int.e..malum 3 çocuk.biri sbs ye gircek.diğerinin dersleri.birde ufaklık gündüz benden ayrı diye akşamları bana kapris yapıyo falan .e birde eşimin ilgi beklemesi:))ben kime nazlanıcam bilmiyorum.o yüzden okulda boş olduğum zamanlarda girebiliyorum.hepinizi öptm.
 
günaydın...
yaren sana inanamıyorum 4.çocuk düşünüyosun ve çalışıyosun ...
nazo canım serpil seninle tlf da görüşmüş yazmıştı aklımda kaldı Allah sabır versin mekanı cennet olsun arkadaşının...
 
nazobülo allah kolaylk versin canım.ya şu ev işleri hiç bitmiyo.herzaman kenarda yapılmayı bekleyen bi iş duruyo.benimde akşam yemeğe misafirim vardı.çok yoruldum.bel fıtığım var bide.şimdi belim çok ağrıyo.bende evden çıkarken çamaşır attım.gidince sericem.yemeğim var allah tan dünden kalan bişeyler.bide 4.30.da kızımı doktora götürcem.adetleri düzensiz son bikaç aydır.dün de ara kanaması oldu.sınav stresindenmi acaba .inş.önemli bişey yokturr.öpüldünüz.
 

günaydın canım.bende kendiime inanmıyorum ama çok kararsızım.ya sizce napayım.ilerde pişman olurmuyum niye doğurmadm diye.eşimde çok istiyor.sana bir sır vereyimmi.inan çalışırken çocuk büyütmek daha kolay.tabii çalışma şartlarına göre.benim işim çok rahat.ha bu arada ben 12 yıl evde oturdum .istifa etmiştim başörtüsünden dolayı.sonra 1.5 sene önce tekrar başladım.yani evde 2 kızımı evde büyüttm.o zamanlar daha zor geliyodu çocuk büyütmk.şimdi oğluma babannesi bakıyor ben okuldayken.sadece sabahları götürürken üzülüyorum.ama en azından evden çıkıp biraz kafamı dağıtıyorum.neyse sabah sabah kafanı şişirdim.öptm
 
Son düzenleme:
evet .22 yaşımda anne oldum ilk.ve sonra arkası geldi:))büyük kızımın boyu benim kadar(1.70)herkes kardeşim zannediyo.güzel oluyo tabii:))sen kaç yaşında anne oldun?

Evet ya abla kardeş gibi çok güzel maşallah bayılıyorum bu duruma, ben 34 yaşındayım, büyük kızım da Elif Irmak 2009 doğumlu işte, 25 yaşında evlendim, önceleri biz istemedik çocuk, sonra da baktıkki çocuğumuz olmuyomuş meğer :)) 6 sene sonunda tüp bebe yaptık işte Elif'i. 2010'da da sürpriz yumurtam Ecrin Defne geldi kendiliğinden, Kader kısmet yani.


4 çocuk demişsinde bence 3 çocuk ideal ya, hem kızın hem oğlun olmuş hepsinden hevesini de almışsın, bence içinde kalacak bir durum yok, gerçi aralıklı olmuş çocukların, kızlarında yardımı olur sana ama yine de anneler çok yıpranıyo, ben olsam bundan sonra kafamı dinler tadını çıkarırım.
 



Üffff vallaha yoruldum nazoooo, düşünmesi bile yorucu, hafta sonları aynen böyleyim bende, Yaren'in dediği gibi işyeri dinlenme yeri gibi bişey, evde gerçekten böyle oluyo. Eve gittiğim anda maraton başlıyo ama enazından gündüz bi deşarj oluyorum.

Apandist konusunda pardon :)) bende şaşırdım nasıl olur diye. ne zor olmuştur iki çocuk birde ameliyat. Neyse geçmiş olsun.
 
Sağolasın elacım sorma yaren hiç iş bitmiyo ama bende diyorum çalışan anneler şanslı bide çocuk evde bakılmıyosa oho o o ev batmıyo bi arkadaşım annesi bakıyo akşam yemeğide orda yiyolar evde bi çamaşr bi ütü akşam çocuğumla oynuyorum diyo oynarsın tabi temizlikmiş yemekmiş çocyk durdu durmadı yedi yemedi sorularıyla bayılttı strese soktu problemi yok kafa rahat oynarsın tabi
 

doğru yaa hazır hepsi büyümüş boşver 4.yü.eşimde 3 taneyle idare etsn:))oğlumu büyütürken gerçektende kızların çok yardımı oldu.seninde çok güzel olmuş.ileride çok iyi arkadaş ılurlar.araları yakın.benim iki kızın arası 3.5 yaş .sürekli kavga ediyolar.küçük kızla oğlanın arası da 6.5 yaş
 

evde akşama kadar dönüp duruyoz ortada bişey yok.yani nankör şu ev işi.sanki hiç yapmıyorsun gibi.neyse allah sağlık versin de.
 
ya kızlar ben sayfa açıkken sizin yazdıklarınızı hemen göremiyorm.kapatıp bidaha açıyorum bakıyorum bu arada yazmışsınız.sizdede böylemi oluyo.yani hemen yazıldığı gibi görebiliyomusunuz.malum yeniyim:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…